◄ توسعه اسکلهها با هدف معرفی ظرفیتهای جدید گردشگریدریایی
توسعه و احداث اسکلهها با هدف معرفی ظرفیتهای جدید گردشگری در قشم ریل گذار اشتغال پایدار بومیان منطقه است.
معاون مهندسی و توسعه امور زیر بنایی سازمان بنادر و دریانوردی برای بازدید از بنادر مرکز و شرق هرمزگان به این استان سفرکرده است گفت: یکی از مزیتهای بیبدیل و خدادادی هرمزگان وجود تالابهای بینالمللی، سایتهای گردشگری و مجموعه جنگلهای حرا است که همهساله خیل عظیمی از گردشگران را به خود جذب میکند.
به گزارش پایگاه تیننیوز به نقل ادارهکل بنادر و دریانوردی هرمزگان، محمدرضا اللهیار افزود: بر اساس مطالعات صورت گرفته در طرح تدقیق مهندسی سواحل ۳۰ نوع گردشگری دریایی با کاربردهای مختلف در مناطق این استان شناساییشده است.
عضو هیئت عامل سازمان بنادر و دریانوردی الحاق شناورها و سازههای دریایی باهدف ارتقاء سطح ایمنی و تسریع در امر خدماترسانی همچنین معرفی سایتهای جدید گردشگری به مسافران، اعطای تسهیلات برای خرید و نوسازی شناورهای مسافری با بهرهگیری از دانش متخصصان ایرانی که در غایت امر اشتغال پایدار ساحلنشینان و بومیان منطقه را به همراه خواهد داشت از مهمترین اولویتهای کاری سازمان بنادر و دریانوردی برشمرد.
معاون مهندسی و توسعه امور زیر بنایی سازمان بنادر و دریانوردی به اسکلههایی که سال گذشته در اماکن گردشگری استان هرمزگان نصبشده اشارهای کرد و گفت: این اقدام سازمان بنادر و دریانوردی ضمن بالا بردن ضریب ایمنی و تسریع در امر خدماترسانی باعث شد تا مسافران با اطمینان خاطر و اقبال بیشتری در ایام نوروز تجربه سفرهای دریایی را در برنامه عیدانه خود بگنجانند، ازاینرو جانمایی ۱۰ فروند اسکله جدید دیگر هم در دستور کار قرار دارد.
بازدید از سایتهای گردشگری کندالو، شیب دراز، جزیره هنگام و بنادر مسافری و حمل خودرو در پهل و لافت از دیگر برنامههای بازدید اولین روز از سفر «محمدرضا اله یار» به استان هرمزگان بود. همچنین بازدید از زیر ساختهای گردشگری و ظرفیت های در حال احداث بنادر شرق هرمزگان از دیگر برنامه های پیش بینی شده معاون مهندسی و توسعه امور زیر بنایی سازمان بنادر و دریانوردی در دومین روز از سفر به پایتخت مسافرتهای دریایی ایران زمین است.