بازدید سایت : ۶۹۳۳۳
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد چابهار اعلام کرد:

◄ ابراز علاقه سایر کشورها برای پیوستن به توافقنامه چابهار

زمان تدوین مقرراتی ویژه برای چابهار فرا رسیده است.

ابراز علاقه سایر کشورها برای پیوستن به توافقنامه چابهار
تین نیوز |

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد چابهار تاکید کرد: هدف اصلی برگزاری همایش بین‌المللی توسعه بندر چابهار؛ برقراری پیوند و ارتباط با صاحبان کالا، تعریف مسیرهای ترانزیتی و معرفی فرصت‌های سرمایه‌گذاری و اقتصادی در منطقه است.

 به گزارش تین‌نیوز و به نقل از  پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان بنادر و دریانوردی، عبدالرحیم کردی با اشاره به اینکه همایش بین‌المللی توسعه بندر چابهار، هفتم اسفندماه سال جاری به مدت یک روز در چابهار برگزار می‌شود، اظهار کرد: کارگروه اجرای توافقنامه چابهار بین سه کشور ایران، افغانستان و هندوستان تشکیل و یک روز به‌منظور حضور سرمایه‌گذاران و فعالان اقتصادی کشورهای مختلف جهت بازاریابی، جذب بار و سرمایه در نظر گرفته‌شده است تا همایشی تحت عنوان همایش بین‌المللی توسعه بندر چابهار برگزار شود.

وی ادامه داد: این همایش فعالیت مشترکی با محوریت سازمان بنادر و دریانوردی و همکاری سازمان منطقه آزاد چابهار است و سایر سازمان‌ها و دستگاه‌های حاضر در منطقه نیز نهایت تعامل را در این خصوص مدنظر قرار داده‌اند.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد چابهار با اشاره به اینکه تاکنون هیئت‌های اقتصادی حدود ۳۲ کشور دنیا جهت حضور در همایش بین‌المللی توسعه بندر چابهار اعلام آمادگی کرده‌اند، بیان کرد: هدف اصلی برگزاری این همایش برقراری پیوند و ارتباط برای صاحبان کالا و بار، تعریف مسیرهای ترانزیتی است و هم‌زمان معرفی فرصت‌های سرمایه‌گذاری و اقتصادی در منطقه در دستور کار قرار می‌گیرد.

کردی افزود: درعین‌حال فضایی برای مذاکره سرمایه‌گذاران و مدیران برای انجام فعالیت‌های مشترک اقتصادی در این همایش فراهم خواهد شد تا به بهترین شکل بتوان از این گردهمایی در جهت رشد اقتصادی چابهار بهره برد.

وی با تاکید بر اینکه چابهار به دلیل موقعیت استراتژیک در منطقه و توسعه زیرساخت‌ها طی سال‌های اخیر می‌تواند نقشی اثرگذار جهت پیوند بازارهای جهانی ایفا کند، گفت: اخیرا نیز مستثنی شدن این منطقه از تحریم‌ها اهمیت چابهار را ازلحاظ اقتصادی چندین برابر کرده است و با توجه به توافقنامه سه‌جانبه چابهار بین ایران، هندوستان و افغانستان کشورهای دیگری نیز علاقه‌مند هستند به این توافقنامه بپیوندند چراکه این فضای اقتصادی برای سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی ازنظر مالی جذاب است.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد چابهار با اشاره به اینکه بندر چابهار نسبت به بنادر منطقه‌ای از اهمیت ویژه‌تری برخوردار است، گفت: به همین دلیل هرچه میزان زیرساخت‌ها توسعه یابد و شرایط فراهم شود شاهد حضور سرمایه‌گذاران و فعالان اقتصادی بیشتری در منطقه خواهیم بود.

کردی در ادامه صحبت‌هایش مهم‌ترین ضرورت استفاده از فرصت‌های سرمایه‌گذاری در چابهار را برطرف ساختن بخشی از موانع و مشکلات بر سر راه حضور سرمایه‌گذاران دانست و اظهار کرد: درخواست سرمایه‌گذاران جهت انجام فعالیت‌های اقتصادی عمدتا مشخص است و به تسهیل قوانین و مقررات و ایجاد زیرساخت‌ها مربوط می‌شود، مسئله‌ای که تحقق آن نیازمند نگاه ویژه مدیریتی کشور در سطح کلان و نیز انسجام دستگاه‌های ذی‌نفع و یکپارچگی قوانین و مقررات است.

وی تاکید کرد: زمان آن فرا رسیده است که ضوابط و مقررات ویژه‌ای را برای چابهار در نظر بگیریم و با تشکیل کارگروهی تحت عنوان کارگروه توسعه چابهار در سطح دولت قوانین و مقررات مناسبی را برای این محدوده متفاوت از سایر نقاط جهت بهره‌برداری هرچه بیشتر از فرصت‌های اقتصادی لحاظ کنیم.

ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.