بازدید سایت : ۸۰۷۳۱

ترانزیت بیش از ۱۲۷ هزار خودرو به کشورهای آسیای میانه

مدیر بنادر و دریانوردی بندرلنگه گفت: در سال گذشته در بخش ترانزیت نیز ۱۲۷ هزار خودرو به کشورهای آسیای میانه ترانزیت شده است.

ترانزیت بیش از ۱۲۷ هزار خودرو به کشورهای آسیای میانه
تین نیوز |

مدیر بنادر و دریانوردی بندرلنگه گفت: در سال گذشته در بخش ترانزیت نیز ۱۲۷ هزار خودرو به کشورهای آسیای میانه ترانزیت شده است.

به گزارش تین نیوز به نقل از مهر، قاسم عسکری نسب با اشاره به تدوین و اجرای برنامه‌ای دهگانه به منظور دستیابی به ارتقا خدمات مطلوب‌تر در حوزه دریایی و بندری بیان داشت: افزایش کیفیت و کمیت عملیات تخلیه و بارگیری کالا، پایش و احصاء نقاط قوت و ضعف با تمرکز بر فعالیت‌های دریایی و بندری، توانمند سازی نیروی انسانی و اجرای برنامه‌های توسعه‌ای با هدف ارائه خدمات بهتر به دریانوردان، فعالین اقتصادی و کارگزاران بندری در غرب استان هرمزگان مهمترین محورهای اهداف دهگانه بوده است.

وی افزود: خوشبختانه در سال گذشته طبق برنامه ریزی صورت گرفته پیشرفت ۹۷ درصدی درکلیه حوزه‌ای عملیاتی محقق شد.

بندر لنگه به عنوان قلب تپنده ترانزیت خودرو

مدیر اداره بنادر و دریانوردی بندر لنگه با بیان اینکه این بندر به عنوان قلب تپنده ترانزیت خودرو در ایران و چهار راهی امن برای ترابری دریایی و زمینی به کشورهای آسیای میانه محسوب می‌شود عنوان کرد: سال گذشته ترانزیت بیش از ۱۲۷ هزار خودرو بدون هیچ‌گونه سانحه و خسارت از طریق بندرلنگه به کشورهای آسیای میانه انجام گرفت.

وی ادامه داد: این بندر در سال ۱۳۹۸ توانست برای دومین سال متوالی جایگاه نخست این بخش را در بین دیگر بنادر کشور به خود اختصاص دهد.

قاسم عسکری نسب، افزایش حجم تخلیه و بارگیری کالا، راه اندازی خطوط صادرات کالاهای یخچالی به کشورهای حاشیه خلیج فارس، افزایش حجم سفرهای دریایی و پذیرش مسافر و گردشگر قبل از شیوع بیماری کووید- ۱۹، ارتقا توان عملیاتی با واگذاری عملیات تخلیه و بارگیری کالا به شرکت‌های پیمانکار، حفظ سطح ایمنی دریانوردی در آبراه‌های تحت حاکمیت با خارج سازی مغروقه ها، نصب علائم کمک ناوبری همچنین بازدید از سواحل، نظارت بر ساخت و سازهای و برخورد قضائی با سازه‌های غیر مجاز را از دیگر اقدامات مهم بنادر غرب استان در سال گذشته برشمرد.

توسعه بندر شیوء براساس مؤلفه‌های حمایتی از بنادر کوچک

این مقام مسئول تقویت و توسعه بنادر کوچک را یکی از اولویت‌های مهم سازمان بنادر و دریانوردی در سال گذشته دانست و گفت: این امر سبب گردید تا زیر ساخت‌های توسعه‌ی بندر شیوء در شهرستان پارسیان و آغاز صادرات به بندر الرویس قطر به سرعت انجام پذیرد.

وی افزود: با احداث یک رمپ خاکی، طی یکسال گذشته بیش از یک هزار و ۵۶۰ TEUکانتیتر یخچالی از بند شیوء به بازارهای هدف صادر شده است.

به گفته عسکری نسب تعمیرات اساسی اسکله‌های بندر، ساخت ساختمان رفاهی کارگری، اصلاح کانال‌های دفع آب‌های سطحی منتهی به بندر، ساخت یک فروند اسکله شناور برای پهلوگیری لندینگ کرافت ها، استقرار نرم افزار حوزه دریایی و بندری و نصب چراغ‌های موج شکن بندر شیوء مهمترین اقداماتی است که درراستای تقویت این بندر به انجام رسیده است.

مدیر اداره بنادر و دریانوردی بندر لنگه تدوین مطالعات طرح جامع بنادر و دریانوردی بندرلنگه و شیوء، اختصاص ۳۰ میلیارد ریال از سوی معاونت مهندسی و توسعه امور زیر بنایی سازمان بنادر و دریانوردی جهت انجام پروژه‌های زیر ساختی بندر شیو، اقدامی تحول آفرین در جهت تقویت بنادر غرب در سال جهش تولید دانست.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.