بازدید سایت : ۶۹۳۳۳
مدیرکل امور بندری سازمان بنادر و دریانوردی اعلام کرد:

۴۸ فروند کشتی در انتظار فرآیند اسنادی و پهلودهی برای تخلیه کالا

مدیرکل امور بندری سازمان بنادر و دریانوردی از رشد ۳۵ درصدی موجودی کالاهای اساسی و نهاده های دامی در بنادر کشور و انتظار ۴۸ فروند کشتی در راستای فرآیند اسنادی و پهلودهی برای تخلیه کالا خبر داد.

۴۸ فروند کشتی در انتظار فرآیند اسنادی و پهلودهی برای تخلیه کالا
تین نیوز |

مدیرکل امور بندری سازمان بنادر و دریانوردی از رشد ۳۵ درصدی موجودی کالاهای اساسی و نهاده های دامی در بنادر کشور و انتظار ۴۸ فروند کشتی در راستای فرآیند اسنادی و پهلودهی برای تخلیه کالا خبر داد.

به گزارش تین نیوز به نقل از پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی،   عادل دریس ، مدیرکل امور بندری سازمان بنادر و دریانوردی در خصوص تاخیر در ترخیص کالاهای اساسی از بندر امام خمینی(ره) اظهار کرد: در حال حاضر موجودی کالاهای اساسی و نهاده های دامی در بنادر کشور قریب به پنج میلیون و صد هزار تن است که ۳۵ درصد رشد را نسبت به سال گذشته نشان می دهد. 

وی از وجود بیش از هشت میلیون و ۲۰۰ هزارتن کالای اساسی و نهاده های دامی در بنادر، اسکله و لنگرگاه ها و انتظار کشتی ها برای تخلیه بار خبر داد و عنوان کرد: این میزان نیز نسبت به مدت مشابه سال گذشته از رشد ۳۰ درصدی حکایت دارد. 

مدیرکل امور بندری سازمان بنادر و دریانوردی با اشاره به برگزاری جلسات متعدد برای ترخیص این کالاها اظهار کرد: این روند را در سنوات گذشته نیز شاهد بودیم؛ چراکه عمده کالاهای اساسی توسط دو شرکت بزرگ دولتی، بازرگانی دولتی و پشتیبانی امور دام وارد می شود و قریب به ۵۵ درصد از کالاها متعلق به این دو شرکت بوده و مابقی مربوط به بخش خصوصی است.

دریس افزود: طبیعتا این ها علاوه بر نقش تامین کالا، نقش تنظیم کالا را نیز دارند؛ لذا در این مدت جلسات متعددی با شرکت ها خصوصا در بندر امام خمینی(ره) برگزار شد؛ چراکه قریب به ۸۰ درصد از آماری که ارائه شد، در بندر امام (ره) قرار دارد.

وی با بیان اینکه تقریبا ظرفیت انبار در بندر امام خمینی(ره) پر شده است، تاکید کرد: اعلام کرده ایم در اسرع وقت نسبت به ترخیص کالای اساسی از انبارهای بندر اقدام کنند. در این راستا خوشبختانه طی هفته گذشته مجددا بارگیری از بندر آغاز شد، اما اگر این روند با سرعت بیشتری ادامه نیابد، با مشکلات بسیاری مواجه خواهیم شد. 

مدیرکل امور بندری سازمان بنادر و دریانوردی خاطرنشان کرد: در این صورت صف انتظار کشتی ها نیز افزایش می یابد. در یک بازه زمانی ممکن است اسکله ها خالی باشد و در یک بازه زمانی با پیک خروج کالا مواجه می شویم که سازمان حمل و نقل جاده ای و حمل و نقل ریلی را نیز با مشکل مواجه می کند؛ لذا ضرورت دارد نسبت به انجام فرآیند ترخیص و خروج کالا اقدام کنند.

دریس با بیان اینکه کالا دائما توسط کشتی ها به بنادر اضافه می شود، اظهار کرد: روزانه بین ۵۰ تا ۶۰ هزار تن تخلیه کالا از کشتی را در دستور کار داریم و به تناسب بین ۳۰ تا ۴۰ هزار تن نیز از بندر خارج می شود. 

مدیرکل امور بندری سازمان بنادر و دریانوردی تصریح کرد: در حال حاضر ۴۸ فروند کشتی در کل بنادر در انتظار فرآیند اسنادی و پهلودهی برای تخلیه کالا هستند و ۱۹ فروند نیز در حال تخلیه کالا هستند. حجم کالا در کشتی هایی که در لنگرگاه قرار دارند دو میلیون و ۶۵۱ هزار تن گزارش شده است که حامل کالای اساسی و نهاده های دامی هستند.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
منبع: پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.