بازدید سایت : ۷۲۴۸۷
رئیس دانشکده صنعت هوانوردی و فرودگاهی کشور خبر داد:

دانشکده صنعت هوانوردی و فرودگاهی کشور در رشته های جدید دانشجو می پذیرد

رئیس دانشکده صنعت هوانوردی و فرودگاهی کشور از پذیرش دانشجو در رشته‌های جدید شامل رشته خلبانی، ایمنی زمینی، امنیت هوانوردی و مهمانداری خبر داد.

دانشکده صنعت هوانوردی و فرودگاهی کشور در رشته های جدید دانشجو می پذیرد
تین نیوز |

رئیس دانشکده صنعت هوانوردی و فرودگاهی کشور از پذیرش دانشجو در رشته های جدید شامل رشته خلبانی، ایمنی زمینی، امنیت هوانوردی و مهمانداری خبر داد.

به گزارش تین نیوز به نقل از پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، اردوان کریم زاده رئیس دانشکده صنعت هوانوردی و فرودگاهی کشور گفت: دانشکده صنعت هوانوردی و فرودگاهی کشور حدود ۷۰ سال قدمت دارد و تنها مرکز دولتی آموزش تخصص صنعت هوانوردی است.

کریم زاده افزود: حدود ۸۰درصد مدیران صنعت هوانوردی و ۶۰درصد بدنه کارشناسی و تخصصی فارغ التحصیل دانشکده صنعت هوانوردی هستند بنابراین نقش بسیار مهمی در تربیت نیروهای متخصص دارد.

وی ادامه داد: اهم اقدامات انجام شده توسعه کارگاه های تخصصی،کارگاه های تعمیر و نگهداری است  که در این راستا  بالغ بر ۱.۵ میلیارد تومان تجهیزات از جمله تونل باد، NDT  و تست های غیر مخرب خریداری شده است.

رئیس دانشکده صنعت هوانوردی و فرودگاهی کشور اشاره کرد: از دیگر پروژه های مهم که قابل رقابت با پروژه های خارجی است، پروژه سیمولاتور برج رادار است که با شرکت صا شیراز در دست اقدام است و تحویل سامانه ظرف یکی دو ماه آینده صورت می گیرد و از مهرماه آموزش دانشجویان مراقبت پرواز از طریق این سامانه شروع می شود.

کریم زاده با بیان این که تهیه تجهیزات کمک آموزشی برای رشته "اویونیک" با انعقاد قرارداد شرکت صاشیراز انجام  شده است، گفت: رشته "اویونیک" دو سال است که از طریق کنکور سراسری به سبد رشته های دانشکده اضافه شده است.

وی توضیح داد: رشته الکترونیک در این دانشکده به تجهیزات الکترونیکی، تعمیرات، نگهداری و بهره برداری از تجهیزاتی است که  بیرون هواپیما و داخل فرودگاه برای برقرای عملیات  پرواز ایمن اطلاق می شود در حالیکه تجهیزات الکترونیکی داخل هواپیما، تجهیزات الکترونیکی رادارها و نمایشگرها و... تخصص رشته اویونیک است.

رئیس دانشکده صنعت هوانوردی و فرودگاهی کشور خاطرنشان کرد: از دیگر اقدامات در دست اجرا ایجاد مرکز رشد هوایی در دانشکده برای اولین بار است که مجوز آن از دفتر فناوری های ریاست جمهوری گرفته شده است و تجهیز فضای اختصاص یافته در دانشکده تا پایان سال و بعد از انتخاب استارتاپ برگزیده انجام می شود و از سال آینده فعالیت جدی آن ها شروع می شود.

کریم زاده در پایان ابراز امیدواری کرد: گسترش و توسعه رشته ها نیز در دفتر گسترش وزارت علوم در دست اقدام است که  چهار رشته  خلبانی، ایمنی زمینی، امنیت هوانوردی و مهمانداری هستند و رشته ایمنی هوانوردی در سال آینده برای اولین بار دانشجو می پذیرد.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.