بازدید سایت : ۳۸۶۹۰

فرصت طلایی برای رفع تحریم های صنعت هوانوردی ایران

تحریم های ظالمانه ای که بر صنعت هوانوری تحمیل شده است، موجب بروز چالش های جدی در زمینه نوسازی و خرید ناوگان، تامین قطعات، فناوری و ارائه خدمات متقابل شده است که ایمنی و سلامت پرواز و مسافران را نشانه گرفته است.

فرصت طلایی برای رفع تحریم های صنعت هوانوردی ایران
تین نیوز |

محمد شالفروش: مردم، متخصصان و کارشناسان صنعت هوایی کشور دوران شکوفایی و آغاز توسعه هوانوردی کشور را بعد از توافق برجام، فراموش نخواهند کرد هر چند این روند بسیار کوتاه بود اما تاثیرات آن همچنان پابرجاست.

انعقاد قراردادهای خرید هواپیما از دو غول هواپیماسازی بوئینگ و ارباس، ورود ناوگان جدید ایرباس ۳۲۱ و ۳۳۰ و هواپیماهای ATR، خرید و انعقاد قراردادهای خرید تجهیزات فرودگاهی، افزایش رفت و آمد اکثر شرکت های هواپیمایی معتبر اروپایی به فرودگاه امام(ره)، افزایش آمار ورود توریست و در پایان از همه مهمتر افزایش روحیه امید و انگیزه  کارکنان این صنعت در آن مقطع زمانی فراموش شدنی نیست!

صنعت حمل و نقل هوایی هر کشوری به عنوان یکی از ارکان های مهم اقتصادی و زیرساخت های حمل و نقل شناخته می شود که با وجود ایرلاینی ملی و حامل پرچم با پرواز به اقصی نقاط جهان باعث افزایش غرور و انسجام ملی خواهد بود به ویژه که با لوگوی باستانی و مرغ افسانه ای "هما" همراه باشد!

بنابراین این صنعت به دلیل الزام به ارتباطات متقابل با سازمان ها و نهادهای بین‌المللی، شرکت های معتبر سازنده هواپیما، قطعات و شرکتهای بزرگ تعمیر و نگهداری هواپیما نیازمند رفع تحریم های ناجوانمردانه بوده و توجه ویژه و رفع موانع موجود را میطلبد که در گرو ایجاد روابط سازنده کشور با دنیا میباشد.

تحریم های ظالمانه ای که بر این صنعت تحمیل شده است، موجب بروز چالش های جدی در زمینه نوسازی و خرید ناوگان، تامین قطعات، فناوری و ارائه خدمات متقابل شده است که ایمنی و سلامت پرواز و مسافران را نشانه گرفته است.

در این راستا تلاش های وزیر امورخارجه و تیم خوشنام مذاکره کننده در مذاکرات پیش رو را قدر می دانیم و حمایت می کنیم.

تجارب ارزنده این تیم و حمایت های دولت می تواند فرصت طلایی برای احیای دوباره قراردادهای گذشته و رفع تحریم های این صنعت در اقدامات و اعتمادسازی اولیه باشد.

ما بر این باوریم که با شرایط مناسب برای همکاری های بین المللی، می توانیم به ارتقا کیفیت خدمات هوایی، افزایش ناوگان هوایی و بهبود زیر ساخت ها دست یابیم.

این امر نه تنها به نفع صنعت هوایی کشور خواهد بود، بلکه به توسعه اقتصادی و ایجاد اشتغال نیز کمک شایانی خواهد کرد.

از دکتر عراقچی و تیم ایشان خواهشمندیم که با قدرت و اراده بیشتر به مسیر خود ادامه دهند و با بهره گیری از تمامی ظرفیت ها و امکانات موجود، گام های موثری در جهت بهبود وضعیت اقتصادی و صنعت هوایی کشور بردارند.

به امید آینده ای روشن برای ملت-دولت   و تحقق اهداف عالیه جمهوری اسلامی ایران

دبیر کانون متخصصین‌مهندسی و تعمیرات هواپیمایی

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.