بازدید سایت : ۵۹۳۴۳

فرصت‌ سرمایه‌ گذاری در فرودگاه بین‌ المللی زاهدان فراهم شد

مدیرکل فرودگاه های سیستان و بلوچستان گفت: فرصت های خوبی برای سرمایه گذاری در فرودگاه های استان و فرودگاه بین المللی زاهدان با وجود مرزهای زمینی و دریایی و همچنین همجواری با کشورهای پاکستان و افغانستان و جنوب خلیج فارس و دریای عمان، فراهم شد.

فرصت‌ سرمایه‌ گذاری در فرودگاه بین‌ المللی زاهدان فراهم شد
تین نیوز

مدیرکل فرودگاه های سیستان و بلوچستان گفت: فرصت های خوبی برای سرمایه گذاری در فرودگاه های استان و فرودگاه بین المللی زاهدان با وجود مرزهای زمینی و دریایی و همچنین همجواری با کشورهای پاکستان و افغانستان و جنوب خلیج فارس و دریای عمان، فراهم شد.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایرنا، مهدی خسروی افزود: برای افزایش سرمایه گذاری ها در فرودگاه های سیستان و بلوچستان، نخستین نشست معرفی نیازهای سرمایه گذاری فرودگاه بین المللی زاهدان و ظرفیت های موجود آن با حضور روسای دانشگاه های استان، روسای پارک های علم و فناوری، سازمان همیاری شهرداری ها، مدیران حوزه صنعت و معدن، میراث فرهنگی و گردشگری و شرکت های دانش بنیان در فرودگاه زاهدان برگزار شده و دومین نشست آن نیز بزودی برگزار می شود.

وی بیان کرد: در این نشست مقرر شده هر یک از روسای دانشگاه ها، سازمان ها و دستگاه های اجرایی استان کارگروه های خود را برای برگزاری میزگردهای تخصصی و بررسی نیازمندی های سرمایه گذاری در فرودگاه های استان معرفی کنند تا بتوانیم به جمع بندی های مشخصی برسیم.

مدیرکل فرودگاه های سیستان و بلوچستان ادامه داد: با وجود ظرفیت های بخش های مختلف اقتصادی، کشاورزی و بازرگانی، موقعیت راهبردی و منحصر به فرد ژئوپلتیکی استان در منطقه و همجواری آن با کشورهای پاکستان، افغانستان، جنوب خلیج فارس و دریای عمان، خوشبختانه شرایط خوبی برای سرمایه گذاری و توسعه اقتصادی پایدار در استان فراهم شده است.

وی گفت: سرمایه گذاران می توانند در زمینه ساخت پارکینگ طبقاتی، جایگاه تشریفات اختصاصی، خدمات هندلینگ زمینی، کارگو و باشگاه خلبانی و مرکز آموزش پروازهای فوق سبک در حوزه هوانوردی عمومی در فرودگاه زاهدان سرمایه گذاری کنند.

خسروی بنجار، ساخت جایگاه سوخت، کترینگ، فروشگاه های زنجیره ای و مجتمع های نمایشگاهی، مجموعه های ورزشی و ساخت هتل در اراضی فرودگاهی را از دیگر فرصت های سرمایه گذاری در فرودگاه بین المللی زاهدان عنوان کرد و افزود: ساخت باشگاه خلبانی و مرکز آموزش پروازهای فوق سبک در فرودگاه خاش از فرصت های سرمایه گذاری در این فرودگاه است.

وی با بیان اینکه در حال حاضر ۱۱ مورد فرصت سرمایه گذاری در فرودگاه بین المللی زاهدان و یک مورد در فرودگاه خاش برای سرمایه گذاران احصاء شده است، ادامه داد: فرودگاه بین المللی شهدای زاهدان با ۸۱۰ هکتار مساحت، فرصت های مناسبی برای سرمایه گذاری است و با وجود زیرساخت های مورد نیاز سرمایه گذاران باید از این فرصت به خوبی استفاده کنند.

مدیرکل فرودگاه های سیستان و بلوچستان گفت: فرودگاه زاهدان به عنوان هشتمین فرودگاه بین المللی کشور و دارا بودن موقعیت ویژه ای در شرق کشور در توسعه حمل ونقل استان نقش مهمی دارد و این فرودگاه با ارائه خدمات فرودگاهی مناسب در این منطقه محل تردد و رفت وآمد سرمایه گذاران، تجار، بازرگانان، اساتید دانشگاهی و دانشجویان و گردشگران داخلی و خارجی است.

وی بیان کرد: در حال حاضر فرودگاه های تحت مالکیت شرکت فرودگاه ها و ناوبری هوایی ایران در این استان ۶ فرودگاه زاهدان، زابل، سراوان، خاش، ایرانشهرو کنارک فعال هستند و انتظار داریم با افزایش سرمایه گذاری ها در این فرودگاه ها، بتوانیم در توسعه اقتصادی سیستان و بلوچستان نقش آفرینی کنیم.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.