بازدید سایت : ۳۲۷۶۶

سیستان و بلوچستان کارگاه بزرگ راهسازی

سرپرست اداره کل راه و شهرسازی استان سیستان و بلوچستان گفت: استان در حال حاضر به کارگاه های بزرگ راهسازی تبدیل شده است که در صورت تخصیص به موقع منابع مالی طرح های این حوزه مهم و اثربخش در توسعه از شتاب بیشتری برخوردار می شوند.

سیستان و بلوچستان کارگاه بزرگ راهسازی
تین نیوز |

سرپرست اداره کل راه و شهرسازی استان سیستان و بلوچستان گفت: استان در حال حاضر به کارگاه های بزرگ راهسازی تبدیل شده است که در صورت تخصیص به موقع منابع مالی طرح های این حوزه مهم و اثربخش در توسعه از شتاب بیشتری برخوردار می شوند.

به گزارش تین نیوز به نقل از پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی از استان سیستان و بلوچستان، مهدی پارسی سرپرست اداره کل راه و شهرسازی استان در بازدید از عملیات ساخت بزرگراه در محور زاهدان- بیرجند افزود: استان در حال حاضر به کارگاه های بزرگ راهسازی تبدیل شده است که در صورت تخصیص به موقع منابع مالی طرح های این حوزه مهم و اثربخش در توسعه  از شتاب بیشتری برخوردار می شوند.

وی با بیان اینکه توسعه راهها همواره یکی از مطالبات به حق مردم بوده است، گفت: ۲۵ کیلومتر بزرگراه تا پایان سالجاری در محور زاهدان- بیرجند به بهره برداری می رسد.

 سرپرست اداره کل راه و شهرسازی استان سیستان و بلوچستان تصریح کرد: طول کل محور زاهدان--بیرجند ۲۱۱ کیلومتر است که تاکنون ۱۲۵ کیلومتر آن به بزرگراه تبدیل شده است و تا پایان سالجاری طول باند دوم در این مسیر به ۱۵۰ کیلومتر افزایش می یابد.

وی از توجه دولت به توسعه زیر ساخت های سیستان و بلوچستان خبر داد و افزود: دولت نگاه ویژه ای به توسعه زیرساخت های ارتباطی استان نظیر راه آهن چابهار- زاهدان و شبکه بزرگراهی دارد که امیدواریم که با همین هدف گذاری تا پایان دولت شاخص بزرگراهی استان را به متوسط کشوری برسانیم.

پارسی جذب اعتبارات را در سرعت بخشیدن به اجرای طرح های بزرگراهی بسیار مهم دانست و تصریح کرد: هیچ طرحی در حوزه عمرانی راه متوقف نیست و در صورت تخصیص به موقع منابع مالی طرح های این حوزه از شتاب بیشتری برخوردار می شوند.

سرپرست اداره کل راه و شهرسازی استان سیستان و بلوچستان گفت: همچنین از آنجایی که بندر چابهار به علت شرایط خوبی که نسبت به بندرعباس دارد و ارتباط با کشورهای اطراف یک مزیت خاص داشته و صاحبان بار و شرکت های حمل و نقل بین المللی حتما از کشور چین و هند کالاهایشان را به بندر چابهار منتقل خواهند کرد تبدیل هر چه سریعتر راه های استان به بزرگراه در کنار خط ریلی این مسیر سبب ایجاد بستر مناسب برای توسعه و رشد اقتصادی منطقه خواهد شد.

وی تصریح کرد: بزرگراه ها نقش و جایگاه مهمی در تحقق سیاست های کلی نظام و بهره مندی از ظرفیت ها و مزیت های ژئوپلتیکی و ترانزیتی منطقه ای دارد، بر این اساس تکمیل و توسعه زیرساخت ها حمل و نقل زمینی در کنار سایر مسیرهای دریایی، ریلی و هوایی سرمایه گذاران بخش خصوصی و دولتی کشورهای همجوار را بیشتر برای حضور در استان تشویق می کند.

پارسی خاطر نشان کرد: همچنین با توجه به شرایط راهبردی این مرز و بوم ایجاد سیستم حمل و نقل کارآمد در توسعه فرهنگی و اجتماعی جایگاه و نقش ویژه ای دارد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.

  • ناشناس پاسخ

    چه عجب .نگاهتان به سیستان بلو چستان افتاد ،تا جاده سازی صورت بگیرد بیشترین معاد طلا را دارد .آنها طلا ها را استخراج ومیبرند .مردم این استان درفقر ،دست وپا می‌زنند.

  • امیرعلی پاسخ

    باتوجه به نزدیکی منطقه بکر و وسیع مکران به دریای عمان ودریای آزاد دولت به جای انتقال پایتخت باید همه کارخانجات وشرکت های تولیدی وشهرکهای صنعتی را مجاب وتشویق به انتقال به این منطقه نمایدودرمرحله بعد اقدام به ساخت ابر بزرگ راه ایران دراین منطقه نماید یکی از بزرگترین نقاط ضعف مکران نداشتن راه مواصلاتی مناسب به مرکز کشور وسایر استان‌های کشور است