بازدید سایت : ۷۰۲۸۱

◄ شایعه انتخاب مدیرعامل/ کدام بهتر است: مدیری سیاسی با امکان دسترسی به مقامات ارشد یا فردی از شرکت ایران ایر؟

شنیده شده به زودی مدیرعامل ایران ایر تغییر می کند و مدیرعامل جدید هما نیز یکی از مدیران قبلی این شرکت است.

شایعه انتخاب مدیرعامل/ کدام بهتر است: مدیری سیاسی با امکان دسترسی به مقامات ارشد یا فردی از شرکت ایران ایر؟
تین نیوز |

شنیده شده به زودی مدیرعامل ایران ایر تغییر می کند و مدیرعامل جدید هما نیز یکی از مدیران قبلی این شرکت است.

به گزارش تین نیوز، شایعه شده مدیرعامل ایران ایر برخلاف روال چند سال گذشته از بین خلبانان نظامی انتخاب نمی شود.

بر اساس شنیده ها، شانسی برای خلبانان نظامی برای رسیدن به سمت مدیرعاملی هما با توجه به موضوع تحریم های بین المللی و مشکلات اخیر ایران ایر و قطع پروازهای هما به اروپا، تقریبا وجود ندارد.

خبرهایی که در قالب شایعه در جمع متخصصان هوانوردی منتشر شده، نشان می دهد شانس مدیرانی با پیشنیه فعالیت در هما برای تکیه بر صندلی مدیریت این شرکت افزایش یافته است.

شنیده شده، دو عضو سابق هیئت مدیره هما که یکی از آنان سابقه قائم مقامی و مدیرعاملی ایرلاین و دیگری دارای روابط بسیار گرم در دولت اصلاحات است برای مدیرعاملی هما از شانس زیادی برخوردارند.

این شایعات در حالی مطرح شده که برخی کارکنان ایران ایر در گفت و گو با خبرنگار ما عنوان کردند که به نظر آنان انتخاب فردی سیاسی که دارای روابط نزدیک به مقامات ارشد نظام باشد برای اداره ایران ایر مناسب تر است.

به گفته آنان، شرکت ایران ایر در حال حاضر نیاز به مدیرعاملی دارد که بیشتر از آنکه متخصص هوانوردی باشد، از چهره های سیاسی شاخص باشد تا بتواند به طور مستقیم به مقامات رده بالا از جمله روسای قوا لابی کرده و شرایط سخت شرکت را برای آنان تشریح و در جهت رفع مشکلاتی که برخی از آنها به دلیل قوانین تصویب شده است، نجات دهد.

حمید نجف کارشناس مدیریت که خود نیز سابقه سال ها فعالیت در روابط عمومی ایران ایر را دارد نیز گفت: مدیریت یک رشته تخصصی دانشگاهی است، همچنانکه از فردی دارای مدرک دکترای مدیریت بازرگانی توقع خلبانی نداریم از یک خلبان هم توقع مدیریت که یک رشته تخصصی است را نباید داشته باشیم، مگر اینکه آن خلبان علاوه بر مدرک خلبانی دوره دکترای مدیریت بازرگانی یا دولتی و... را دیده باشد،  وقتی فردی را بدون تخصص در کاری بگماریم پیش از او فردی که  او را منصوب کرده مقصر است و باید پاسخگوی عملکرد خود باشد.

وی افزود: وقتی که یک نفر را به اشتباه در جایی به کار بگیریم در حقیقت یک رویه اشتباه و خطرناک را در جامعه پایه گذاری کرده ایم چون آن فرد اشتباهی افراد اشتباهی دیگری را بدون تخصص در مناصب دیگری قرار می دهد و این هرم اشتباه تا پایین ترین سطوح پیش می رود.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.