تلاش برای کسب درآمد بیشتر و نقدینگی مطلوب جهت رفع نیازهای ضروری اعضا
مجموعه مدیریت صندوق در چند سال اخیر با بررسی های دقیق کارشناسی از منابع و سرمایه گذاری های انجام گرفته در هر دو حوزه در حد توان تمام سعی و تلاش خود را کرده تا به نتیجه مطلوب دست پیدا کند که الحمدوالله در هر دو موضوع موفقیت نسبی حاصل شده است.
عضویت در مؤسسه مزیتی است که برای کارکنان شرکت راه آهن ج.ا.ا. فراهم شده و بدیهی است که انصراف از عضویت در صندوق و دریافت اندوخته به نظر می رسد موجب تضییع این مزیت برای کارکنان شریف راه آهن باشد؛ در پنج سال مالی اخیر نقطه عطفی در فعالیت مؤسسه به وجود آمد و هم زمان در هر دو بخش وام و حق السهم اندوخته تغییرات مثبتی حاصل شد تا جایی که در چند سال اخیر تنوع در وام و تغییر مداوم سقف مبلغ وام را به دنبال داشت.
به گزارش تین نیوز، طی مدت پنج سال گذشته در بخش وام 24829 فقره وام به مبلغ 909 میلیارد تومان به اعضا پرداخت شده که 83 درصد کل وام پرداختی و در بخش تخصیص حق السهم به اندوخته اعضا جمعا مبلغ 750 میلیارد تومان بوده که 79 درصد کل حق السهم تخصیص یافته از ابتدای تاسیس صندوق تا خرداد ماه 1403 را شامل می شود. این موضوع نشان می دهد تمامی این تلاش ها و زحمات در جهت جلب رضایت و خرسندی اعضا و رفع بخشی از مشکلات مالی آنان بوده است.
این مطالب گزیده ای از گفتگوی عبادالله فروزش مدیرعامل موسسه صندوق پس انداز کارکنان راه آهن درباره بخشی از خدمات رفاهی موسسه به اعضا است که در این صفحه متن کامل این گفتگو را می خوانید :
مهندس فروزش در ابتدا درباره هدف و ماموریت تاسیس موسسه گفت: هدف اولیه و غایی از تشکیل مؤسسه رفع نیازهای ضروری و ارائه خدمات رفاهی و افزایش و حفظ ارزش میزان اندوخته اعضا است؛ لذا موسسه بایستی با برنامه ریزی دقیق و هدفمند و سرمایه گذاری درست در جهت کسب درآمد بیشتر تلاش کند تا در سایه کسب نقدینگی مطلوب نسبت به رفع نیازهای ضروری اعضا اقدام نماید. موسسه صندوق پس انداز کارکنان راه آهن طی سالیان اخیر همیت خود را بر این اصل گذاشته تا بتواند رضایت ذی نفعان را به حداکثر مطلوب برساند.
فروزش، درباره نگاه جدید ایجاد شده در مؤسسه و با تاکید بر این موضع که این نگاه در جهت تلاش در اعطای وام بیشتر و افزایش اندوخته به اعضا و در نهایت انتفاع هرچه بیشتر اعضا بوده است، گفت: با قطعیت می توانیم این موضوع را عنوان کنیم که نگاه ها نسبت به اعضا هم در حوزه افزایش درآمد جهت تخصیص آن به حق السهم اندوخته و پرداخت تسهیلات و رفاهیات بسیار تغییر کرده است.
او ادامه داد: با مرور در سابقه عملکرد مؤسسه نشان می دهد؛ در طول سالیان قبل بین بخش وام بابت سقف و کارمزد آن با بخش حق السهم اندوخته بابت مبلغ و نرخ آن توازن وجود نداشته و اعضاء در مقاطع مختلف از آن گله مند بودند.
مهندس فروزش افزود: به عبارتی اگر به اعضا حق السهم بیشتری تخصیص می یافت در مقابل، مبلغ وام پایین و نرخ سود بالا رفته و باالطبع مشکل گشا نبوده است. و از طرفی اگر مبلغ وام افزایش و نرخ آن به کارمزد کاهش و در ازاء آن، اعضا حق السهم اندوخته (سود) خوبی دریافت نمی کردند.
مدیرعامل موسسه صندوق پس انداز کارکنان راه آهن با بیان این مطلب که اگر چه اصولا یک سازمان نمی تواند همزمان وام ارزان و سود مطلوب به ذینفان پرداخت نماید، افزود: در پنج سال مالی اخیر نقطه عطفی در فعالیت مؤسسه به وجود آمد و هم زمان در هر دو بخش وام و حق السهم اندوخته تغییرات مثبتی حاصل شد تا جایی که در چند سال اخیر تنوع در وام و تغییر مداوم سقف مبلغ وام را به دنبال داشت. همچنین از طرفی سهم بیشتری از درآمد حاصل از سرمایه گذاری مؤسسه به اندوخته اعضا در قالب حق السهم تخصیص یافت. به معنای ساده تر وام 10 میلیون تومان به 200 میلیون تومان و نرخ حق السهم از 27درصد به 40 درصد افزایش یافت.
مدیرعامل موسسه صندوق پس انداز کارکنان راه آهن تاکید کرد: مجموعه مدیریت صندوق در چند سال اخیر با بررسی های دقیق کارشناسی از منابع و سرمایه گذاری های انجام گرفته در هر دو حوزه در حد توان تمام سعی و تلاش خود را کرده تا به نتیجه مطلوب دست پیدا کند که الحمدوالله در هر دو موضوع موفقیت نسبی حاصل شده است.