بازدید سایت : ۶۱۳۴۵
معاون وزیر راه و شهرسازی:

◄ بهره‌برداری بخش‌هایی از بزرگراه زنجان- بیجار تا پایان آذرماه

معاون وزیر راه و شهرسازی در سفر به استان زنجان خبر داد: بخشی از بزرگراه زنجان- بیجار که مهمترین مسیر ارتباطی استان زنجان و کردستان است تا پایان آذرماه آماده بهره‌برداری می‌شود.

بهره‌برداری بخش‌هایی از بزرگراه زنجان- بیجار تا پایان آذرماه
تین نیوز |

معاون وزیر راه و شهرسازی در سفر به استان زنجان خبر داد و گفت: بخشی از بزرگراه زنجان- بیجار که مهمترین مسیر ارتباطی استان زنجان و کردستان است تا پایان آذرماه آماده بهره‌برداری می‌شود.

به گزارش تین نیوز به نقل از روابط عمومی و امور بین‌الملل شرکت ساخت وتوسعه زیربناهای حمل و نقل کشور، خیراله خادمی صبح امروز (27 شهریورماه) به استان زنجان سفر کرد و با حضور در محل پروژه‌ها در جریان آخرین وضعیت اجرایی زیرساخت‌های حمل و نقل قرار گرفت.

وی از روند اجرای محور زنجان- بیجار بازدید کرد و ضمن تاکید بر اهمیت این مسیر مواصلاتی در اتصال استان زنجان و کردستان گفت: این محور یکی از پر ترافیک‌ترین مسیرهای مواصلاتی استان زنجان با استان کردستان و نزدیک‌ترین مسیر اتصال استان کردستان به مرکز و شمال کشور محسوب می‌شود.

خادمی طول این محور را 140 کیلومتر اعلام کرد و افزود: عملیات اجرایی این محور حدفاصل زنجان تا زرین آباد آغاز شده است و برنامه‌ریزی شده است تا در فصل کاری امسال 42 کیلومتر از این محدوده تکمیل و آماده بهره‌برداری شود.

معاون وزیر راه و شهرسازی در توضیح بخش دیگر این محور که در استان زنجان قرار دارد اظهار داشت: ادامه مسیر نیز تا کیلومتر 80 پروژه با پیشرفت فیزیکی 10 درصدی در حال اجرا است و قطعه پایانی باقیمانده در این استان نیز در مرحله برگزاری مناقصه قرار دارد.

وی تاکید کرد: بهره‌برداری از این بزرگراه علاوه بر تسهیل تردد در مسیر، موجب کاهش سوانح و افزایش ایمنی در محور خواهد بود.

مدیرعامل شرکت ساخت وتوسعه در این سفر همچنین از محور زنجان-دندی- تکاب بازدید کرد و در این خصوص گفت:‌ با توجه به موقعیت جغرافیایی زنجان، این استان شاهراه ارتباطی مرکز به غرب و شمالغرب کشورمحسوب می‌شود و به همین دلیل توسعه شبکه راه‌های ارتباطی آن از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

وی افزود: محور زنجان- دندی با توجه به شرایط ذکر شده یکی از مهمترین محورهای ارتباطی در اتصال استان آذربایجان غربی به مرکز و شمال کشور محسوب می‌شود.

خادمی ادامه داد: با توجه به وجود معادن متعدد در این استان به ویژه معادن سرب و روی انگوران و طلای زرشوران این محور می‌تواند نقش مهمی در توسعه صادرات و افزایش ایمنی محور ایفا می‌کند.

معاون وزیر و راه و شهرسازی با اشاره به نقش این بزرگراه در توسعه صنعت گردشگری بیان داشت: این محور موجب تسهیل تردد به منطقه نمونه گردشگری تخت سلیمان است.

وی طول محور را 160 کیلومتر اعلام و اظهارد اشت: 125 کیلومتر از این محور در استان زنجان واقع شده است که 40 کیلومتر آن زیر عبور ترافیک قرار دارد و 45 کیلومتر دیگر نیز در مرحله عملیات خاکی است.

وی از مشارکت در تامین مالی این پروژه از سوی سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع ایران خبر داد و گفت: تکمیل این محور نقش موثری در حمل  مواد معدنی به مراکز مورد نظر دارد و به همین منظور شرکت ایمیدرو نسبت به تامین بخش از منابع مورد نیاز این پروژه اعلام آمادگی کرده است.

خادمی خاطرنشان کرد: برنامه‌ریزی شده است بخشی از این پروژه طی سال‌های 98 و 99 آماده بهره‌برداری شود.

مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه همچنین از حذف گردنه چایرلو واقع در محور زنجان-دندی-تکاب خبر داد و گفت: این گردنه که جزو سخت ترین و برف گیرترین گردنه های استان است طی عملیات بهسازی حذف خواهد شد.

ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.