پیمانکاران انگیزهای برای کارهای عمرانی شهری را ندارند
با توجه به عدم پرداخت بخش عظیمی از مطالبات پیمانکاران آنها انگیزه شروع کار جدید عمرانی را در شهر اردبیل ندارند.
عضو شورای شهر اردبیل گفت: با توجه به عدم پرداخت بخش عظیمی از مطالبات پیمانکاران آنها انگیزه شروع کار جدید عمرانی را در شهر اردبیل ندارند.
به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، یعقوب هاشمی در جلسه رسمی شورای شهر اردبیل اظهار کرد: به رغم ادعای شهردار اردبیل در پرداخت بدهی پیمانکاران هنوز بخش عمدهای از این بدهیها پرداخت نشده به طوری که با گذشت دو ماه از سال ۹۸ هیچ پروژه عمرانی در شهر اردبیل به رغم مساعد بودن شرایط جوی شروع نشده است.
وی خاطرنشان کرد: بهتر است از محل فروش اموال غیرمنقول شهرداری در کنار پرداخت دیون بانکی مطالبات پیمانکاران نیز پرداخت شود تا آنها با انگیزه بیشتر کار عمرانی را شروع کنند.
رئیس شورای اسلامی استان اردبیل به تعطیلی بسیاری از پروژهها نظیر پل قدس اشاره کرد و گفت: به دلیل عدم نظارت و کنترل دقیق شهرداری اردبیل بخش عمدهای از پروژههای عمرانی شهر راکد بوده و یا به تعطیلی کشیده شده است.
هاشمی با یادآوری عدم مشخص بودن هزینه ۲۰۰ میلیارد تومانی شهرداری در بودجه ۹۶ تصریح کرد: در تفریغ بودجه ۹۶ ما عدم تطبیق حسابهای شهرداری را با کارهای انجام شده شاهد هستیم و مشخص نیست ۲۰۰ میلیارد تومان کسری تفریغ بودجه مربوط به کدام حوزه است.
وی بیان کرد: بودجه سال ۹۶ شهرداری اردبیل ۵۲۳ میلیارد تومان بوده که با رقم متمم ۴۰۳ میلیارد تومانی در تفریغ بودجه ۲۰۰ میلیارد تومان کسری مشاهده میشود که دلیل این کسری بودجه باید معلوم شود.
هاشمی با انتقاد از عملکرد غیرمنسجم شورای نامگذاری تصریح کرد: به نظر میرسد تصمیمگیری در این شورا از یک انسجام و برنامه خاصی تبعیت نمیکند و پراکندگی در نامگذاری میادین و کوچهها را از این منظر شاهد هستیم.
رئیس کمیسیون ترافیک و حمل و نقل شورای شهر اردبیل گفت: بدون توجه به مسائل ترافیکی و حمل و نقل این نامگذاریها گاه مشکلاتی را رقم میزند که ضرورت دارد به صورت منسجم و از طریق اعضای شورای شهر پیشنهادات به دبیرخانه شورای نامگذاری ارائه شده تا این امر به صورت دقیق و منسجم به انجام برسد.
در این جلسه نماینده شورای شهر در شورای نامگذاری نیز به نقطه ضعف این شورا اشاره کرد و گفت: اعضای این شورا با بیحوصلگی و به دور از یک برنامه منسجم و دستورالعمل خاص نامگذاریها را به شکل دیمی و فاقد وجهه قانونی انجام میدهند.
رؤیا کنعانی خاطرنشان کرد: جای تعجب است که اعضای این شورا گاه نام همسر و دختر خود را برای نامگذاری یک کوچه و یا میدان پیشنهاد میکنند در حالی که انتظار میرود روابط عمومی عریض و طویل شهرداری اردبیل در این زمینه بررسی میدانی و دقیق را از محلات انجام دهند تا این نامگذاریها متناسب با شرایط و موقعیت به وجود آمده به انجام برسد.
رحیم آقازاده عضو شورای شهر اردبیل نیز با انتقاد از برخی دوبارهکاریها در مجموعه شهرداری اردبیل بیان کرد: هزینه این دوبارهکاریها در پروژههای عمرانی و پازلکاریها گویی از کیسه خلیفه بخشیده میشود.
وی اظهار کرد: معلوم نیست چرا مدیران شهرداری در سالهای گذشته نسبت به چکهای برگشتی همشهریان اقدامی قانونی برای وصول مطالبات انجام ندادند که امروز باید اعضای شورای شهر وقت خود را صرف بخشودگی جرایم تأخیر تادیه کنند، در حالی که این پول از حساب بیتالمال کسر میشود.
آقازاده در مورد نامگذاری محلات و کوچهها نیز گفت: باید در این نامگذاریها هویت تاریخی و فرهنگی شهر و همچنین سابقه و دیرینگی آن مورد توجه قرار گیرد تا عدهای به دنبال سوءاستفاده در این نامگذاریها نباشند.