وزیر راه و شهرسازی از اولین ربات راهنما و سیستم پایش مسافر و شرکت های هواپیمایی بازدید کرد
وزیر راه و شهرسازی در بازدید از غرفه شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی از اولین ربات راهنمای مسافر و سیستم پایش مسافر و شرکت های هواپیمایی مستقر در این فرودگاه بازدید کرد.
![وزیر راه و شهرسازی از اولین ربات راهنما و سیستم پایش مسافر و شرکت های هواپیمایی بازدید کرد](https://cdn.tinn.ir/thumbnail/JA71A5tzhfrR/U7Ccvlt33jn-OqlMlImgutVLjEcw-jhlF2WJsSK4fMDDVSZN8IEX4Zd7jkGxwBqLJ5jM-fGYwhs1w24HZ1koLK7IpCucWsLZ/%D8%A8%D8%A7%D8%B2%D8%AF%DB%8C%D8%AF+%D8%A8%D8%B0%D8%B1%D9%BE%D8%A7%D8%B4+%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87+%D8%AD%D9%85%D9%84+%D9%88+%D9%86%D9%82%D9%84+%D9%88+%D9%84%D8%AC%D8%B3%D8%AA%DB%8C%DA%A9.jpg)
وزیر راه و شهرسازی در بازدید از غرفه شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی از اولین ربات راهنمای مسافر و سیستم پایش مسافر و شرکت های هواپیمایی مستقر در این فرودگاه بازدید کرد.
به گزارش تین نیوز به نقل از پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی مهرداد بذرپاش در اولین روز از هفتمین نمایشگاه حمل و نقل، لجستیک و صنایع وابسته از غرفه شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) بازدید کرد و با آخرین دستاوردهای دانش بنیان که در این فرودگاه برای خدمت رسانی به مسافران و شرکت های هواپیمایی ارائه شده بود، از نزدیک آشنا شد.
طبق اعلام دفتر ارتباطات، اطلاع رسانی و امور بین الملل شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی (ره)، در ابتدا شرکت دانش بنیان (تارا لیزر) که در زمینه های تولید دستگاه لیزر و هوشمند سازی فعالیت دارد، به معرفی اولین ربات راهنمای خود با قابلیت کمک به مسافران در پایانه های پروازی پرداخت.
سپس وزیر راه و شهرسازی از شرکت دانش بنیان آروین (آروند تاو) که در زمینه پردازش مسافر و شرکت های هواپیمایی مستقر در شهر فرودگاهی است، بازدید به عمل آورد.