اعلام عزای عمومی در چین
تعداد کل مبتلایان به ویروس کرونا در این کشور به ۸۱۶۲۰ نفر رسیده است. منتقدان دولت چین، این کشور را به پنهانکاری در مورد آمار مبتلایان و جانباختگان متهم کردهاند.
مقامهای چینی فردا، شنبه ۴ آوریل را روز عزای عمومی نامیده و گفتهاند به یاد "شهدایی" که در راه مبارزه با ویروس کرونا جان خود را از دست دادند، کشور برای دقایقی از فعالیت باز خواهد ایستاد.
به گزارش بی بی سی، خبرگزاری شینهوای چین میگوید ساعت ۱۰ صبح فردا، به یاد جانباختگان ویروس کرونا سه دقیقه سکوت در سراسر کشور میشود و سپس آژیرهای خطر، بوق ماشینها، قطارها و کشتیها به نشانه عزا به صدا در خواهند آمد.
چین محل شیوع ویروس کرونا بوده، و تا کنون ۳۳۲۲ نفر در این کشور جان باختهاند.
از تعداد افرادی که در چین به ویروس کرونا مبتلا میشوند، به طرز قابل توجهی کاسته شده است. روزنامه مردم، ارگان حزب کمونیست گفته است امروز جمعه ۳ آوریل در خاک اصلی چین ۳۱ مورد ابتلا به ویروس کرونا گزارش شده که ۲۹ مورد آن ناشی از سفر از خارج چین بوده است.
تعداد کل مبتلایان به ویروس کرونا در این کشور به ۸۱۶۲۰ نفر رسیده است. منتقدان دولت چین، این کشور را به پنهانکاری در مورد آمار مبتلایان و جانباختگان متهم کردهاند.
با وجود این که بنا بر آمار دولت چین از میزان شیوع ویروس در این کشور به طرز قابل توجهی کاسته شده اما میزان شیوع کرونا در سایر نقاط جهان به خصوص اروپا و آمریکا همچنان رو به افزایش است.
تنها در ظرف مدت یک هفته میزام مبتلایان به کرونا در جهان دو برابر شده و به بیش از یک میلیون نفر رسیده است.
در مجموع تا کنون از زمان شیوع ویروس در ماه دسامبر بیش از ۵۰ هزار نفر جان خود را از دست دادهاند.
احتمال وضع محدودیتهای شدیدتر در آمریکا
با وخیمتر شدن اوضاع در آمریکا بحث وضع محدودیتهای بیشتر در آمریکا بالا گرفته است. تنها در مدت یک روز بیش از هزار مورد مرگ ناشی از ابتلا به کرونا در این کشور گزارش شده است.
مقامها در ایالت نیویورک که یکی از بدترین نقاط در آمریکا در زمینه ابتلا به ویروس کرونا بوده از مردم خواستهاند در بیرون از خانه، حتما ماسک به صورت داشته باشند.
اما یک مقام بلندپایه کاخ سفید گفته است پوشیدن ماسک تنها به مردم احساس نادرست امن بودن در اماکن عمومی را خواهد داد.
دونالد ترامپ، رئیسجمهوری آمریکا گفته است طرحی برای صدور یک فرمان ملی برای اعمال محدودیت در کشور را ندارد.
او گفته است آمریکا در حال ورود به یک مرحله حیاتی در جنگ علیه ویروس است.