اجرای ۱۰ پروژه راهداری و راه روستایی در شهرستان ارسنجان
رئیس اداره راهداری و حمل و نقل جاده ای شهرستان ارسنجان از اجرای ۱۰ پروژه راهداری و راه روستایی در این شهرستان خبر داد.
رئیس اداره راهداری و حمل و نقل جاده ای شهرستان ارسنجان از اجرای ۱۰ پروژه راهداری و راه روستایی در این شهرستان خبر داد.
به گزارش تین نیوز به نقل از وزارت راه و شهرسازی، مهدی جهانگیری زاده رئیس اداره راهداری و حمل و نقل جاده ای شهرستان ارسنجان، با اشاره به طرح ها و پروژه های در دست اجرای این اداره، گفت: در بخش راهداری روکش آسفالت محور ارسنجان_خرامه به طول ۳۳ کیلومتر از ورودی ارسنجان تا سلطان شهر در دست اقدام بوده که با برگزاری مناقصه، پیمانکار مشخص شده و در حال طی کردن روند قانونی جهت تجهیز کارگاه و شروع به کار است که امیدواریم تا اوایل پاییز تکمیل و به بهره برداری برسد.
جهانگیری زاده با بیان اینکه روکش حفاظتی آسفالت محور ارسنجان به سعادتشهر به طول ۲۵ کیلومتر دومین پروژه اداره راهداری شهرستان ارسنجان است، گفت: در سال گذشته و چند ماه اخیر ۶ کیلومتر از این پروژه اجرا شده و باتوجه به اتمام قرار داد پیمانکار، عملیات اجرایی متوقف گردیده است تا پیمانکار جدید انتخاب و دوباره کار از سر گرفته شود.
رئیس اداره راهداری و حمل و نقل جاده ای ارسنجان با اشاره به پروژه های احداث و نگهداری راه های روستایی ، اظهار کرد: پروژه محور روستایی سرپنیران_ گنوه به طول ۱۴ کیلومتر در دست اجرا است که ۴ کیلومتر تاکنون به بهره برداری رسیده و مابقی با پیشرفت فیزیکی ۶۰ درصدی توسط پیمانکار به دلیل کمبود اعتبار متوقف شده که باتوجه به اینکه این طرح جزء مصوبات سفر استاندار محترم فارس به شهرستان است بنابراین با پیگیری فرمانداری جهت تامین اعتبار دوباره در دست اقدام قرار خواهد گرفت.
بنا به گفته این مقام مسئول، پروژه ساماندهی چهارراه برق در محور ارسنجان_آباده طشک و همچنین ساماندهی سه راهی شوآب_جوادیه_ دهک در محور ارسنجان_ خرامه در مرحله برگزاری مناقصه است و در صورت مشخص شدن پیمانکار این پروژه ها عملیاتی می شود.
جهانگیری زاده دیگر پروژه های این اداره را مورد اشاره قرار داد و افزود: باتوجه به حجم سنگین ترافیک و دوطرفه بودن محور ارسنجان_ سعادتشهر که این اداره با بهره گیری از ماشین آلات دراختیار و با هماهنگی اداره کل راهداری و جاده ای استان فارس در حال انجام شانه سازی ، ایمن سازی نقاط پرتگاهی جهت افزایش ایمنی کاربران این محور است.
رئیس اداره راهداری و حمل و نقل جاده ای ارسنجان، رفع نقاط حادثه خیز محور های حوزه استحفاظی را از اولویت های این اداره عنوان کرد و ادامه داد: در سال گذشته برای رفع نقاط حادثه خیز ۷ دستگاه برج روشنایی نصب شده و با مساعدت اداره کل راهداری استان در سال جاری درنظر داریم در ۶ نقطه حادثه خیر محورهای شهرستان برای آشکار سازی این نقاط اقدام به نصب برج روشنایی اقدام کنیم.
وی تصریح کرد: بنابه کار کارشناسی این اداره و مطالبات مردم شهرستان تکمیل زیرگذر روستای علی آباد ملک و روگذر روستاهای رفیع آباد، حسین آباد و پکه دار و تکمیل ۴ دور برگردان محور ارسنجان به مرودشت بوده که باتوجه به پیگیری فرماندار شهرستان این طرح ها پس از مطالعات دقیق توسط اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان فارس در حال برگزاری مناقصه است.
این مقام مسئول از احداث نماز خانه بین راهی در محور ارسنجان_خرامه_ مردوشت معروف به تله خرمایی خبرداد و گفت: کلنگ این نماز خانه بین راهی با مساعدت اداره کل به زمین زده شده و در حال ساخت است؛ اصلاح قوس سرآباد واقع در محور ارسنجان_ مرودشت نیز باتوجه به ایجاد تصادفات بیشمار، توسط مشاور در حال کار کارشناسی است و پس از تکمیل طرح این پروژه به مرحله مناقصه خواهد رسید.
جهانگیری زاده، حوزه حمل و نقل شهرستان را در حوزه مسافر و کالا مورد توجه قرار داد و اضافه کرد: شهرستان ارسنجان دارای ۳ شرکت باربری و یک شرکت انجمن صنفی کالا بوده که کار بازدید و نظارت دوره ای و مستمر توسط کارشناسان بخش حمل و نقل این اداره در حال انجام است؛ باتوجه به وجود بیش از ۱۳ معدن در این شهرستان شاهد تخلف در بخش حمل بار خروجی معادن با اضافه تناژ و عدم داشتن بارنامه هستیم که موجب آسیب شدید به جاده ها شده بنابراین برخورد شدید با متخلفان و ساماندهی بخش حمل بار معادن در دستور کار این اداره است.
رئیس اداره راهداری و حمل و نقل جاده ای ارسنجان تاکید کرد: در حوزه حمل و نقل مسافر دو شرکت و ۷ دستگاه اتوبوس شهرستان ارسنجان مشغول به فعالیت هستند که به علت عدم صرفه اقتصادی و عدم مسافر این حوزه دارای مشکلات عدیده است بنابراین باتوجه به جلسات چندجانبه صورت گرفته با فرماندار محترم شهرستان، شهرداری ارسنجان و مسئولان استانی حوزه حمل و نقل جاده ای برای رفع مشکلات این حوزه مقرر شد شهرداری تا یک سال آینده نسبت به ساخت پایانه مسافربری اقدام کند.
وی در پایان سخنان خود یادآور شد: عملیات مستمر راهداری و نگهداری جاده با زحمات راهداران اداره راهداری و حمل و نقل جاده ای ارسنجان به همراه بهره گیری از ۱۵ ماشین آلات سبک، نیمه سبک و سنگین در قالب ۱ اکیپ در راستای بخشنده کردن راه، شانه سازی، لکه گیری و خط کشی محورهای جاده ای شهرستان در طول تمامی ایام سال انجام می شود.
امروز 4ابان هستیم جاده ارسنجان به خرامه خصوصا از سفراباد تا سلطانشهر افتضاحه. خداییش کسی نیست به فکر مردم باشه؟ حق مردم مظلوم توابع این جاده نیست. مسعول بی کفایت اداره راه و فرماندار که چسبیده به صندلیش مردم باید فکری کنند. چند نفر دیوه باید تو این جاده از بین بروند؟ چقدر هزینه جلوبندی ماشینها میشه تو این گرونی. پلیس بیچاره هم تا شب تو افتاب می ایسته تا تصادف نشه ولی زیرساخت خرابه. از قدیم ارسنجونی ها با توابع مشکل داشتند حالا هم که فرماندار ارسنجونیه. متاسفم.