بازدید سایت : ۴۳۸۳۹

نصب سامانه های روشنایی و چراغ های چشمک زن در طول راه های استان قم

با اعتباری بالغ بر ۱۶۰ میلیارد ریال طرح نصب سامانه روشنایی و چراغ های چشمک زن، در ۱۵ نقطه از راه های استان قم عملیاتی شد.

نصب سامانه های روشنایی و چراغ های چشمک زن در طول راه های استان قم
تین نیوز

رئیس اداره ایمنی راه های اداره کل راهداری و حمل ونقل جاده ای استان قم گفت: با اعتباری بالغ بر ۱۶۰ میلیارد ریال طرح نصب سامانه روشنایی و چراغ های چشمک زن، در ۱۵ نقطه از راه های استان قم عملیاتی شد.

به گزارش تین نیوز به نقل از وزارت راه و شهرسازی، علی احمدی جبلی، رئیس اداره ایمنی راههای این اداره کل از اجرایی شدن طرح نصب سامانه روشنایی و چراغهای چشمک زن در طول راههای استان قم خبر داد.

احمدی جبلی ضمن اعلام این خبر افزود: با توجه به بازدیدهای مکرر میدانی و مطالعات صورت گرفته ۱۵  نقطه مستعد حادثه در طول راههای استان احصا و مقرر شد با اجرای سامانه روشنایی و نصب چراغهای چشمک زن، نسبت به رفع این نقاط اقدام شود.

وی با توضیح این مطلب که سامانه های روشنایی در این طرح به صورت نقطه ای اجرا می شوند، گفت: در مجموع ۱۵ نقطه به طول ۶ کیلومتر در سطح راه های استان با اجرای این طرح دارای سامانه روشنایی می شوند.

وی در ادامه به تعدادی از این نقاط اشاره و عنوان کرد: بزرگراه سلفچگان دلیجان( مقطع رمپ های ورودی آزادراه سلفچگان ساوه)، محور قدیم سلفچگان ساوه( تقاطع محور نورآباد)، بزرگراه سلفچگان- دلیجان( تقاطع نیزار)، جاده قدیم قم تهران( تقاطع محور روستایی حاج خلیل)، محور قم جعفرآباد( مقاطع دام شهر و پل آزادراه سلفچگان ساوه و... درزمره این نقاط است.

رئیس اداره ایمنی راه های اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان قم در خصوص دیگر نقاط اجرایی در این طرح گفت: جاده قدیم قم تهران( مقطع اتصال دوخطه به چهار خطه)، محور لنگرود کهک(پل روستای خورآباد)، محور قم قنوات( مقاطع روستای سراجه، روستای نواران و قبل از پل آزادراه قم کاشان)، بزرگراه دلیجان- سلفچگان( تقاطع روستای خرم آباد) و مقاطعی از محور قم- نیزار، تعدادی دیگر از نقاط جاده ای استان است که در این طرح دارای سامانه روشنایی می شوند.

احمدی جبلی در بخش دیگری از این خبر به اجرای طرح نصب چراغهای چشمک زن در طول راههای استان پرداخت و تصریح کرد: ۶۰ دستگاه چراغ چشمک زن با منبع تغذیه برق و سلولهای خورشیدی در مقاطعی از راههای استان که در طرح لحاظ شده، نصب می شوند.

وی میزان اعتبار اجرایی پروژه نصب سامانه های روشنایی و چراغهای چشمک زن را افزون بر ۱۶۰ میلیارد ریال عنوان کرد و اظهار داشت: تمامی اعتبار تخصیصی این طرح از محل درآمدهای سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای تامین شده است.

احمدی جبلی بازه زمانی تکمیل طرح را یکساله اعلام و ابراز امیدواری کرد: باتوجه به پیگیری های به عمل آمده، تا پایان اردیبهشت ماه سال ۱۴۰۴ شاهد بهره برداری از این پروژه خواهیم بود.

وی  در پایان تاکید کرد: با توجه به پراکندگی مقاطع اجرایی در این طرح، از رانندگان گرامی که از محل های اجرایی این طرح تردد میکنند درخواست میگردد ضمن رعایت جامع مقررات، تعامل بایسته را با مجریان طرح داشته باشند.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.