تکمیل پروژههای نیمه تمام راه و شهرسازی مازندران ۱۹ هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد
میرکل راه و شهرسازی مازندران گفت: ۱۹ هزار میلیارد تومان برای تکمیل پروژه های نیمه تمام در استان مورد نیاز است.
میرکل راه و شهرسازی مازندران گفت: ۱۹ هزار میلیارد تومان برای تکمیل پروژه های نیمه تمام در استان مورد نیاز است.
به گزارش تین نیوز به نقل از پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، علی دیوسالار مدیرکل راه وشهرسازی مازندران در دیدار با نماینده ولی فقیه در مازندران اشاره به اجرای طرح مسکن ملی، کمبود زمین را از مشکلات ذکر و میزان زمین موردنیاز برای ساخت مسکن ملی را هزار و ۵۴۰ هکتار ذکر کرد و گفت: تاکنون توانستیم ۱۴۰ هکتار زمین تهیه کنیم.
وی گفت: با انجام تعهدات در بخش خودمالکی، بافت فرسوده شهری و روستایی رتبه استان ارتقا می یابد.
دیوسالار گفت: در حوزه راه ۱۰ پروژه مهم وجود دارد و عمده ترین پروژه های ما شامل پل فرح آباد است و طبق آخرین بازدید اعتبار خوبی برای آن جذب شده و قرار است این پل ۱۲۰ متری هفته دولت بهره برداری شود.
وی پروژه های راه وشهرسازی بهشهر، نکا- نیروگاه را از دیگر طرح ها بیان کرد و با اشاره به اینکه کمبود اعتبارات از مشکلات فراروی تکمیل پروژه های راه و شهرسازی است، گفت: ۱۹ هزار میلیارد تومان برای تکمیل پروژه های نیمه تمام مورد نیاز است.
مدیرکل راه وشهرسازی مازندران تهیه طرح های جامع برای شهرها را از جمله برنامه های اداره کل برشمرد و گفت: ۴۰ شهر استان دارای طرح جامع بوده و طرح برخی از شهرها از جمله ساری آماده شده و به زودی تصویب می شود و مابقی طرح ها تا پایان سال تعیین تکلیف می شود.
دیوسالار با اشاره به اینکه در راستای اجرای قانون حمایت از جوانی جمعیت و خانواده جزو پنج استان برتر کشور هستیم گفت: هزار نفر از افراد واجد شرایط و دارای ۳ فرزند و بالاتر شناسایی شدند که وظیفه تأمین زمین برای آنها را داریم و تاکنون برای ۲۳۳ خانواده سه هزار و ۷۰۰ مترمربع زمین تهیه و واگذار شده است.
آیت الله محمدباقر محمدی لائینی نماینده ولی فقیه در مازندران نیز در این در دیدار اظهار کرد: برای استانی مثل مازندران با چالش های موجود و ویژگی ها باید سیاستی کلی و کشوری در نظر گرفته شود.
وی افزود: ساخت مسکن، جاده، ریل و غیره ضابطه مند باشد و تصمیم ها براساس یک طرح و نقشه راه برای ۳۰ سال آینده استان باشد.
آیت الله محمدی لائینی تاکید کرد: مسئله دیگر مسکن روستایی است، برخی ها خوش نشینی ماهی و سالی یکی دو روزی هستند، اما نوع بعدی آن افراد بومی روستایی اند که می خواهند برای زندگی در روستا مسکن بسازند، ساخت مسکن برای تفریح در اولویت های بعدی است، توجه به روستائیان که مقیم هستند ضرورت دارد.
امام جمعه ساری با بیان اینکه مسئله دیگر پیوست های فرهنگی مسکن سازی است، عنوان کرد: در شهرک های مسکونی همه مسائل معنوی و فرهنگی لحاظ شود.
این مسئول با اعلام اینکه جاده های استان جاده های مناسبی نیست، اظهار کرد: وقتی میلیون ها نفر وارد استان می شود این جاده ها برای استان است که باید در سطح ملی باید در ارتباط با کمیت و کیفیت جاده های استان در سطح ملی اندیشیده شود.
وی با اشاره به شرایط اقلیمی مازندران، تاکید کرد: هشدارهایی همچون؛ احیای آب بندان ها، کنترل و مهار نزولات آسمانی و غیره را باید جدی بگیریم، مسئولان نباید بگذارند تنش ایجاد شود، نباید به بهانه توسعه محیط زیست را نادیده بگیریم و برعکس، مثلا در حوزه صنعت محیط زیست ممانعت می کند، باید نگاه واحدی ایجاد شود که نیاز به اختیارات استانی دارد، استاندار باید در حد یک رئیس جمهور نهادها را هماهنگ کرده و به ضوابط رسیدگی کند.
آیت الله محمدی لائینی در پایان گفت: در هر حال آینده اقلیمی مازندران، جنگلهای هیرکانی بسیار مهم است چنانچه فرهنگ مازندران، دیار علویان، آداب و رسوم برای ما بسیار مهم است، برای بافت های روستایی تغییری در بافت ها ایجاد کنید تا مشکل روستائیانی که زمین خارج از بافت برطرف شود و هم از سوءاستفاده غیرروستایی ها جلوگیری شود.