بازدید سایت : ۶۹۳۳۳

فرودگاه اراک تنها فرودگاه مجری خدمات زمینی

فرودگاه بین المللی شهدای اراک تنها فرودگاه مجری خدمات زمینی است که در حوزه آموزش نیز فعال بوده و با توجه به موقعیت لجستیکی استقرار ریل، جاده و فرودگاه در کنار هم، از ظرفیت ویژه حمل و نقل ترکیبی برخوردار است.

تین نیوز |

فرودگاه بین المللی شهدای اراک تنها فرودگاه مجری خدمات زمینی است که در حوزه آموزش نیز فعال بوده و با توجه به موقعیت لجستیکی استقرار ریل، جاده و فرودگاه در کنار هم، از ظرفیت ویژه حمل و نقل ترکیبی برخوردار است.

به گزارش تین نیوز به نقل از  پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی فرودگاه اراک یکی از نخستین فرودگاه هایی است که در ایران تأسیس شده است.این فرودگاه در شمال شرقی و با فاصله ۱۴ کیلومتری از شهر قرار دارد.

فرودگاه بین المللی شهدای اراک با ۴۷۰ هکتار مساحت، ظرفیت انجام پرواز با هواپیماهای سنگین را دارد.

گفتنی است  این فرودگاه  در شهریورماه ۱۳۷۸ با اتمام کار عملیات احداث ساختمان های اداری و جانبی و باند پروازی با نگاه پرواز داخلی توسط ریاست جمهوری افتتاح شد اما از سال ۱۳۹۳  با تطویل باند و افزایش استحکام باند، برای برقراری پروازهای سنگین آماده شد و در این راستا با نصب چراغ باند، پروازهای شبانه روزی شروع شد.

در این میان از سال ۱۳۹۵ با دومنظوره شدن ترمینال و همچنین کشیده شدن فیبر نوری، بستر پروازهای خارجی فراهم شد.

علاوه بر این در خصوص مباحث امنیتی، نصب دوربین های نظارتی نیز انجام شد.

همکاری با شرکت های دانش بنیان نیز در اولویت فرودگاه بین المللی شهدای اراک بوده و اقدامات مربوط به پروژه های تعمیر و نگه داری دستگاه ها، ساخت جرثقیل، تجهیزات الکترونیک، روشنایی باند و... به این شرکت ها سپرده شده است.

در بحث آموزش نیز با اخذ مجوز از سازمان هواپیمایی کشوری کلاس های متعدد آموزشی از جمله خلبانی، مهمانداری، خدمات زمینی و آموزش پهبادی نیز در فرودگاه اراک برگزار شده است.

از طرف دیگر فرودگاه اراک تنها فرودگاهی است که خود مجری خدمات زمینی است.

حمل و نقل ترکیبی در استان مرکزی نقطه عطفی است که می توان از ظرفیت این امکان استفاده کرد؛ در شهر اراک ریل،جاده و فرودگاه کنار هم مستقر شده اند که در راستای سند ایجاد مراکز لجستیک کشور می تواند بسیار حائز اهمیت باشد.

مکان یابی آن نیز نقطه تلاقی ریل، جاده و فرودگاه است که اصطلاحأ ناحیه طلایی اطلاق می شود و به گفته رحیم حسین نسب مدیر فرودگاه اراک قابلیت اشتغال بیش از ۱۰۰۰نفر را رقم می زند.

گفتنی است در حال حاضر یکی از مهم ترین مطالبات در پایتخت صنعتی ایران، ایجاد و ارتقای  صنعت هوانوردی عمومی است، به این صورت که  سازمان صنعت معدن و تجارت که متولی طرح فرصت سرمایه گذاری این صنعت در مرکز سرمایه گذاری ایران است، تمهیداتی بیندیشد تا با توجه به ظرفیت های موجود در صنایع اراک، این ظرفیت ها قابلیت تبدیل به خط تولید هواپیما را دارا شوند.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.