بازدید سایت : ۴۷۹۰۱

شناسایی ۱۲ هزار خانه لوکس برای اخذ مالیات

معاون سازمان امور مالیاتی از شناسایی ۱۲ هزار واحد مسکونی گران قیمت در راستای اخذ مالیات از خانه‌های با ارزش بیش از ۱۰ میلیارد تومان خبر داد.

تین نیوز |

محمد مسیحی در نشست خبری خود به مناسب دهه فجر اظهار کرد: از سال ۱۳۹۸، ۱۳۹۹ و ۱۰ ماهه امسال درآمدهای مالیاتی بیش از ۱۰۰ درصد تحقق داشته است که امیدواریم این روند تا پایان امسال ادامه داشته باشد.  

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، وی درباره اتصال دستگاه‌های کارتخوان به پرونده مالیاتی گفت: به طور متوسط هر مودی تقریبا ۴ تا ۵ دستگاه کارتخوان دارد و در حال حاضر نزدیک به یک میلیون و ۹۰۰ هزار دستگاه کارتخوان درخواست اتصال به پرونده مالیاتی داشته‌اند. از سوی دیگر، بالغ بر دو میلیون و ۱۵۰ هزار دستگاه کارتخوان درخواست غیرفعال سازی آن‌ها دریافت شده و بیش از ۱۴۴ هزار مودی از طریق اتصال دستگاه‌های کارتخوان به پرونده مالیاتی شناسایی شده‌اند که پیش از این پرونده مالیاتی نداشتند.  

معاون سازمان امور مالیاتی از تدوین و ابلاغ دستورالعمل سوت‌زنی یا مبارزه با فرار مالیاتی تا قبل از پایان سال خبر داد.  

صدور برگ تشخیص مالیات برای ۳۰۰۰ خانه خالی

وی درباره مالیات خانه‌های خالی گفت: در سری اول برای ۳۰۰۰ واحد مسکونی خالی برگ تشخیص مالیات صادر شده و همچنین اطلاعات سری دوم از وزارت راه و شهرسازی دریافت شده و در حال پالایش است. برای ۲۷۲ هزار نفر مالیات ۵۷۰ هزار خودرو محاسبه و آن دریافت کردند و تا پایان بهمن مهلت دارند مالیات آن را بپردازند.

مسیحی تاکید کرد: قیمت خودروهای داخلی را از کارخانه‌ها و بازار و قیمت خودروهای خارجی را از بازار دریافت می‌کنیم در کنار آن سال‌هاست مالیات نقل و انتقال خودرو دریافت می شود که مبنای تعیین قیمت خودرو است.

معاون سازمان امور مالیاتی درباره سوال ایسنا درباره مالیات خانه‌های لوکس گفت: سازمان امور مالیاتی تا پایان ۱۰ ماهه سال جاری باید نسبت به اعلام واحدهای مسکونی گران قیمت اقدام کند و دستگاه‌های متولی چون وزارت راه و شهرسازی بخشی از اطلاعات آن‌ها را به سازمان ارسال کنند که تاکنون معادل ۱۲ هزار واحد مسکونی گران قیمت به سازمان امور مالیاتی ارسال شده و این رقم می‌تواند در ادامه اجرای این قانون بیشتر شود.  

دلیل تاخیر در اجرای قانون پایانه‌های فروشگاهی

وی در پاسخ به سوال دیگر ایسنا درباره دلیل تاخیر در اجرای قانون پایانه‌های فروشگاهی و سامانه مودیان توضیح داد: در سال ۱۳۹۸ و ۱۳۹۹ بودجه‌ای برای اجرای این قانون پیش‌بینی نشد و لازم به ذکر است که با اجرای کامل این قانون تمام معاملات تجاری کشور به صورت برخط به سازمان امور مالیاتی ارسال می‌شود.  

مسیحی افزود: همکاران ما در مرکز تنظیم مقررات سازمان امور مالیاتی در تلاش هستند تا نیمه اول سال آینده به بخشی از مودیان در این زمینه فراخوان دهند. از آنجا که اجرای قانون پایانه‌های فروشگاهی و سامانه مودیان کار بزرگی است، نباید اجرای آن را فدای عجله کرد زیرا، اجرای این قانون به حداقل ۵ تا ۱۰ سال زمان نیاز دارد و زمان اولیه درنظر گرفته شده برای این قانون زمان کمی بود.

اطلاعات اینفلوئنسرها به سازمان مالیاتی رسید

معاون سازمان امور مالیاتی در پاسخ به سوال دیگر ایسنا درباره آخرین وضعیت مالیات اینفلوئنسرها گفت: در راستای اجرای این مالیات باید صبر کنیم تا سالجاری تمام شد و اظهارنامه‌های مالیاتی در این زمینه تکمیل و ارسال شود. سازمان امور مالیاتی وظیفه خود در راستای اخذ مالیات از اینفلوئنسرها در سالجاری مبنی بر تدوین دستورالعمل‌ها و ابلاغ آن‌ها را انجام داده است.  

وی ادامه داد: اخیرا از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بخش اول اطلاعات لازم برای اخذ مالیات از اینفلوئنسرها را دریافت کردیم و از آنجا که ارسال اطلاعات همچنان ادامه دارد، نمی‌توان رقمی در این زمینه اعلام کرد و باید صبر کرد تا اطلاعات نهایی شود.

مسیحی در پاسخ به سوالی درباره اینکه رئیس کل بانک مرکزی گفته است هدایت اعتبارات به سمت تولید نیاز به همکاری سازمان امور مالیاتی و اتصال سامانه‌های مالیاتی به سامانه‌های بانکی وجود دارد، توضیح داد: هرگونه تسهیلات پرداختی بانک ها هم اکنون به طور سیستمی در اختیار سازمان امور مالیاتی قرار می گیرد و پرداخت تسهیلات به اشخاص حقوقی و صاحبان مشاغل با استعلام سیستمی از سازمان امور مالیاتی انجام می شود و اگر نیاز به ارتقاء سیستم باشد، آمادگی کامل داریم. موضوع اصلی، پرداخت تسهیلات به تولید است و همکاری سازمان امور مالیاتی در فرع این موضوع قرار می گیرد.

آخرین وضعیت مالیات از معامله‌گران ارز

وی درباره آخرین وضعیت دریافت مالیات از معامله گران ارز باید عنوان کرد که تاکنون بانک مرکزی اطلاعات اولیه ۱۰۰۷ مودی را به سازمان امور مالیاتی ارسال کرده است که برخی از افراد اصلا پرونده مالیاتی نداشتند که قرار شد برای این افراد پرونده تشکیل شود. ارقام بزرگی در این حوزه وجود داشته است که در آینده درباره آن اطلاع رسانی می‌شود.

معاون سازمان امور مالیاتی درباره وضعیت فرار مالیاتی در کشور گفت که برآورد ما این است که نزدیک به ۱۰۰ هزار میلیارد تومان فرار مالیاتی و اجتناب مالیاتی داریم. فرار مالیاتی در کشور ما از متوسط دنیا بیشتر است البته ارقام متفاوتی از سوی برخی افراد حقیقی و حقوقی در این زمینه مطرح می‌شود که واقعیت ندارد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.