بازدید سایت : ۸۸۲۸۵

اجرای پروتکل های بهداشتی در شناورهای مسافری الزامی است

رئیس دبیرخانه سیاست گذاری سلامت هرمزگان و ستاد استانی مبارزه با بیماری کووید ۱۹ گفت: اجرای پروتکل های بهداشتی در شناورهای مسافری الزامی است.

اجرای پروتکل های بهداشتی در شناورهای مسافری الزامی است
تین نیوز |

رئیس دبیرخانه سیاست گذاری سلامت هرمزگان و ستاد استانی مبارزه با بیماری کووید ۱۹ گفت: اجرای پروتکل های بهداشتی در شناورهای مسافری الزامی است.

به گزارش تین نیوز به نقل از خبرنگار مهر، علی حیرانی شنبه شب در نشستی با خبرنگاران با اشاره به ضرورت اجرای پروتکل‌های بهداشتی در شناورهای مسافری افزود: این موضوع برای نخستین بار که در جلسه ستاد استانی کرونا مطرح شد؛ اعلام شد که تعاونی قایق داران و مسئولین شناورها از بابت افت درآمد خود گلایه دارند و عنوان می‌کنند با توجه به مشکلات اقتصادی که دارند ظرفیت مسافری شناورها تکمیل شود.

حیرانی بیان داشت: نظر دانشگاه در این باره چنین بود که اگر شناورها با تهویه مناسب و رعایت فاصله گذاری فعالیت کنند می‌توانند از همه ظرفیت حمل مسافری خود استفاده کنند.

وی اظهار کرد: این موضوع در جلسه ستاد استانی کرونا "با در نظر گرفتن رعایت پروتکل‌های بهداشتی در شناورها" مصوب شد و در پروتکل بهداشتی به صراحت بر رعایت فاصله گذاری اجتماعی و استفاده از ماسک تاکید شده است.

رئیس دبیرخانه سیاست گذاری سلامت استان عنوان کرد: متعاقباً به علت شکایات مردمی مبنی بر عدم رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی در شناورهای حمل مسافر، دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان با بررسی مجدد و با توجه به اینکه امکان باز کردن پنجره یا درب و یا حضور مسافران در عرشه شناورها نبود، پیشنهاد داد که ظرفیت فروش بلیط به ۷۵ درصد کاهش یابد تا فاصله گذاری اجتماعی در محل استقرار مسافران رعایت شود.

دکتر حیرانی اضافه کرد: بنا به پیشنهاد دانشگاه ما امیدواریم کاهش ۲۵ درصدی ظرفیت شناورها در ستاد مصوب شود.

وی همچنین تصریح کرد: دستورالعمل فرآیند نظارت بر اجرای پروتکل‌های بهداشتی در بیست و هشتمین جلسه ستاد ملی کرونا در ۲۱ تیرماه ۹۹ مصوب شده است و توسط آقای دکتر واعظی رئیس دفتر ریاست محترم جمهور به جهت اجرا به تمام استان‌ها ابلاغ شده است.

حیرانی ابراز کرد: در متن این دستورالعمل آمده است که هر کدام از دستگاه‌ها مکلف هستند اجرای پروتکل‌های بهداشتی را در زیر مجموعه‌های خود و فعالیت‌های مرتبط با همان دستگاه نظارت کنند و به ستاد استانی کرونا گزارش دهند و همچنین همه موظف هستند در صورت مواجهه با نقض دستورالعمل‌ها در زیر مجموعه‌های خود، حتی اعمال مقررات کنند.

وی با اشاره به وظایف سازمانها و ادارات در اجرای پروتکل‌های بهداشتی از جمله وزارت راه و شهرسازی عنوان کرد: نظارت بر اجرای پروتکل‌های ابلاغی در حوزه حمل و نقل جاده‌ای، هوایی، ریلی و دریایی بر عهده وزارت راه و شهرسازی گذاشته شده است، استفاده از ظرفیت‌های قانونی در جهت مقابله با رفتارها و اقدامات مغایر با مفاد پروتکل‌ها با صراحت آمده است.

رئیس دبیرخانه ستاد استانی مبارزه با بیماری کووید ۱۹ تصریح کرد: اداره کل بنادر و کشتیرانی وظیفه نظارت بر روی کشتی‌ها و شناورها را بر عهده دارد و باید اجرای پروتکل‌های بهداشتی در واحدها و فعالیت‌های تحت سرپرستی خود را مورد پایش و نظارت و حتی اعمال مقررات کند.

دکتر حیرانی بیان کرد: متأسفانه شاید تا کنون این بخش بسیار کمرنگ بوده و بار به دوش وزارت بهداشت و درمان و دانشگاه بوده است، هم زیستی با کرونا و تاکید ستاد ملی کرونا بر این است که هر دستگاه در جهت رعایت پروتکل‌های بهداشتی باید بر واحدهای تحت پوشش خود نظارت دقیق داشته باشد.

وی خاطرنشان کرد: این موضوع در جلسات ستاد استانی کرونا مطرح شده است و شخص استاندار بارها تاکید کرده که فرماندارها و مدیران کل، زیرمجموعه‌ها را شخصاً نظارت و گزارشات خود را به این ستاد ارسال کنند.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.