◄ لکه گیری و روکش آسفالت جاده های هرمزگان و خراسان جنوبی ایمنی جاده های این استان ها را افزایش میدهد
روکش آسفالت با بافت مناسب تصادفات ناشی از ناهمواری ها را کاهش می دهد زیرا چاله های عمیق باعث انحراف ناگهانی خودروها و تصادفات جانبی می شوند.

آسفالت مناسب و تعمیر به موقع راه ها نقش مستقیم و قابل توجهی در کاهش تصادفات جاده ای و شهری دارد. افزایش اصطکاک و جلوگیری از لغزش خودروها، جلوگیری از تصادفات ناشی از سرخوردن در باران یا یخبندان و جلوگیری از کاهش کنترل خودرو از ویژگی های آسفالت خوب با بافت مناسب است.
به گزارش تین نیوز، روکش آسفالت با بافت مناسب تصادفات ناشی از ناهمواری ها را کاهش می دهد زیرا چاله های عمیق باعث انحراف ناگهانی خودروها و تصادفات جانبی می شوند. همچنین ناهمواری ها منجر به خسارت فنی خودرو (مانند ترکیدگی رینگ و انحراف فرمان) می گردند. آسفالت کاری سریع چاله ها، تا ۳۰٪ از تصادفات ناشی از ناهمواری می کاهد.
لکه گیری و روکش آسفالت ۷۸۹ کیلومتر از محورهای مواصلاتی هرمزگان
در همین راستا، رئیس اداره نگهداری راه های اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان هرمزگان از لکه گیری و روکش آسفالت ۷۸۹ کیلومتر از محورهای استان هرمزگان در سال ۱۴۰۳ خبر داد.
مهران رازمند اظهار کرد: در سال گذشته ۷۸۹ کیلومتر از محورهای مواصلاتی استان هرمزگان شامل ۴۱۱ کیلومتر بزرگراه و راه اصلی و ۳۷۸ کیلومتر از راه های فرعی و روستایی لکه گیری و روکش آسفالت شده است.
وی با اشاره به اجرای انواع آسفالت در سال ۱۴۰۳ خاطر نشان کرد: از این مقدار ۵۴۹ کیلومتر آسفالت تقویتی شامل آسفالت گرم و ماسه آسفالت و ۲۴۰ کیلومتر آسفالت حفاظتی شامل اسلاری سیل و میکروسرفیسینگ در راستای مرمت، حفظ، نگهداری و پیشگیری از تخریب زود هنگام رویه راه های استان اجرا شده است.
انجام بیش از ۹۶۰ کیلومتر روکش آسفالت در خراسان جنوبی
سرپرست معاونت راهداری اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای خراسان جنوبی اعلام کرد: طی سال ۱۴۰۳ علاوه بر اجرای ۹۶۲کیلومتر روکش آسفالت، خط کشی ۴۱۰۰ کیلومتر از محورهای استان نیز صورت پذیرفت.
سیدمحمد فرخی، امروز یکشنبه ۲۴ فروردین در جمع خبرنگاران گفت: در سال گذشته علاوه بر اجرای ۹۶۲ کیلومتر روکش آسفالت در سطح محورهای مواصلاتی استان خطکشی ۴۱۰۰ کیلومتر از محورهای استان نیز صورت گرفته است.
وی افزود: در همین بازه زمانی، ۱۰ هزار و ۵۲۶ عدد انواع تابلو و علایم جاده ای اعم از اخباری، اخطاری طراحی و ساخته شده که در سطح محورهای حوزه استحفاظی نصب شدند.
سرپرست معاونت راهداری اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای خراسان جنوبی ادامه داد: در سال ۱۴۰۳، علاوه بر تعمیر اساسی ۷۰ دستگاه پل و ابنیه فنی, همچنین تعریض ۶۵ دستگاه پل، احداث و تبدیل آبنما به پل نیز به تعداد ۱۵ دستگاه انجام شد.
فرخی اصلاح ۱۰۶ کیلومتر شیب شیروانی، نصب ۲۲ کیلومتر گاردریل و ۸۲۰۰ متر نصب نیوجرسی بتنی واجرای روشنایی طولی و نقطه ای بطول ۱۵.۵کیلومتر را از دیگر اقدامات راهداری در جهت ارتقای ایمنی طی سال ۱۴۰۳ نام برد و افزود: اصلاح ۴ نقطه حادثه خیز صورت پذیرفته است.
وی خاطرنشان کرد: راهداران سختکوش با در اختیار داشتن انواع ماشین آلات راهداری اعم از؛ لودر، بلدوزر، گریدر و ... در روزهای گرم تابستان و سرد زمستان در حال خدمت رسانی به کاربران جاده ای هستند.
آغاز پروژه رفع نقطه حادثه خیز سعادت آباد در محور کرمان- باغین
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای استان کرمان گفت: پروژه رفع نقاط حادثه خیز سعادت آباد در محور کرمان به باغین آغاز شده و عملیات اجرایی آن در سال جاری با جدیت پیگیری میشود.
علی عبداللهی، در بازدید شبانه از پروژه رفع نقطه حادثه خیز روستای سعادت آباد در اتوبان کرمان به باغین اظهار داشت: نقشههای اصلاح محور پس از جلسات متعدد در معاونت عمرانی استانداری مورد بررسی کارشناسی قرار گرفته است.
وی افزود: این پروژه از حساسیت خاص ترافیکی برخوردار بوده و به دلیل احداث مغازهها و تأسیسات تجاری حاشیه محور که طی سالهای متمادی احداث شده اند روند اجرای طرح را با پیچیدگیهای متعددی مواجه ساخته است.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای استان کرمان خاطرنشان کرد: برای اجرای این طرح در مرحله اول مبلغ ۷۷۰ میلیارد ریال اعتبار پیش بینی شده است.