◄ آغاز واردات خودرو از بندر سیریک؛ از فردا/«توسعه بنادر»، اسم رمز رونق مکران
مدیر بنادر و دریانوردی شهید باهنر و شرق استان هرمزگان از آغاز واردات و ترانزیت خودرو از بندر سیریک، به عنوان یکی از بنادر اصلی استان هرمزگان در حوزه شرق استان خبر داد.
مدیر بنادر و دریانوردی شهید باهنر و شرق استان هرمزگان از آغاز واردات و ترانزیت خودرو از بندر سیریک، به عنوان یکی از بنادر اصلی استان هرمزگان در حوزه شرق استان خبر داد.
به گزارش تین نیوز به نقل از روابط عمومی مدیریت بنادر و دریانوردی شهید باهنر و شرق استان هرمزگان، حمیدرضا محمد حسینی تختی با اعلام این خبر اظهار کرد: با توجه به تاکیدات مکرر مقام معظم رهبری نسبت به توسعه منطقه مکران، زیرساخت لازم برای این امر توسط سازمان بنادر و دریانوردی ایجاد شده است.
وی از بندر سیریک به عنوان یکی از بنادر مهم در حوزه مکران و شرق استان یاد کرد و افزود: سازمان بنادر و دریانوردی نگاه ویژه ای به ایجاد زیرساخت های مورد نیاز مکران داشته و در همین راستا نیز، توسعه خوبی در بندر سیریک صورت گرفته و اکنون اولین محموله خودروی ترانزیتی آماده تخلیه در این بندر است.
مدیر بنادر و دریانوردی شهید باهنر و شرق استان هرمزگان گفت: این رویه با توجه به درخواست های مکرر شرکت های کشتیرانی و شرکت های وارد کننده خودرو ایجاد شده که بدین ترتیب می توان از ظرفیت ایجاد شده در راستای توسعه فعالیت های اقتصادی، بهره برداری کرد.
محمد حسینی تختی افزایش ترانزیت کالا از بندر سیریک را یک هدف مهم برای این مدیریت دانست و ادامه داد: این محموله شامل 45 دستگاه خودرو است که توسط یک فروند شناور وارد بندر سیریک می شود.
وی عنوان کرد: مبداء این محموله خودرو یکی از بنادر کشور امارات بوده و فردا قرار است وارد بندر سیریک شود که با ایجاد رویه لازم، در کوتاه ترین زمان ممکن ترخیص می شود.
این مقام مسئول با اشاره به ویژگی های مهم بندر سیریک و زیرساخت های ایجاد شده در این بندر، بیان کرد: این بندر با قرار گیری در موقعیت ویژه و فاصله کوتاه به بنادر کشور های عمان و امارات، برخورداری از دو رمپ فلزی، یک اسکله 104 متری تخلیه و بارگیری و همچنین سه رمپ خدماتی، ظرفیت قابل توجهی در پذیرش کالاهای وارداتی و همچنین صادرات به این کشور را دارد.
وی تصریح کرد: بندر سیریک با سرمایه گذاری هفت هزار میلیارد ریالی سازمان بنادر و دریانوردی، دارای چهار متر عمق آبخور، 34 هکتار حوضچه و 51 هکتار اراضی پسکرانه است که پتانسیل بسیار خوبی در زمینه صادرات، واردات و ترانزیت کالا دارد.