۵۰ شرکت حمل و نقلی متخلف در هرمزگان شناسایی شد
دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان هرمزگان از شناسایی ۵۰ شرکت متخلف فعال در حوزه حمل ونقل جاده ای و معرفی این شرکت ها به کمیسیون های مربوطه جهت رسیدگی به تخلفات آن ها خبر داد.

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان هرمزگان از شناسایی ۵۰ شرکت متخلف فعال در حوزه حمل ونقل جاده ای و معرفی این شرکت ها به کمیسیون های مربوطه جهت رسیدگی به تخلفات آن ها خبر داد.
به گزارش تین نیوز از روابط عمومی اداره کل دادگستری هرمزگان، عارف اکبری با اشاره به وقوع نارضایتی های اخیر در حوزه حمل ونقل و اعتراض رانندگان ناوگان حمل و نقل جاده ای به نحوه توزیع بار و ضعف در نظارت و ارائه خدمات، اظهار کرد: باتوجه به اهمیت حمل ونقل جاده ای به عنوان یکی از ارکان اصلی توسعه اقتصادی، لزوم تقویت زیرساخت ها و رفع دغدغه های مطرح شده در این حوزه، با ماموریت محوله به دادیار ویژه در امور حقوق عامه، پیگیری و بررسی دلایل نارضایتی ها و برخورد قانونی در دستورکار قرار گرفت.
وی بیان کرد: پس از بررسی های انجام گرفته مشخص شد عمده این نارضایتی ها ناشی از رعایت نکردن مقررات مربوط به توزیع عادلانه بار و اخذ کرایه مازاد غیرقانونی و خارج از ضوابط حمل و نقل جاده ای است.
دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان هرمزگان خاطرنشان کرد: برخی شرکت ها با سرپیچی از مقررات و بدون درج در سامانه اعلام بار، مبادرت به توزیع بار به ناوگان کرده و در بارنامه های صادر شده، کرایه حمل را بیش از تعرفه قانونی تعیین کرده بودند.
اکبری با تاکید بر اینکه افزایش غیراصولی و غیرقانونی کرایه حمل کالا در تورم صنعت باربری و قیمت نهایی مصرف کننده تاثیر دارد، ابراز کرد: در این رابطه ۵۰ شرکت متخلف فعال در حوزه حمل و نقل جاده ای شناسایی و به منظور برخورد با تخلفات و سوء استفاده های آن ها به کمیسیون های مربوطه معرفی شدند.
وی تاکید کرد: تنها در ۲ فقره از پرونده های تشکیل شده و با رسیدگی به تخلفات ۲ شرکت بزرگ حمل و نقل جاده ای، ضمن اخذ استعلامات لازم مشخص شد؛ این ۲ شرکت در بازه زمانی ۶ ماهه نخست سال جاری در نزدیک به ۲۴ هزار بارنامه صادره، بیش از ۲۷۷ میلیارد ریال مازاد بر کرایه حمل از صاحبان کالا به صورت غیرقانونی دریافت کرده اند.
دادستان مرکز استان هرمزگان در پایان با اعلام اینکه هر ۲ شرکت به استرداد وجوه اضافی و تعلیق فعالیت شرکت به مدت ۶ ماه محکوم شده اند، گفت: دستگاه قضایی در صورت بروز هرگونه تخلف و بی توجهی به قوانین مربوطه با متخلفان براساس قانون و بدون اغماض برخورد خواهد کرد.
ارجاع چیه یکبار تعهد محکم ودر صورت تکرار کلا ابطال مجوز و تخته کردن درب
درود بر رياست دادگستری استان هرمزگان جناب قهرمانی..خدایی هیچکس از صنف رانندگان نیست که ندونه ایشون چقدر برای این صنف قدم خوب برداشته..فقط اگر جلوی دزدی بار شرکتهای حمل و نقل درپایانه هم میگرفت باروشهای خاص خودش منشأ خدمت بزرگی بود..صاحبان کامیون ماشین رو به نام باربری میکنن و با۷۰درصد کرایه ثبت شده در بارنامه و سیستم بدون نوبت بارگیری میکنن...قهرمانی تشکر وسپاس
سلام و تشکر از حسن توجه و بذل عنایتی که مدعی العموم می فرمایند.
عنایت داشته باشند حمل و نقل با محوریت قانون ناسخ توسعه حمل حمل و نقل مصوب ۱۳۸۶ که در ماده ۱۳ کلیه قوانین مغایر بجز قانون برنامه را بلاثر نموده همچنین در باب مناسبات بازار قانون اصلاح موادی از برنامه چهارم هدفگذاری گردیده است لذا کلیه بخش نامه و شیوه نامه و مصوبه های شوراها در صورت مغایرت و نفی جنبه عمومی وجاهت قانونی ندارد.
بومی نگری معضل و معلول علت توزیع و تقسیم است.
بهرحال بدلیل حوادث ۹۷ تصمیماتی مغایر اتخاذ گردید ولی تسلیم خواست غیر منطقی نگردید. برند سازی و استحکام قراردادها در مغایرت با کارگزاری و تصدیگری توزیعی است.
بندرعباس اثری از جوانمردی و عدالت درش نیست راننده های کامیون بومی از راه نرسیده بهترین بار در اختیارش قرار میگیره ولی غیربومیها باید هفته ها منتظر بارگیری بمانند اونم بدترین جاهای کشور میتونند بارگیری کنند یک نفر هم نیست جواب این همه زورگویی رو بده.
انشالله در همشون تخته بشه که واسه یدونه بارنامه تاجیب رانندرو نزنن ول کن نیستن .آقایان راننده به دوستان خود بگید و آنها هم به دوستان خود بگویند که باربری پول اضافه ندن واگر هم میگیرند کل پول رو به کارت خوان باربری بکشند تا وقتی که انجمن همان پایانه بار بابت رسیدگی رفتند متوجه تخلف آن باربری بشوند بلکه انشالله موفق به گرفتن حق خود از این جماعت مفت خور شدیم .با انخماهو هیچ فرقی ندارند وسلام.
یدونه کامپیوتر و یدونه پرینتر سه بسته کاغذ. گزاشته اونجا از اون رانندهای که چندین میلیارد تومان پول ماشینش هست بیشتر درمیاره .خدایش خیلی ضلمه. راننده عزیز کرایه تعرفتو بگیر کم میده نزن بخدا نمیمیری. نزنیم درست میشه