بازدید سایت : ۸۱۲۹۸
سرپرست ایران ایر تشریح کرد:

آخرین وضعیت تصمیم گیری درباره تامین مالی هواپیماهای برجامی

سرپرست شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران(ایران ایر) درباره برگزاری مناقصه تامین منابع مالی ( فایناس) خرید هواپیماهای جدید، گفت: پیشنهادهای زیادی به ایران ایر ارسال شده است و تا یک ماه آینده تصمیم اولیه در این زمینه اتخاذ می شود.

آخرین وضعیت تصمیم گیری درباره تامین مالی هواپیماهای برجامی
تین نیوز |

سرپرست شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران(ایران ایر) درباره برگزاری مناقصه تامین منابع مالی ( فایناس) خرید هواپیماهای جدید، گفت: پیشنهادهای زیادی به ایران ایر ارسال شده است و تا یک ماه آینده تصمیم اولیه در این زمینه اتخاذ می شود.

به گزارش ایرنا، فرزانه شرفبافی با اعلام خبر فوق افزود: اکنون در مرحله انتخاب فاینانسورهای(تامین کنندگان) مالی برای خرید هواپیماهای جدید هستیم و شرکت های داخلی و خارجی زیادی برای تامین منابع مالی و تامین مالی(فاینانس) این هواپیماها، پیشنهادهای خود را به ایران ایر ارائه داده اند.

وی با بیان اینکه پیشنهادهای تامین منابع مالی خرید 200 فروند هواپیما ( 80 فروندبوئینگ، 100 فروند ایرباس و 20 فروند ای تی آر ) شرایط متفاوتی دارد، گفت: حتی شرکت سازنده هواپیماهای آی تی آر برای فاینانس خرید 20 فروند این هواپیماها اظهار تمایل کرده است.

سرپرست شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران ( ایران ایر) در پایان تاکید کرد: در تامین منابع مالی این هواپیماها مشکلی وجود ندارد و ایران ایر تمام 20 فروند هواپیمای ای تی آر را به صورت ملکی خریداری کرده و هم اکنون پیشنهادهای تامین مالی این خریدها در ایران ایر در دست بررسی است.

به گزارش ایرنا، با اجرایی شدن برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) و لغو تحریم های ظالمانه علیه ایران، ایران ایر موفق شد سال گذشته با شرکت هواپیماسازی ایرباس برای خرید 100 فروند، با بوئینگ برای خرید 80 فروند و با کمپانی ای تی آر برای خرید 20 فروند هواپیما قرارداد منعقد کند.

«اصغر فخریه کاشان» قائم مقام وزیر راه و شهرسازی درباره خرید هواپیماها به ایرنا گفته بود: پیش پرداخت ایران ایر به شرکت های بوئینگ و ایرباس یک میلیارد دلار است که در چهار سال پرداخت می شود.
وی درباره خرید 200 فروند هواپیما از شرکت های ایرباس، بوئینگ و ای.تی.آر یادآورشده بود: با توجه به نوع سفارش ایران ایر به شرکت های ایرباس ، بوئینگ و ای تی آر، مجموع ارزش این سه قرارداد برای خرید 200 فروند هواپیما، کمتر از 18 میلیارد دلار است.

قرار است منابع مالی پیش پرداخت یک میلیارد دلاری خرید هواپیماهای بوئینگ و ایرباس، 500 میلیون دلار از منابع شرکت هما، 330 میلیون دلار از تسهیلات صندوق توسعه ملی و 120 میلیون دلار دیگر از محل انتشار اوراق صکوک تامین می شود و آورده ایران ایر در مدت 4 سال به این دو شرکت پرداخت خواهد شد.

با امضای این قرارداد شرکت سازنده هواپیماهای ای تی آر در 27 اردیبهشت ماه سال جاری 4 فروند از این هواپیماها را تحویل ایران داد که هم اکنون هر 4 فروند در مسیرهای کوتاه برد شبکه پروازی ایران ایر در حال جا به جایی مسافر هستند.

ای تی آر (ATR) یکی از بزرگترین شرکت‌های سازنده هواپیماهای مسافربری میان برد تحت پوشش شرکت ایرباس است (با سرمایه گذاری مشترک میان ایرباس و شرکت هواپیمایی «لئوناردو» ایتالیا تولید می شوند) و نخستین فروند از هواپیماهای ATR۷۲-۶۰۰ این شرکت در سال 2010 تحویل شرکت های هوایی شد.

این هواپیماها با آخرین تکنولوژی و جدیدترین سیستم های رفاهی و ایمنی تولید می شود و مدل سفارشی ایران ایر می تواند 70 نفر را در مسیرهای مختلف هوایی تا مسافت 1528 کیلومتر جا به جا کند.

استفاده از موتورهای ملخی بسیار کم مصرف، ایمن و پیشرفته هزینه ‌های عملیاتی هواپیماها ای تی آر را به شدت پایین و مقرون به صرفه کرده به طوری که این هواپیما قادر است در تمام شرایط جوی پرواز کند.

به دلیل مجهز بودن کابین خلبان به نمایشگرهای بسیار پیشرفته امکان فرود در سخت ترین شرایط جوی برای این هواپیماها فراهم است و این مدل هم اکنون در کشورهای مختلف دنیا از جمله آمریکا، اروپا و خاور دور در بسیاری از شرکت های هوایی جهان استفاده می شود.

منبع: خبرگزاری ایرنا
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.