دو تماس تلفنی با سرنشین هواپیمای یاسوج تهران تأیید شد + تصاویر
وزیر ارتباطات ادعای یکی از خبرنگاران درباره تماس شهروندی از یاسوج به یکی از مسافران و دو مکالمه 30 ثانیهای و 72 ثانیهای را تأیید کرد.
وزیر ارتباطات ادعای یکی از خبرنگاران درباره تماس شهروندی از یاسوج به یکی از مسافران و دو مکالمه 30 ثانیهای و 72 ثانیهای را تأیید کرد.
به گزارش تیننیوز، محمد جواد آذری جهرمی درباره اظهارات یکی از خبرنگاران صداوسیما مبنی بر تماس با یکی از مسافران پرواز تهران یاسوج شرکت هواپیمایی آسمان در هنگام خارج شدن از صفحه رادار، اظهار کرد: درباره اخباری که در مورد وجود گوشی روشن یکی از مسافران طرح شد و نیز اخبار دیگری که روز گذشته درباره تماس یکی از شهروندان یاسوجی با یکی از مسافران و صحبت با وی در هنگام پرواز مطرح شد، توضیحاتی را عرض میکنم.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینکه مطلع شدیم که تلفن همراه یکی از مسافران پس از ناپدید شدن هواپیما روشن بوده و تا ساعت هفت عصر همانروز در دسترس بوده است، گفت: اما به دلیل احتمالی اتمام باتری خاموش میشود؛ موقعیت تلفن همراه در سایت روستای کهنگان سمیرم بوده است.
وی افزود: ادعای یکی از خبرنگاران درباره تماس شهروندی از یاسوج به یکی از مسافران و دو مکالمه 30 ثانیهای و 72 ثانیهای بررسی و بنا بر اطلاعات تماس ثبت شده، این ادعا صحیح است.
آذری جهرمی ابراز کرد: تماس اول در ساعت 8:56 دقیقه در شمال پلیس راه نجفآباد به مدت 31 ثانیه برقرار و مکالمه دوم در ساعت 9:28 دقیقه و در منطقه روستای کهنگان بوده است؛ البته اظهارات خبرنگار مبنی بر ساعت ناپدید شدن صحت ندارد و بنا بر اظهارات سازمان هواپیمایی کشوری ساعت ناپدید شدن 9:34 دقیقه صبح بوده است و اطلاعات سایتهای رصد پروازی درباره این پرواز نیز که در لینک https://www.flightradar24.com/blog/crash-of-iran-aseman-airlines-flight-3704/ قابل دسترس است، مطابق با اعلام رسمی سازمان هواپیمایی کشوری است و بنابراین تماسهای مذکور قبل از سقوط بوده است.
وزیر ارتباطات خاطر نشان کرد: همکاران ما با استفاده از تحلیلهای فرکانسی و جهتیابی تلفن همراه مسافران مورد اشاره، مطابق عکسهای اول و دوم و سوم، منطقه احتمالی سقوط هواپیما را حدس زدهاند.
وی تصریح کرد: در عکس چهارم تصاویر دقیق ماهوارهای امروز این منطقه که از سازمان فضایی ایران در تعامل با فرانسویها دریافت شده است را مشاهده میکنید، متاسفانه بدلیل ابری بودن منطقه شناسایی میسر نشده است.
آذری جهرمی با بیان اینکه با توجه به اینکه امکان عبور امواج از کوه وجود ندارد، گفت: تحلیلهای فنی منطقه قله پازن پیر را به عنوان منطقه احتمالی سقوط تشخیص داده است.
او افزود: تیمهای پایش فرکانسی از سوی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی به منظور جهتیابی فرکانسهای رادیویی احتمالی، به منطقه اعزام شدهاند.
وزیر ارتباطات خاطر نشان کرد: تیمهای فنی و امدادی درگیر با تمام توان و پرتلاش در حال کار برای دستیابی به نشانههایی از هواپیما هستند و البته شرایط محیطی سخت بوده و امکان جستجوی سریع را مشکل کرده است؛ امیدوارم تلاش همه تیمهای درگیر در صحنه سریعتر به نتیجه برسد.