بازدید سایت : ۶۹۳۳۳
مدیرعامل شرکت فرودگا‌ ها:

◄ رکورد پروازهای عبوری بر فراز آسمان ایران شکسته شد

◄ رکورد پروازهای عبوری بر فراز آسمان ایران شکسته شد
|

تین نیوز | مدیرعامل شرکت فرودگاه‌های کشور با بیان اینکه طی روزهای گذشته تعداد پروازهای عبوری از فراز آسمان ایران در روز به 684 پرواز رسیده است، گفت: این تعداد پرواز، رشد 40 درصدی درآمدهای هوانوردی را در پی داشته است.

به‌گزارش تین نیوز از رروابط‌عمومی شرکت فرودگاه‌های کشور، محمدعلی ایلخانی ضمن اعلام این خبر و با اشاره به ظرفیت آسمان ایران برای انجام 750 پرواز عبوری طی روز، گفت: با تحولات اخیر و تمایل شرکت‌های هواپیمایی به عبور از فضای کشورمان، طی یک ماه گذشته پروازهای عبوری از 480 پرواز به 684 پرواز رسیده است.

وی اظهار داشت: با وجود تحریم‌های بیگانگان و عدم رغبت آنان برای شکوفایی و پیشرفت ایران اما ناامنی در فضای کشور اوکراین و همچنین عراق، سبب شده است که شرکت‌های هواپیمایی درخواست‌های خود را برای عبور از فضای ایران به دفتر ایکائو در قاهره ارائه دهند که از این میان می‌توان به شرکت‌هواپیمایی کانتاس استرالیا اشاره کرد.

ایلخانی ادامه داد: امنیت پایدار فضای ایران باعث شده تعداد پروازهای عبوری و درآمدهای حاصل از آن فراتر از پیش‌بینی‌های ما برای سال 93 باشد به طوریکه برای سال جاری رشد 30 درصدی پروازهای عبوری پیش‌بینی شده بود در حالی که این رقم طی هفته گذشته به 40 درصد رسیده است.

وی یادآور شد: امنیت پایدار فضای ایران، کوتاه‌شدن مسیر و زمان و کاهش مصرف سوخت از جمله دلایل رغبت شرکت‌های هواپیمایی برای عبور از فضای ایران است.

ایلخانی حفظ شرایط پیش آمده و بهره‌مندی بیشتر از تحولات اخیر را منوط به ایجاد راه‌های مستقیم عنوان و خاطرنشان کرد؛ وجود نقاط ممنوعه در فضای کشور باعث شکستگی راه‌ها و افزایش ساعت پرواز و عدم رغبت شرکت‌‌های هواپیمایی خارجی به استفاده از این راه‌های هوایی شده که درصدد رفع آن هستیم.

وی همچنین اعلام کرد؛ بر اساس قانون اگر شرکت‌های هواپیمایی پروازهای خود را بر فراز ایران گسترش دهند از تخفیف در تعرفه عوارض برخوردار خواهند بود.

مدیرعامل شرکت فرودگاه‌ها همچنین ارتقای سیستم‌های ناوبری را لازمه افزایش پروازهای عبوری دانست و افزود: پپیش‌بینی ما این است که باید 250 میلیون دلار برای ارتقای سیستم‌های ناوبری هزینه‌ کنیم.

وی یادآور شد؛ در حال حاضر ما از 10 رادار کنترل هوایی، 6 دستگاه رادار برای نشست و برخاست هواپیما در فرودگاه‌های بین‌المللی و 160 دستگاه کمک ناوبری در ارائه سرویس و خدمات برخوردار هستیم.

ایلخانی توضیح داد: اگر قرار باشد پروازهای عبوری جدیدی بر فراز آسمان ایران افزوده شود نیازمند هم‌سانی سیستم‌های ناوبری با کشورهای ترکیه و افغانستان به‌عنوان کشورهای تحویل دهنده و تحویل گیرنده پرواز هستیم و بر همین اساس دائما کشورهای منطقه را از باب تجهیزات رصد می‌کنیم.

وی با اشاره به درآمدهای حاصل شده از پروازهای عبوری گفت: تعرفه‌ پروازهای عبوری به تناژ هواپیما و طول مسیر بستگی دارد که این رقم از 50 دلار شروع و تا 2 هزار دلار نیز ادامه دارد و به نظر می‌رسد که اتفاقات پیش آمده 50 میلیون دلار به درآمدهای شرکت فرودگاه‌ها در پروازهای عبوری طی یک سال بیفزاید. 

ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.

  • x پاسخ

    سلام خواهش می کنم یکبار هم که شده رو راست باشید و از نقش عامل اصلی یعنی سربازان بی ادعای مراقبت پرواز(سنتر) هم یاد کنید.

  • امیدوار پاسخ

    سلام من یک کارشناس بازنشسته هستم بی تردید این افزایش پروازها هم خبر خوبی است و هم زنگ خطر است. مبادا فراتر از توان کنترلرها ترافیک به آنها تحمیل شود که عواقب سویی دارد و با آبروی ملی کشور بازی می شود. به این بچه ها دلگرمی بدهید تا با عشق و علاقه کار کنند و فیلترهای نظارت و کنترل ترافیک را تشدید کنید. اگر در این مورد شخص آقای وزیر ورود کند بسیار موثر تر خواهد بود.

  • مهدی پاسخ

    به آقای ایلخانی بگید گذشت اون دوره ای که تجهیزات ناوبری اولویت پروازها بود. در حال حاضر مخصوصا با معرفیpbn، و سیستم های جدید ماهواره ای، دستورالعمل هاست که حرف اول رو در فضای یک کشور میزنه.