بازدید سایت : ۷۲۴۸۷

ساخت فرودگاه هایی که تبدیل به لانه پرندگان شد

میلیاردها دلار برای ساخت و توسعه زیرساخت های فرودگاهی هزینه شده که به لانه پرندگان تبدیل شده اند.

ساخت فرودگاه هایی که تبدیل به لانه پرندگان شد
تین نیوز |

تحریم هوایی ایران یکی از بزرگترین مشکلات صنعت هوانوردی ایران است. مشکلی که قدمتی بیش از چهار دهه دارد و با طولانی بودنش این صنعت را به شدت تضعیف کرده است.

به گزارش تین نیوز، این تحریم ها خرید هواپیمای مسافربری نو را به آرزویی دست نیافتنی برای شرکت های هواپیمایی ایران تبدیل کرده و نیجه آن نیز کمبود ناوگان هوایی و  بازار کساد  و گران حمل و نقل هوایی و صنعت هوانوردی ایران بوده است.

در کنار کمبود هواپیما به دلیل ناتوانی در امکان خرید هواپیمای نو ، تعداد زیادی از هواپیمای موجود نیز  به دلیل مشکلات تامین قطعه و ... غیر فعال شده و همین امر موازنه عرضه و تقاضا را برهم زده و موجب شده همان اندک امکانات موجود در بخش حمل و نقل هوایی نیز بازار سیاه پیدا کرده و از دسترس بخشی زیادی از اقشار جامعه خارج شود.

در این بین اصرار غیرمنطقی برای ساخت فرودگاه طی سال های گذشته و حتی اکنون، با وجود کمبود ناوگان و ناتوانی بخش زیادی از مردم از پرداخت هزینه های پرواز، فرودگاه های زیاندهی روی دست کشور به جا گذشته که جز هزینه نگهداری و باری بر دوش بیت المال،  ثمر دیگری ندارد تا جایی که برخی کارشناسان صنعت فرودگاهی این فرودگاه ها را به مکانی برای لانه سازی پرندگان به جای پرواز هواپیما تشبیه کرده و می گویند میلیاردها دلار برای ساخت و توسعه زیرساخت های فرودگاهی هزینه شده که به لانه پرندگان تبدیل شده اند.

این کارشناسان با تاکید بر این که سیاست گذاری ها باید بر مقاومت بر عطش شدید سیاستمداران به خصوص نمایندگان مجلس و استانداران بر ساخت فرودگاه های بدون بازده در استان ها مبتنی باشد، می گویند : عقل و منطق حکم می کند در جایی سرمایه گذاری شود که محل فرار از تحریم ها باشد و نه محلی که به برگه تحریم ها قوت می دهد.

به گفته آنان، لازم است میلیاردها دلاری که با اصرار نمایندگان و دیگر مقامات سیاسی  برای ساخت مکانی امن و زیبا برای لانه سازی پرندگان هزینه شود را می توان در طرح های پربازده و اقتصادی هزینه کرد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.

  • علی اصغر حاجیلو پاسخ

    باید به حسین شریعتمداری و همفکرانش گفت سرت سلامت
    انروزیکه برجام را با دستاورد ۱۱۸ هواپیمای ایرباس و ۸۰ هواپیمای بوئینگ با ان شرایط استثنایی اجاره بشرط تملیک را رونق اقتصادی فرانسه نامید و همفکرش جناب زاکانی در مجلس برای رد برجام شامورته بازی در می آورد نتیجه اش غیر از این است که بوقوع پیوسته

  • علام پاسخ

    خیلی خوب شد

  • ایرانی پاسخ

    چوب، ناداني و تصمیمات سیاسی و
    رانتی بلای جان کشور شده،بخدا زیر دیپلمه های این کشور، بهتر از مسوولان به اصطلاح دانشگاهی ما می‌توانند کشور را اداره کنند، کما اینکه، الانم 90درصد کار این مملکت رو همینا پیش ميبرن، نه لزوما، دکتر و مهندسان،
    البته نخبگان که رفتن، اونایی هم که موندن تکلیفشان روشنه، با ما برای ما، ملت رو بی خیال

  • ممو پاسخ

    پرنده‌‌‌آهنی‌ گنده‌بک‌ِبی‌جان‌‌‌‌کجا‌؟!
    ‌کبوتر‌کاکل‌بسر‌‌خوشگل‌‌کجا؟!

  • احمد پاسخ

    سلام احداث ویا توسعه،فرودگاه های جدید در کشور که غالبا سیاسی است،از مصادیق غارت بیت المال خواب بودن دستگاه های نظارتی ما است،بعضا نمایندگان مجلس فراموش کرده اند که قسم به قرآن یاد کردند
    ک باید حافظ حقوق ملت وبیت المال باشند،حیف وگاها میل بیت المال در سایه بی عرضگی سازمان های نظارتی در حال وقوع است،ودر این میان رسانه های منصف هستند که تنها در میدان عرض اندام می کنند