گزارش نخستین نشست ستاد مراکز لجستیک کشور با حضور آخوندی
اولین جلسه ستاد مراکز لجستیک کشور به ریاست وزیر راه و شهرسازی تشکیل شد و پهنههای منتخب ایجاد مراکز لجستیک با هدف ارتقای بهرهوری و توسعه خدمات لجستیک مورد بررسی و تصویب قرار گرفت.
اولین جلسه ستاد مراکز لجستیک کشور به ریاست وزیر راه و شهرسازی تشکیل شد و پهنههای منتخب ایجاد مراکز لجستیک با هدف ارتقای بهرهوری و توسعه خدمات لجستیک مورد بررسی و تصویب قرار گرفت.
به گزارش تیننیوز به نقل از وزارت راه و شهرسازی اولین جلسه ستاد مراکز لجستیک کشور بعد از ظهر چهارشنبه ششم تیرماه به ریاست عباس آخوندی وزیر راه و شهرسازی برگزار شد و بررسی و تصویب پهنههای منتخب ایجاد مراکز لجستیک با هدف ارتقای بهرهوری و توسعه خدمات لجستیک در کشور و تعیین سازمان مسئول ایجاد این مراکز از دستور کارهای اصلی این جلسه بود.
در این نشست ابتدا نتایج مدل ریاضی مکانیابی مراکز لجستیک در قالب یک شبکه یکپارچه و بهم پیوسته مراکز لجستیک ارائه و پهنههای منتخب برای ایجاد هر یک از انواع مراکز لجستیک معرفی گردید.
در نتیجه فرآیند مدلسازی و بررسیهای صورت گرفته در چارچوب طرح آمایش مراکز لجستیک کشور، ۵۰ پهنه دارای پتانسیل ایجاد شهر لجستیک، دهکدههای لجستیک، پارکهای لجستیک و مراکز لجستیک مرزی شناخته شدهاست که پس از بحث و تبادل نظر در مورد فرآیند مکانیابی و نتایج به دست آمده با کلیات طرح موافقت شد و مقرر گردید کلیه اعضاء ستاد نظرات تکمیلی سازمانهای متبوع خود را طی دو هفته به دبیرخانه ستاد ارسال نمایند تا پس از بررسی و تایید در کمیسیون تخصصی ستاد به دستگاههای اجرایی ذیربط ابلاغ گردد.
همچنین در خصوص تعیین سازمان مسئول هر یک از مراکز لجستیک بطور کلی مقرر گردید، در مراکز لجستیک بندری سازمان بنادر و دریانوردی، در پایانهها و پارکهای لجستیک سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای و در دهکدههای لجستیک و مراکز لجستیک ترکیبی و چندوجهی شرکت راه آهن جمهوری اسلامی ایران به عنوان سازمان مسئول تعیین و نسبت به انجام اقدامات مورد نیاز به منظور ایجاد مراکز لجستیک مذکور بر اساس مصوبات ستاد و در چارچوب طرح آمایش مراکز لجستیک کشور اقدام نمایند.
ستاد مراکز لجستیک کشور بر اساس مصوبه نشست ۲۰۲ شورایعالی هماهنگی ترابری کشور و با هدف سیاستگذاری، برنامهریزی و هماهنگی کلان موضوعات مرتبط با مراکز لجستیک کشور به ریاست وزیر راه و شهرسازی و با عضویت نمایندگان دستگاههای اجرایی ذیربط شامل سازمان برنامه و بودجه، وزارت صنعت، معدن و تجارت، دبیرخانه شورایعالی مناطق آزاد تجاری صنعتی و ویژه اقتصادی، گمرک جمهوری اسلامی ایران، شرکت راهآهن جمهوری اسلامی ایران، سازمان راهداری و حملونقل جادهای، سازمان بنادر و دریانوردی، سازمان هواپیمایی کشوری، معاونت حمل و نقل وزارت راه و شهرسازی، اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران و اتاق تعاون ایران تشکیل گردیده است.