ثبت بیش از ۲ میلیون تردد شبانه روزی در جاده های کشور
رئیس پلیس راهور فراجا گفت: در هر شبانه روز ۲ میلیون و ۱۰۰ هزار تردد در جاده های کشور اتفاق میفتد که با توجه به این میزان تردد، نیازمند تغییر رویکرد هستیم.
رئیس پلیس راهور فراجا گفت: در هر شبانه روز ۲ میلیون و ۱۰۰ هزار تردد در جاده های کشور اتفاق میفتد که با توجه به این میزان تردد، نیازمند تغییر رویکرد هستیم.
به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، سردار تیمور حسینی امروز در مراسم تودیع و معارفه رئیس پلیس راه کشور گفت: امروز قرار است سه نفر از مدیران جدید را معرفی و از زحمات مدیران قبلی تشکر کنیم و امیدواریم هر تصمیمی که برای کشور و ایمنی ترافیک می گیرید، مفید باشد.
وی افزود: در کشور ما در هر شبانه روز ۲ میلیون و ۱۰۰ هزار تردد رخ می دهد و بیش از ۷۰ درصد از جانباختگان تصادفات، ناشی از تصادفات جاده های کشور است.
رئیس پلیس راهور فراجا ادامه داد: از بدو تشکیل پلیس راه، این رده منظم ترین رده انتظامی بود که با این کار سخت می طلبید این اتفاق رخ دهد. همچنین این رده بهترین امکانات و تجهیزات را داشت؛ اما امروزه شاهد این مسئله نیستیم و انگار تنظیمات برهم خورده است.
حسینی گفت: به دلیل بی توجهی های صورت گرفته، مجموعه پلیس راه از تنظیمات اولیه خود فاصله زیادی گرفته است. ما دو کار جدی باید انجام دهیم؛ اولا باید در حد امکان این مجموعه را به حالت اولیه بازگردانیم و دوما باید شرایط امروز حمل و نقل جاده ای که میزان تردد ها بسیار زیاد است را در نظر بگیریم و بر اساس آن برنامه جدیدی طراحی کنیم که این حجم تردد ها و سایر موضوعات را مورد نظارت قرار دهیم.
تدوین کتاب شفاهی از خاطرات نیرو های قدیمی پلیس راه
رئیس پلیس راهور فراجا ادامه داد: همچنین قرار است کتاب شفاهی پلیس راه که شامل خاطرات نیرو های قدیمی پلیس راه است، تدوین شود تا بدانیم در گذشته چه بودیم و در آینده می خواهیم به کجا برسیم. ما وارث سرمایه های گرانقدر پلیس راه هستیم که باید آن را به آیندگان نشان دهیم.
لزوم تغییر رویکرد در پلیس راه با تعریف پیوست کاهش تصادف
حسینی درباره اهمیت تغییر رویکرد در پلیس راه گفت: ما در پلیس راه با همکاری سایر نهاد ها نیاز داریم تا رویکردهای مان تغییر جدی کند؛ یعنی اقدامات باید به گونه ای باشد که تمام برنامه ها پیوست کاهش تصادف داشته باشد. یعنی هیچ مأموریتی در پلیس راهور تعریف نمی شود مگراینکه اثر آن در کاهش تصادفات مشخص باشد.
وی در پایان خطاب به رئیس جدید پلیس راه فراجا افزود: انتظارم این است که پیگیری امور ستادی، باعث نشود حضور میدانی در جاده های کشور کم شود. فرمانده باید در میدان قرار گیرد تا بتواند تشخیص دهد چه کسی کار درست را بدون جلب توجهات اضافی، انجام می دهد.
در پایان این مراسم، سرهنگ احمد کرمی اسد به عنوان رئیس پلیس راه راهور فراجا، سرهنگ جمشیدی رئیس اجرائیات پلیس راهور و مهندس جعفری نیز به مسئول فاوا در راهور معرفی شدند.