بازدید سایت : ۶۲۹۳۰

سوار کردن سه مسافر عادت یا قانون؟ /سوار کردن ۳ نفر در تاکسی ها منوط به موافقت مسافران؟!

به اجبار سوار کردن سه مسافر بدون هماهنگی و موافقت سرنشینان توسط راننده تاکسی خطا است.

سوار کردن سه مسافر عادت یا قانون؟ /سوار کردن ۳ نفر در تاکسی ها منوط به موافقت مسافران؟!
تین نیوز |

زمانی که کرونا آمد همه چیز به هم ریخت زندگی مردم تحت تاثیر این ویروس قرار گرفت، به طوری که مردم از ترس مبتلا شدن یا در خانه می ماندند و یا گاهی که مجبور می شدند از وسایل حمل و نقل عمومی استفاده کنند به جای چهار مسافر دو یا سه مسافر و با فاصله در کنار هم می نشستند، اما بعد از گذشت چند سال این داستان برای تاکسی های برون شهری همچنان ادامه دارد و مردمی که ناراضی از این وضعیت هستند.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، ویروس منحوس کرونا همه چیز را تحت تاثیر خود قرار داد، به طوری که تنها در آن دوران بود که رانندگان ملزم به سوار کردن مسافر با تعداد اندک بودند، اما اکنون بعد از گذشت آن سال ها رانندگان تاکسی های برون شهری به عادت آن زمان با سه مسافر حرکت می کنند، البته هزینه یک مسافر حساب می شود.

اما چندی پیش اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان اطلاعیه ای صادر کرد که به منظور رفاه حال مسافران هزینه هر مسافر از شهرکرد به اصفهان ۱۱۰ هزار تومان درنظر گرفته شده است که این مساله منوط بر سوار کردن چهار مسافر است، اما رانندگان نسبت به این موضوع بی توجه اند و زمانی که مسافر گلایه می کند نتیجه ای به همراه ندارد.

البته شماره هایی برای بیان نارضایتی مسافران در نظر گرفته شده بود که کسی پاسخگو نیست و به معنای واقعی اطلاعیه ای صادر شده اما بی فایده است، زیرا باید پاسخگویی به نحو احسن صورت گیرد تا مسافران معترضی که ناراضی از اوضاع هستند، بدانند با یک تماس نسبت به اعتراض شان عکس العملی نشان داده می شود اما این گونه نیست.

برای روشن شدن موضوع نتیجه را از رئیس اداره مسافر اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای چهارمحال و بختیاری جویا شدیم.

سوار کردن ۳ نفر مسافر در تاکسی های برون شهری، منوط به موافقت مسافران است

اصغر رحیمی اظهار کرد: از زمان کرونا به علت رعایت مسائل بهداشتی تاکسی های خط شهرکرد اصفهان موظف شدند به جای چهار مسافر سه نفر را سوار کنند، اما این عادت ادامه پیدا کرد.

رحیمی با بیان اینکه قانون سوار کردن سه مسافر بجای چهار نفر موضوع نادرستی نبود، ادامه داد: تعداد تاکسی های برون شهری خط شهرکرد اصفهان ۳۰۰ تا ۴۰۰ دستگاه سواری پژو است که جابجایی سه نفر مسافر در طول روز باعث می شد به تاکسی های نوبت آخر نیز مسافر برسد و همه راضی باشند.

وی بیان کرد: کرایه سه نفر به صورتی است که هزینه نفر چهارم بین سه نفر تقسیم می شد، در سال جاری طبق قانون تصویب شده، برای تاکسی با سه مسافر،کرایه هرنفر ۱۶۶ هزار تومان است که تاکسی های برون شهری برای مقابله با تاکسی های اینترنتی، برای سوار کردن سه نفر اکنون ۱۵۵ هزار تومان کرایه دریافت می کنند.

رحیمی با بیان اینکه گرفتن کرایه ۱۶۰ هزار تومان برای هر نفر مسافر تاکسی که سه نفر را جابجا می کند قانونی است، گفت: وجود تاکسی های شخصی، اینترنتی و تاکسی تلفنی با گرفتن کرایه بسیار کم این روند را با اختلال روبرو کرد و تاکسی های عمومی برون شهری ناچار شدند به همان روند قبل که سوار کردن چهار مسافر بود، بازگردند.

رئیس اداره مسافر اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای چهارمحال و بختیاری افزود: متاسفانه علی رغم پیگیری های این سازمان و نیروی انتظامی، به دلیل وجود تاکسی های اینترنتی، تاکسی های درون شهری و تاکسی تلفنی هایی که مسافر را با نرخ بسیار پایین جابجا می کردند، باعث کاهش رکود شدید مسافر برای تاکسی های عمومی برون شهری شد به طوری که بعضی از آن ها در طول روز حتی یک نوبت مسافر نیز جابجا نمی کردند.

وی ادامه داد: برای سامان دادن به این وضعیت مجددا سوار کردن چهار نفر مسافر رواج پیدا کرد، که هزینه هر نفر ۱۲۰ هزار تومان با ۱۰ هزار تومان گذشت راننده ، هزینه سوار کردن چهار مسافر به ۱۱۰ هزار تومان له ازای هر نفر رسید.

رحیمی با بیان اینکه سوار کردن سه نفر مسافر اگر با موافقت مسافران همراه باشد هیچ خطایی نیست، گفت: به اجبار سوار کردن سه مسافر بدون هماهنگی و موافقت سرنشینان توسط راننده تاکسی خطا است.

وی خاطرنشان کرد: گرفتن حق فرانشیز یا یارانه کارت خوان نیز توسط راننده تاکسی ممنوع است.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.