مردم به عنوان مطالبه گر واقعی در بازآفرینی شهری فعال عمل کنند
معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: پس از برگزاری رویداد بزرگ بم شاهد تحولات چشمگیری در نوسازی مردمی در محدوده بافت های فرسوده هستیم.
معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: پس از برگزاری رویداد بزرگ بم شاهد تحولات چشمگیری در نوسازی مردمی در محدوده بافت های فرسوده هستیم.
به گزارش تین نیوز به نقل از پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، محمد آئینی مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران در نشست تقدیر از سفیران نوسازی بم با اشاره به اینکه برگزاری رویداد بزرگ و سراسری «بم سفیر نوسازی برای ایران قوی» سرمشق خوبی برای انجام اقدامات بزرگ بازآفرینی شهری بود، گفت: این رویداد با برگزاری حدود ۱۵۰ نشست در ۱۰۱ شهر مختلف کشور، توسط سفیران نوسازی انجام شد.
معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه رویداد بم آثار و منشأ خیر و برکات زیادی در کشور به همراه داشت، اظهارکرد: نوسازی و مقاوم سازی ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار بنای ناپایدار و سقف لرزان از اولویت های مهم شرکت بازآفرینی شهری ایران به شمار می آید.
آئینی با اشاره به اینکه ۵ هزار و ۴۰۰ محله هدف بازآفرینی در بافت های ناکارآمد شهری شناسایی شده است، گفت: ۱۰۰ هزار کوچه هدف بازآفرینی در کشور وجود دارد و بر اساس اولویت، فازهای مختلف پروژه های نوسازی و بازآفرینی تعریف و اجرایی خواهد شد.
او با اشاره اینکه برای نوسازی این تعداد محله هدف، نیازمند هزاران گروه داوطلب جهادی متخصص هستیم، گفت: ارزیابی ها نشان می دهد، نمایندگان شهرستان بم به عنوان سفیران نوسازی در رابطه با ترویج و آموزش بازآفرینی شهری به خوبی ایفای نقش داشته اند.
آئینی با اشاره به اینکه وزیر راه و شهرسازی نگاه جدی و اولویت دار به موضوع نوسازی بافت های فرسوده دارند، گفت: درصدد هستیم با برنامه ریزی منسجم و با همیاری شهرداری های سراسر کشور و کمک گروه های جهادی متخصص ، بسیجیان و گروه های دانشگاهی و معتمدین محلات به عنوان حلقه های میانی، بستر را برای بازآفرینی شهری محله های هدف فراهم کنیم.
او با بیان اینکه حلقه های میانی یا گروه های جهادی، وظیفه ترویج و آموزش ساکنین محلات هدف شهری را بر عهده دارند، گفت: عمده مالکان واحدهای فرسوده از توان مالی مناسب برای نوسازی واحدهای فرسوده خود برخوردار نیستند و حلقه میانی یا همان حلقه های جهادی متخصص وظیفه دارند تا بستر مشارکت آنان را با سازندگان و توسعه گران فراهم کنند.
آئینی پیگیری احقاق حقوق متقاضیان نوسازی از شهرداری ها و سایر نهادهای ذیربط را از دیگر وظایف گروه های جهادی متخصص برشمرد و گفت: ما نیازمند ۱۰۰ هزار داوطلب برای پیگیری نوسازی در محلات هستیم که ترجیحا از اهالی همان کوچه باشند.
معاون وزیر راه و شهرسازی در پایان سخنان خود با تاکید بر اینکه نباید حادثه بم دومی در کشور رخ بدهد، گفت: مردم به عنوان مطالبه گر واقعی هم در امر بازآفرینی شهری هم در امر نظارت بر ساخت وسازهای ایمن باید نقش آفرینی و فعال تر عمل کنند.
به گزارش شرکت بازآفرینی شهری ایران در این نشست، فرماندار و اعضای شورای شهر بم و همچنین سفیران نوسازی بم شرکت بازآفرینی شهری ایران، نیز حضور داشتند.