بازدید سایت : ۴۴۵۱۴
| کد خبر ۲۹۵۲۹۸
کپی شد

جاده راور به دیهوک نیازمند ۲ همت اعتبار مالی / لزوم مساعدت وزارت راه

مدیر کل راه و شهرسازی استان کرمان گفت : اتمام جاده مهم و پر تردد راور به دیهوک نیازمند ۲ همت اعتبار مالی است.

تین نیوز |

مدیر کل راه و شهرسازی استان کرمان گفت : اتمام جاده مهم و پر تردد راور به دیهوک نیازمند ۲ همت اعتبار مالی است.

به گزارش تین نیوز به نقل از خبرآنلاین ؛ رضا حافظی مدیر کل راه و شهرسازی استان کرمان در گفت و گویی در خصوص آخرین وضعیت تکمیل و دو بانده کردن جاده راور به دیهوک در مسیر مشهد که همواره به دلیل وقوع حوادث رانندگی مخصوصا حادثه اخیر واژگونی اتوبوس کرمان به مشهد در حوالی گردنه خراسانی منجر به فوت ۱۵ نفر و مصدومیت ۴۵ نفر شد، توضیحاتی ارائه کرد.

او گفت : جاده راور به دیهوک جمعا ۱۸۸ کیومتر است که تا کنون تقریبا ۸۰ کیومتر آن دو بانده شده و به بهره برداری رسیده و ۴۸ کیلومتر نیز در دست احداث است و ۳۰ کیلومتر نیز نیمه تمام است و همچنین ۳۰ کیلومتر دیگر دست نخورده است و فعالیت عمرانی آن شروع نشده و پیمانکار انتخاب نشده است، که این مقطع از کار در انتهای مرز استان واقع شده است.  

وی افزود : در حال حاضر ۷۸ کیلومتر این پروژه توسط پیمانکاران در دست احداث است و هم اکنون ۸۰ میلیارد تومان در ساخت این جاده بدهی پرداخت نشده به پیمانکاران داریم.

 مدیر کل راه و شهرسازی استان کرمان به دانشجو اعلام کرد : به طور متوسط بر اساس فهرست بهای سال ۱۴۰۳ برای ساخت هر کیلومتر جاده ۲۵ میلیارد تومان نیاز بوده و بر اساس فهرست بهای امسال بین ۴۵ تا ۵۰ میلیارد تومان اعتبار بدین منظور نیاز است.

او صراحتا بدون اعلام زمان پایان  این پروژه که یکی از راه های شریانی کشور نیز هست، گفت : اتمام جاده راور به دیهوک نیازمند تخصیص ۲ همت اعتبار است که در حال پیگیری است.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.