بازدید سایت : ۷۲۴۸۷

مدیرکل راهداری کرمان: معادن استان در تامین اتوبوس زائران اربعین همکاری نکردند

مدیرکل راهداری و حمل ونقل جاده ای استان کرمان گفت: براساس مصوبات ستاد اربعین، معادن وظیفه اجاره و تامین ۱۰ دستگاه اتوبوس را از کشور ترکیه برای اعزام زائران برعهده گرفتند اما پای کار نیامدند و حتی یک خودرو داخلی خودشان و یا اجاره ای را در اختیار زائران قرار ندادند.

تین نیوز |

مدیرکل راهداری و حمل ونقل جاده ای استان کرمان گفت: براساس مصوبات ستاد اربعین، معادن وظیفه اجاره و تامین ۱۰ دستگاه اتوبوس را از کشور ترکیه برای اعزام زائران برعهده گرفتند اما پای کار نیامدند و حتی یک خودرو داخلی خودشان و یا اجاره ای را در اختیار زائران قرار ندادند.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایرنا، احسان عراقی زاده روز سه شنبه در نشست خبری با موضوع اعزام زائران اربعین حسینی افزود: نیروهای راهداری در برخی شهرستان ها حاضر به جابجایی مسافران ما نیستند و این مشکل را مستقیم به ستاد اربعین استان کرمان اعلام کردیم که مقرر شد از خارج از سیستم حمل و نقل عمومی خودرو تهیه و حتی پیشنهاد دادیم ناوگان خود را از کشورهای همسایه تامین کنیم.

وی ادامه داد: در این زمینه با کشور ترکیه وارد مذاکره شدیم که مقرر شد اتوبوس های این کشور به صورت اجاره ای تا مرز مهران را پوشش دهند و معادن وظیفه تامین آن را برعهده گرفتند اما اقدامی در این حوزه انجام ندادند.

مدیرکل راهداری و حمل ونقل جاده ای استان کرمان با بیان اینکه برآورد ما این است به مشکل کمبود ناوگان مسافربری در اربعین برخورد کنیم افزود: در بخش حمل و نقل زائران اربعین در کرمان مشکل داریم و حتی ادارات دولتی به ما خودرو نمی دهند.

وی اظهار داشت افزود: ۵۰ دستگاه اتوبوس نیاز داریم تا مشکل حمل و نقل استان کرمان در اعزام زائران اربعین حل شود و در این زمینه کرمان بحرانی ترین استان کشور برای اعزام زائران به مرز چذابه است و در این زمینه ۳۰۰ دستگاه اتوبوس را می توانیم به صورت رفت و برگشت تامین کنیم و مسافران باقی مانده باید در ترمینال چند روزی معطل بمانند.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان کرمان گفت: به دستور سازمان راهداری ۱۰ کامیون مسقف و ۱۰ خودرو سواری از استان کرمان در مرز مهران مستقر می شود که در صورت نیاز برای جابجایی مسافران از آنها استفاده شود.

وی ادامه داد: کرمان به استانی زیارتی تبدیل شده لذا بحث اربعین، سفرهای زیارتی و زیارت مزار حاج قاسم را در برنامه داریم و زائران کشور های مختلف به خصوص پاکستان می خواهند در حین برنامه سفر اربعین، مرقد مطهر سپهبد شهید سلیمانی را نیز در کرمان زیارت کنند و سپس به مرزهای اربعین بروند و این موضوع مشکلاتی برای حمل و نقل ما ایجاد می کند.

عراقی زاده تصریح کرد: همچنین برای پوشش خودرو مورد نیاز اربعین پیشنهاد دادیم که از خودروهای سواری استفاده شود و استانداری هم اعلام کرد که گروه های مردمی را تشویق کنید تا با خودرو سواری به مرزها بروند، حتی خدمات پایانه ها به خودرو سواری بهتر است.

وی افزود: سال گذشته خودروهای سواری با ظرفیت یک و نیم نفر به مرز می رفتند اکنون باید به گونه ای اقدام کنیم که این ظرفیت را به چهار نفر برسانیم. در این صورت اعزام مسافران به سمت عراق مشکلی ندارد اما برای مسیر برگشت همچنان مشکلاتی داریم.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان کرمان گفت: سال گذشته برای نخستین بار مسافران کاروانی و گروه ها را حذف کردیم و بلیط تک فروشی شد اما باید فروش بلیط رفت و برگشت باشد زیرا نظم ایجاد می شود و افراد بیمه خواهند شد.

وی یادآور شد: جاماندگان اربعین حسینی، بحث ملی و حتی فراملی و آبروی کشور هستند لذا فعالیت های گذشته را در این حوزه ساماندهی کردیم و نشست های هماهنگی اربعین از هفتم خرداد ماه با انجمن های صنفی و مسافربری، پلیس راه، فرودگاه، شهرداری و راه آهن و شرکت های مسافربری آغاز و وظایف هر بخش مشخص شد.

عراقی زاده عنوان کرد: در بخش مسافر آمار پنج تا ۶ سال گذشته را بررسی و پیش بینی امسال را انجام دادیم، مشکل اصلی ما کمبود ناوگان بود زیرا اکثر ناوگان حمل و نقل مسافر ما جذب دیگر بخش ها شدند و اتوبوس داران درآمدی از حمل و نقل عمومی نداشتند و به دلیل اینکه با صنایع و کارخانه ها کار می کنند خودرو خود را به حوزه مسافر نیاوردند.

راهنمایی زائران در سامانه ۱۴۱/ خدمات دهی دستگاه های اجرایی به زائران

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان کرمان گفت: مردم اتفاقاتی را که در جاده ها رخ می دهد را به سامانه ۱۴۱ اعلام کنند و این سامانه رایگان به افراد و زائران اربعین حسینی کمک و راهنمایی ارائه می کند.

وی ابراز داشت: امسال زائران پاکستانی از مرز ریمدان برای سفرهای اربعین راهی کشور می شوند که مشکلات به دلیل مسافران پاکستانی بیشتر شده و تنظیم این مرز برعهده شهرداری است و پلیس راه آنان را از مرز استان کرمان هدایت می کند.

عراقی زاده ادامه داد: اورژانس افراد را در جاده ها درمان می کند و راهداری در ۴۵ گروه تعمیراتی در جاده های استان کرمان خودرو زائران را تعمیر می کنند.

مشکل صف های طولانی گازوییل رفع می شود

وی بیان کرد: موکب ماهان به عنوان توقفگاه زائران پاکستانی در نظر گرفته شده و سوخت آنان را شارژ می کند و امسال با هماهنگی شرکت نفت جایگاه مجتمع خدمات رفاهی را تجهیز می کنیم که زائران در بین مسیر مشکل سوخت نداشته باشند.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان کرمان گفت: طول صف گازوییل در مجتمع خدمات رفاهی زیاد است و مردم اکثرا مشکل سوخت دارند لذا با هماهنگی مدیر شرکت نفت کرمان مقرر شد که سوخت بیشتری به مجتمع های خدماتی رفاهی بین راهی بدهند تا این مشکل رفع شود و اتوبوس اربعین بدون نوبت بتوانند سوختگیری کنند.

وی افزود: پایانه ها برای سوختگیری اتوبوس ها در نظر گرفته شده و با هماهنگی انجمن حمل بار ساعت ورود و خروج خودروها از مرزها را مشخص می کنیم تا سوخت آنها را تامین کنیم.

عراقی زاده تصریح کرد: با بیان اینکه فرودگاه نیز اعلام کرد که برای بغداد پرواز دارد و راه آهن یک رام قطار برای قم و شلمچه در نظر گرفته که ۵۰۰ نفر ظرفیت رفت و برگشت انجام می دهد.

وی عنوان کرد: طرح اربعین از روز ۲۵ مرداد تا پنجم شهریور ادامه دارد و باید مسافران را پس از این طرح به مشهد برسانیم.

وی یادآور شد: غرفه رسیدگی به شکایات زائران اربعین حسینی در پایانه مسافربری کرمان تاسیس و نرخ ها اعلام شده است.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان کرمان گفت: ۳۰ درصد حمل و نقل زائران اربعین حسینی در استان کرمان به صورت عمومی و مابقی شخصی است و ۹۵ درصد سفرها از راه جاده و مابقی توسط ریل و راه آهن انجام می شود.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.

  • ناشناس پاسخ

    بس که بعضی از کارکنان این دستگاه دولتی مار خورده اند افعی شده اند فقط بلدن کرایه بار ومسافر را سالی سه بار اضافه کنن وهیچ خدمتی بلد نیستند