بازدید سایت : ۷۹۱۸۴

4 شهر خسته از گردشگر!

4سی‌ان‌ان مانی در گزارشی نسبت به افزایش تعداد گردشگران و خسته‌شدن برخی از شهرها از ورود فزاینده توریست‌ها خبر داد. به گزارش این نشریه که از سوی سایت اتاق بازرگانی تهران ترجمه شده، ساکنان محلی مهم‌ترین مقاصد تعطیلاتی اروپا هشدار می‌دهند که این اماکن توسط انبوهی از گردشگران که سرو صدای زیادی تولید می‌کنند، آلودگی محیط‌زیستی به همراه دارند و باعث افزایش اجاره‌بها شده‌اند، در حال تخریب است.

4 شهر خسته از گردشگر!
تین نیوز |

4سی‌ان‌ان مانی در گزارشی نسبت به افزایش تعداد گردشگران و خسته‌شدن برخی از شهرها از ورود فزاینده توریست‌ها خبر داد. به گزارش این نشریه که از سوی سایت اتاق بازرگانی تهران ترجمه شده، ساکنان محلی مهم‌ترین مقاصد تعطیلاتی اروپا هشدار می‌دهند که این اماکن توسط انبوهی از گردشگران که سرو صدای زیادی تولید می‌کنند، آلودگی محیط‌زیستی به همراه دارند و باعث افزایش اجاره‌بها شده‌اند، در حال تخریب است.

به گزارش روزنامه دنیای اقتصاد، واکنش‌های شدیدی در تابستان امسال در شهرهای مختلفی مانند بارسلونا، ونیز، دوبرونیک و پراگ که همگی آنها بر تعداد توریست‌های خود به لطف افزایش پروازهای منطقه‌ای ارزان و خدمات مسافرتی Airbnb افزوده‌اند، صورت گرفته است. به نقل از این نشریه هرچند گردشگری اقتصاد محلی را رشد داده، اما ساکنان می‌گویند که محله‌های آنها به پارک‌های تمیز به سبک دیزنی (شهربازی در آمریکا) تغییر کرده است. تحلیلگران موسسه بین‌المللی یورومانیتور در تحقیقی نوشته‌اند: «برخی مقاصد اروپا از فشار گردشگران بیش از اندازه رنج می‌برند، بنابراین واضح است که باید استراتژی برای مقابله با تقاضای فراوان گردشگری ایجاد شود.»

 

بازگشت ونیز به عقب

این گزارش با بررسی ونیز ذکر می‌کند: «تحلیلگران می‌گویند رونق گردشگری و افزایش هزینه‌ها باعث شده جمعیت این شهر ایتالیا کاهش پیدا کند؛ به‌طوری که در 50 سال گذشته تقریبا به دوسوم آن کم شده است.» کمیته میراث‌جهانی یونسکو حتی در مورد تاثیر گردشگران بر سایت‌های تاریخی ونیز ابراز نگرانی شدید کرده است. در عین حال، مردم محلی از آلودگی کشتی‌های کروز و افزایش هزینه‌های زندگی اعتراض دارند. به‌دلیل همین نارضایتی‌ها، این شهر اکنون به عقب برگشته است. تعداد پلیس‌های توریستی در نقاط تاریخی افزایش پیدا کرده است. فروشگاه‌های غذای آماده ممنوع شده‌اند و همچنین گام‌هایی برای محدود کردن تعداد اتاق هتل‌های جدید در نظر گرفته شده است.

 

سیاست مالیاتی در بارسلون

در ادامه سی‌ان‌ان به مطرح شدن مالیات گردشگری در بارسلون که سال گذشته 8 میلیون توریست داشت، اشاره کرده و می‌نویسد: «بعضی از مردم محلی می‌گویند این تعداد گردشگر، زیاد است. آنها حتی در هفته‌های اخیر برای اعتراض به خیابان‌ها هجوم آورده‌اند.» از سوی دیگر، شورای شهر بارسلون قوانین جدیدی برای جلوگیری از ساخت‌وساز هتل در مرکز شهر و کرایه‌دادن خانه‌های خصوصی تصویب کرده است. مقامات هم تصمیم گرفته‌اند درآمد حاصل از مالیات توریستی را برای خدمات شهروندی هزینه کنند، نه ارتقای گردشگری. به گزارش یورومانیتور، تعداد بازدیدکنندگان سالانه به اسپانیا 20 میلیون نفر افزایش یافته و در طول پنج سال گذشته به 77 میلیون نفر رسیده است. این میزان 14 درصد از تولید ناخالص داخلی اسپانیا در سال 2016 را پوشش داده است. براساس گزارش سی‌ان‌ان مانی، با این وجود مقامات همچنین نگرانند که حمله تروریستی اخیر بارسلونا بازدیدکنندگان را ترسانده باشد.

 

نفرین تاج و تخت برای دوبرونیک!

این نشریه از گزارش مرکز آمار کرواسی در مورد افزایش 10درصدی بازدیدکنندگان شهر دوبرونیک در سال 2016 خبر داده که این روند به‌دلیل این است که بخشی از نقش برجسته شهر، به عنوان پس زمینه بازی سریال بازی تاج و تخت استفاده شده است. سی‌ان‌ان مانی می‌نویسد: «این شهر احساس فشار می‌کند. اخیرا 7 کشتی کروز با ظرفیت بیش از 9300 مسافر در یک روز به شهر دوبرونیک وارد شده‌اند. همچنین 25 هزار بازدیدکننده دیگر در حال‌حاضر در داخل و اطراف شهر اقامت دارند. مقامات محلی به دنبال کاهش تعداد کشتی‌های کروز هستند و یک شبکه دوربین‌های امنیتی برای مدیریت جریان گردشگران نصب کرده‌اند.»

 

تشکیل تیم ویژه در پراگ

این نوشته در ادامه با گزارش مسترکارت در مورد پراگ و جذب 8/ 5 میلیون گردشگر در سال گذشته ادامه پیدا می‌کند. هرچند تظاهراتی در این شهر صورت نگرفته است، اما مقامات پراگ در ماه مه، یک تیم ویژه «ضد درگیری» استخدام کرده‌اند که در شلوغ‌ترین ساعات روز در مناطق گشت بزنند و از گردشگران بخواهند که به «شب آرام» که از 10 شب آغاز می‌شود، احترام بگذارند. به گزارش «دنیای‌اقتصاد»، کارشناسان معتقدند هر مقصد گردشگری یک توان و ظرفیت مشخصی برای جذب گردشگر دارد. عبور از مرز این توان، نه‌تنها به توسعه ناپایدار گردشگری دامن خواهد زد، بلکه ممکن است در بلندمدت به عامل ضدتوسعه بدل شود.

 

منبع: روزنامه دنیای اقتصاد
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.