بازدید سایت : ۵۳۱۲۲

ایران مقصد خوبی برای گردشگران اروپایی به‌ویژه توریست‌های اتریشی است

معاون رییس جمهوری و رئیس سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری، عصر امروز دوشنبه 27 اردیبهشت 96، در دیدار با سفیر اتریش در ایران، تأکید کرد که ایران مقصد خوبی برای گردشگران اروپایی به‌ویژه توریست‌های اتریشی است.

ایران مقصد خوبی برای گردشگران اروپایی به‌ویژه توریست‌های اتریشی است
تین نیوز |

معاون رییس جمهوری و رئیس سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری، عصر امروز دوشنبه 27 اردیبهشت 96، در دیدار با سفیر اتریش در ایران، تأکید کرد که ایران مقصد خوبی برای گردشگران اروپایی به‌ویژه توریست‌های اتریشی است.

به‌گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت به نقل از سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، علی‌اصغر مونسان در دیدار با استفان اسکولز سفیر اتریش در ایران گفت: «پس از برجام، ارتباط ایران با اروپا افزایش پیدا کرد و تمایل به انجام همکاری‌های مشترک بین ایران و کشورهای اروپایی ازجمله اتریش بیشتر شد.»

او با تشریح حوزه‌های سه‌گانه سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری گفت: «ایران کشوری با تمدن و تاریخی کهن است و ظرفیت‌های بی‌شماری مانند هنرهای بی‌نظیر، آثار تاریخی چندهزارساله، ظرفیت‌های طبیعت‌گردی، موسیقی غنی و 400 نوع صنایع‌دستی دارد. صنایع‌دستی ایرانی نیز می‌تواند برای گردشگران اروپایی به‌ویژه گردشگران اتریشی جذاب باشد. صنایع‌‌دستی ایرانی طیف وسیعی را شامل می‌شود، به‌عنوان مثال در بحث پوشاک می‌توان از ظرفیت‌های بی‌نظیر صنایع‌دستی ایرانی استفاده کرد.»

مونسان ادامه داد: «علاقه‌مند بودم که دیدار امروز در کاخ سعدآباد برگزار شود تا از نزدیک بتوانید لباس‌های سلطنتی را ببینید و دریابید که آن‌دسته از لباس‌هایی که با بهره‌گیری از صنایع‌دستی و فرهنگ ایرانی طراحی شده‌اند زیباتر از سایر لباس‌ها هستند. می‌توان از این ظرفیت استفاده کرد و لباس‌های فاخر با برند اروپایی عرضه کرد.»

او خاطرنشان کرد: «ما می‌توانیم از طریق همکاری‌های مشترک سطح گردشگری دو کشور را ارتقا دهیم و ایران و اتریش را بهتر معرفی کنیم.»

معاون رئیس‌جمهوری افزود: «به‌واسطه تحریم‌های ظالمانه، تبلیغات منفی زیادی علیه ما صورت گرفت، اما وقتی گردشگران خارجی به ایران می‌آیند از نزدیک تفاوت ایران واقعی را با تبلیغاتی که علیه ایران می‌شود درک می‌کنند. ایران صاحب مردمانی بسیار مهربان و صلح‌طلب است که در طول تاریخ نیز این مسئله را نشان داده‌اند؛ درعین‌حال، این مردم از فرهنگ و تمدن خود نیز با جدیت و شدت دفاع می‌کنند.»

او تأکید کرد: «ایران مقصد خوبی برای توریست‌های اروپایی به‌ویژه توریست‌های اتریشی است. ما نیز تلاش می‌کنیم اتریش را به‌عنوان یک مقصد خوب به گردشگران ایرانی معرفی کنیم. همچنین باید کمک کنیم پروازهای مستقیم بین ایران و اتریش بیشتر شود.»

ایجاد کمپ گردشگری کوهستان در روستای رینه/ پرونده راه‌آهن تهران تا دو ماه آینده به یونسکو ارسال می‌شود

محمدحسن طالبیان، معاون میراث‌فرهنگی سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری، نیز در این دیدار با بیان اینکه همکاری ایران و اتریش سابقه‌ای طولانی دارد گفت: «در یک دهه گذشته نیز در زمینه موزه‌ها این دو کشور همکاری‌های مشترک فراوانی داشتند و با توجه به ظرفیت موزه‌ای گسترده ایران امیدواریم در آینده این همکاری‌های به‌ویژه در بحث چیدمان و طراحی موزه‌، تبادل نمایشگاه و... بیشتر شود.»

طالبیان خبر داد: «مذاکراتی در مورد پادگانی که نزدیک روستای رینه در مازندران داشتیم که این پادگان برای ایجاد یک کمپ برای کوه‌نوردان قله دماوند در اختیار سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری قرار داده شود. با توجه به تجربه خوب اتریش در زمینه گردشگری کوهستان می‌توانیم از تجربیات شما در این حوزه استفاده کنیم.»

معاون میراث‌فرهنگی سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری، با اشاره به تهیه پرونده ثبت راه‌‌آهن تهران برای ارائه به یونسکو، گفت: «این پرونده تا دو ماه آینده به یونسکو ارسال می‌شود. همچنین قصد داریم که قطار گردشگری را در ایران راه‌اندازی کنیم، از آنجا که راه‌آهن اتریش-ایتالیا تجربه‌ای موفق و یکی از مقاصد مهم گردشگری است علاقه‌مندیم از تجربیات شما برای راه‌اندازی قطار گردشگری استفاده کنیم.»

ایجاد قطار گردشگری در ایران

سفیر اتریش در ایران نیز گفت: «تجربه‌ای که در ایران داشتم بسیار فراتر از انتظارات من بود. همکاری‌های مشترک اتریش و ایران مرا مجذوب کرد و این باعث شد که به‌لحاظ حجم ارتباطات، ایران را همسایه اتریش بپندارم.»

او افزود: «باید از طریق گسترش همکاری‌های مشترک به اهداف مشترکی که داریم دست پیدا کنیم. به‌ویژه بعد از برجام دو کشور ایران و اتریش توانستند برای آینده بهتر برنامه‌ریزی کنند و روابط خود را گسترش دهند. یکی از این برنامه‌ها مشترک که بعد از برجام بیشتر قوت گرفت توسعه گردشگری میان این دو کشور بود. در همین راستا دو سال قبل کارگروه‌هایی برای گسترش همکاری‌های میان اتریش و ایران تشکیل شد که یکی از آن‌ها کارگروه گردشگری است.»

اسکولز، با تشریح برنامه‌هایی که کشورش برای توسعه گردشگری و توسعه روابط فرهنگی با ایران دارد، گفت: «سال آینده در اتریش رویدادهای مهمی نظیر صدوشصتمین سالگرد روابط دیپلماتیک بین دو کشور و شصتمین سالگرد روابط فرهنگی ایران و اتریش و... را داریم. همچنین به‌مناسبت صدوهفتادمین سالگرد فتح قله دماوند به‌دست یک اتریشی قصد داریم برنامه‌ای در جولای 2017 در ایران تدارک ببینیم و تمایل داریم که سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری نیز در این رویداد مشارکت کند.»

او با اشاره به رویداد «تبریز2018» نیز گفت: «اتریش در این رویداد مهم نقش پررنگی ایفا خواهد کرد.»

سفیر اتریش در ایران تصریح کرد: «علاقه زیادی برای سرمایه‌گذاری در ایران در اتریشی وجود دارد، زیرا ایران بازاری است که دارای ظرفیت‌های بی‌شماری برای سرمایه‌گذاری است.»

اسکولز ادامه داد: «اتریش در چندین کشور بحث قطار گردشگری را اجرا کرد که تجربه بسیار موفقی بود، درحال‌حاضر درحال بررسی ایجاد این قطار گردشگری در ایران نیز هستیم.»

فم‌تورهای اتریشی به ایران می‌آیند

رئیس سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری تصریح کرد: «دولت برنامه‌ای جدی برای توسعه گردشگری کشور دارد و قرار است تا پایان برنامه ششم میزان گردشگران ورودی به کشور به 20میلیون نفر برسد. در همین راستا ما آمادگی جلب مشارکت شما برای سرمایه‌گذاری در ساخت هتل، پروژه‌های تفریحی و مراکز گردشگری را داریم.»

او با اشاره به کارگروه‌‌هایی که برای تهیه نقشه راه بین دو کشور اتریش و ایران در دو سال قبل تشکیل شد گفت: «باید موضوعات مطرح‌شده در قالب این کارگروه‌ها که یکی از آن‌ها بحث گردشگری است پیگیری و به برنامه‌ای مشخص تبدیل شود، وگرنه این ایده‌ها و برنامه‌ها تنها بر روی کاغذ باقی خواهند ماند. باید محورهایی مشخص کرد تا بتوان برنامه‌های مدنظر را به‌مرحله اجرا رساند.»

مونسان بیان کرد: «ما همچنین آمادگی داریم در برنامه صدوهفتادمین سالگرد فتح دماوند به‌دست یک اتریشی به شما کمک کنیم. همچنین طرح‌های متعددی برای برگزاری هر چه بهتر رویداد "تبریز2018" درنظر گرفته‌ایم و از مشارکت شما در این رویداد استقبال خواهیم کرد.»

او ادامه داد: «باید محورهای همکاری مشترک اعلام شود تا بتوان به دستاوردهای خوبی رسید؛ حداقل کاری که می‌توان از طریق همکاری مشترک انجام داد این است که گردشگری دو کشور ایران و اتریش را توسعه داد.»

در ادامه این دیدار معاون رئیس‌جمهوری به طرف اتریشی پیشنهاد کرد که فم‌تورهایی برای آوردن تورگردانان اتریشی به ایران و آشنایی آن‌ها با ایران ترتیب دهند که این پیشنهاد با استقبال هیئت اتریشی همراه بود.

تمایل شرکت‌های اتریشی برای مشارکت برای ایجاد قطار گردشگری در ایران

در ایران دیدار همچنین معاونان سفیر اتریش در تشریح برنامه صدوهفتادمین سالگرد صعود ایک اتریشی به قله دماوند اعلام کردند که این برنامه شامل تربیت راهنمایان گردشگری، تشکیل سمپوزیوم علمی با مشارکت دانشگاهیان و جامعه علمی در حوزه گردشگری، برنامه‌‌های کوه‌نوردی و... است.

همچنین کریستیان، معاون بازرگانی سفیر اتریش در ایران، درباره اقدامات مشترک ایران و اتریش در حوزه ریلی گفت: «ایران و اتریش ارتباطات گسترده‌ای در حوزه خدمات ریلی نظیر خط مسافر‌بری ریلی تهران-مشهد دارند. مثلاً از دو سال قبل یک کیترینگ اتریشی تهیه غذای قطار مسافربری رجا را برعهده گرفت که تجربه بسیار موفقی بود. همچنین در زمینه ارتقا و توسعه زیرساخت‌های ریلی نیز روابط خوبی بین ایران و اتریش برقرار است.»

معاون بازرگانی سفیر اتریش در ایران درباره قطار گردشگری گفت: «شرکت‌های اتریشی برای مشارکت در این طرح نظیر آوردن واگن‌های گردشگری روی ریل‌های ایران تمایل دارند.»

منبع: پایگاه اطلاع رسانی دولت
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.