راهاندازی تقویم گردشگری ایران در فضای مجازی
تقویم گردشگری ایران با معرفی و امکان ثبت رویدادهای گردشگری در فضای مجازی راهاندازی شد، هرچند صفحههایی از آن هنوز خالی است.
تقویم گردشگری ایران با معرفی و امکان ثبت رویدادهای گردشگری در فضای مجازی راه اندازی شد، هرچند صفحه هایی از آن هنوز خالی است.
محمد محب خدایی ـ معاون گردشگری ـ با اعلام این خبر به ایسنا، گفت: این تقویم فرصتی برای ثبت ایده ها و رویدادهای خلاقانه ی گردشگری است که قرار شده با مشارکت مردمی و ایده پردازها تکمیل و بروزرسانی شود.
به گفته او، ایده پردازان و علاقمندان می توانند رویدادها و ایده های پیشنهادی خود را همراه با جزییات برنامه در سامانه http://tourismcalendar.ir ثبت کنند تا پس از بررسی و تایید کارشناسان آن، در تقویم گردشگری در دسترس عموم قرار گیرد.
او تاکید کرد: تنها همایش ها، رویدادها، جشنواره ها و ایده هایی در این تقویم ثبت می شود که برنامه های آن مدون، مشخص و از سوی کارشناسان سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری تایید شده باشد.
علاوه بر امکان ثبت رویدادها، ایده ها و نوآوری ها دو بخش دیگر با عنوان جاذبه ها و نقشه رویدادهای گردشگری وجود دارد که با محوریت آن ها می توان مسیر یا مقصدی را برای سفر انتخاب کرد، هرچند که این صفحه ها در وب سایت تقویم گردشگری هنوز کامل نشده و بخش هایی از آن مثل نقشه رویدادها خطا می دهد.
در تقویم گردشکری ایران تا کنون رویدادهایی با عناوین مرتبط و غیرمرتبط با موضوع گردشگری همچون جشنواره «اقوام ایرانی»، «خوارزمی»، «بادام زمینی»، «زیتون»، «دا» (ورزش های بومی محلی)، «غذا درمانی»، «کارآفرینی در حوزه کودک»، «غذاهای محلی ایران»، «ساختمان انرژی صفر»، «مدل سازی ریاضی در علوم مهندسی»، «چای و دمنوش گیاهی»، «مهارت های ارتباطی برای کتابداران کتابخانه های عمومی»، «روشنایی، نورپردازی و چراغ های تزئینی»، «فیلم و موسیقی فجر» و «جشن یلدا» و همچنین همایش هایی چون «توسعه اقتصاد دریایی ایران»، «چالش ها و راهکارها»، «چشم اندازهای ارتباط علمی»، «ستون فقرات انجمن جراحان مغز و اعصاب ایران»، «کنفرانس بین المللی معماری و ریاضیات»، «کنگره ملی آموزش عالی مهارت، فناوری و اشتغال» و «جشن نوروز»، ثبت شده است.
این رویدادها در انواع همایش، اقوام، تاریخی، کودکان، هنری، تجارت، اکوتوریسم، مذهبی، فناوری، غذایی، سلامت، دریایی، نمایشگاه، ورزشی، تفریحی و آموزشی دسته بندی شده است.
بخش جاذبه های گردشگری که به انواع طبیعی، تاریخی، فرهنگی، پزشکی، تجاری و مذهبی می پردازد، هنوز تکمیل نشده و قلعه رودخان، دره ستارگان قشم، دریاچه گهر، آبشار مارگون، روستای ابیانه، شهر باستانی حریره در کیش، آستان مقدس امام رضا (ع) فعلا تنها جاذبه هایی هستند که درباره شان اطلاعات ویکی پدیایی داده شده است.
معاون گردشگری به ایسنا گفت که این تقویم با ثبت برخی رویدادها، راه اندازی شده و به مرور مشارکتی با ثبت رویدادهای مردمی تکمیل می شود.