تدوین سند توسعه گردشگری با همکاری سازمان جهانی/۵۷۰ هتل دردست ساخت
وزیر میراث فرهنگی از ۵۷۰ هتل دردست ساخت خبر داد و گفت: سند توسعه گردشگری و برنامه اقدام ملی گردشگری با همکاری سازمان جهانی گردشگری و یونسکو تدوین میشود.
وزیر میراث فرهنگی از ۵۷۰ هتل دردست ساخت خبر داد و گفت: سند توسعه گردشگری و برنامه اقدام ملی گردشگری با همکاری سازمان جهانی گردشگری و یونسکو تدوین میشود.
بهگزارش تین نیوز به نقل از خبرگزاری مهر، نشست علی اصغر مونسان، وزیر میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی با رئیس و تعدادی از اعضای کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی عصر دوشنبه ۱۵ اردیبهشت سالن فجر ارگ آزادی برگزار شد. در این نشست، علیاصغر مونسان وزیر میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی گفت: خدا را شاهد میگیرم در این مدت حتی یک خواسته غیرمرتبط یا شخصی از نمایندگان ندیدم و آنچه از من خواسته شده است، خواستهها و دغدغههای مردم است.
او افزود: در ابتدای فعالیتم در سازمان میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی ۷۸۰ میلیارد تومان کل بودجه ما در سال ۹۶ بود و اکنون به عدد یکهزار و ۴۰۰ میلیارد تومان رسیدیم، این در حالی است که در دو سال اخیر شاهد تشدید تحریمها بودیم و این افزایش بودجه مرهون تلاشهای نمایندگان مجلس نیز هست.
بوتیک هتل فضاهای جدید اقامتی هستند
مونسان ادامه داد: به جای این که در یک میدان با کشورهای اروپایی رقابت کنیم که احتمال باخت به آنها را داشتیم در یک میدان جدید رقابت کردیم و با ایجاد بوتیکهتلها و بومگردی فضاهای جدید اقامتی را در کشور ایجاد کردیم که اکنون مورد استقبال گردشگران خارجی است. همچنین نزدیک به ۵۷۰ هتل در دست ساخت داریم.
وزیر میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی گفت: چهار اقدام مهم را در دستور کار داریم. تدوین سند توسعه گردشگری و برنامه اقدام ملی گردشگری که با سازمان جهان گردشگری و یونسکو در اینزمینه همکاری میکنیم. تشکیل حسابهای اقماری گردشگری یکی دیگر از اقدامات مهم ماست، تدوین سند برند ملی گردشگری نیز اقدام مهم دیگری است که از سوی این وزارتخانه در حال انجام است.
مونسان ادامه داد: بعد از شیوع کرونا نیز اقدامات خوبی انجام شد. اولین وزارتخانهای هستیم که مصوبهای از دولت درباره بخشش یا امهال اجارهبهای اماکن متعلق به این وزارتخانه گرفتیم. ضمن اینکه از ۱۰ رشته مورد حمایت دولت در تسهیلات حمایتی، سه رشته مربوط به این وزارتخانه است.
در ادامه نشست، حجتالاسلاموالمسلمین احمد سالک نماینده اصفهان و نایب رئیس اول کمیسیون فرهنگی گفت: در حوزه صنایعدستی پیشنهاد میکنم تمام ظرفیت استانها شناسایی و در خصوص صادرات آن نیز برنامهریزی منسجمی انجام شود. در حوزه گردشگری نیز باید از هماکنون برای دوران پساکرونا آماده باشیم و برنامهریزیهایی را برای آن دوران انجام دهیم، تا دوباره شاهد رونق گردشگری باشیم.
تولیگری فرش به وزارت میراثفرهنگی واگذار شود
محمد اسماعیل سعیدی نماینده تبریز، آذرشهر و اسکو نیز در این نشست گفت: در سفر به استانهای مختلف از طرف مجلس، از نزدیک ظرفیتها و مشکلات پیش روی سه حوزه این وزارتخانه را بررسی کردیم یکی از موضوعاتی که در این سفرها به آن برخورد کردیم تعارضهای مأموریتهای این وزارتخانه با برخی از دستگاههاست. یکی دیگر از موضوعاتی که باید مورد توجه قرار گیرد موضوع فرش است که امروز زیر نظر وزارت صمت است در حالی که این یک هنر_صنعت است و باید زیر نظر این وزارتخانه باشد.