تعمیر کشتی ۲۰۰۰ تنی بدون استفاده از داک در انزلی
تین نیوز | فرمانده منطقه چهارم نیروی دریایی اعلام کرد: اکنون در ارتش بین استفاده کنندگان و سازندگان تکنولوژی و تجهیزات مورد نیاز ارتباط خوبی ایجاد شده و دانشگاه، صنعت و ارتش با همدیگر پیوند و همکاری خوبی را با هدف خودکفایی دارند.
افشین رضایی حداد در مصاحبه ای مطبوعاتی به مناسبت روز ارتش با بیان اینکه «نیازمندیهای ارتش با بهره گیری از علم روز دنیا تولید میشود»، اضافه کرد: نیروی دریایی بعد از ساخت ناوشکن جماران، ساخت دو ناوشکن دیگر موج 2 و 3 یکی در صنایع کشتیسازی تمجیدی و دیگری در منطقه یکم بندرعباس در حال ساخت است .
وی در ادامه با اشاره به ایجاد کشتی سازی شهدای هفتم آذر برای تعمیرات و ساخت کشتی توسط همکاران نیروی دریایی در بندر انزلی افزود: تعمیرات اولین کشتی 2000 تنی بدون استفاده از داک از یک ماه پیش در این کارخانه آغاز شد.
وی با اشاره به اینکه «شناورهای ایرانی به شدت از نظر مکانی برای انجام تعمیرات کشتی در مضیقه بودند»، خاطرنشان کرد: شکل گیری این مرکز کمک زیادی از نظر پشتیبانی دریایی و تعمیرات کشتیهای ایرانی حاضر در خزر است .
وی با بیان اینکه «بستر هر کاری بر پایه نیروی انسانی است»، متذکر شد: روی آموزش تأکید داریم و کار میکنیم ضمن اینکه آموزش ما یک بعدی نیست بلکه در بعد نظامی، علمی و همچنین اعتقادی و جسمانی کامل است .
دریادار رضایی حداد با اشاره به برخی مزایای دریا از جمله کشتیرانی و حمل و نقل کالا، انتقال مایعات، انرژی و حتی مخابرات از بستر دریا، استفاده از منابع کانی و آبزی، انرژی پاک، منبع تأمین آب ادامه داد: هنوز از دریای خزر درست استفاده نمی کنیم؛ در حالیکه ضمن حفظ آن باید از منافع ان استفاده ببریم .