◄ فرصت های اقتصادی موجود پس از برجام
تین نیوز | رئیس کمیته سرمایه گذاری اتاق بازرگانی،صنایع، معادن و کشاورزی تهران الگوی توسعه اقتصاد مقاومتی، برنامه ششم توسعه و فضای پس از تفاهم برجام را به عنوان شاخص اصلی عوامل تعیین کننده اقتصاد ایران در میان مدت نام برد.
به گزارش خبرنگار تین نیوز، بهروز علیشیری، رئیس کمیته سرمایه گذاری اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی تهران صبح امروز در جلسه هیئت نمایندگان اتاق با اشاره به عوامل تعیین اقتصاد ایران در میان مدت اظهار داشت: الگوی توسعه اقتصاد مقاومتی به معنی حضور پررنگ بخش خصوصی در عرصه اقتصاد کشور و این الگوی توسعه حتی نسبت به سیاست های اصل 144 قانون اساسی یک گام جلوتر است.
وی افزود: در اقتصاد مقاومتی، افزایش توان تاب آوری، کاهش شکنندگی، ریل گذاری مجدد اقتصاد ایران، اصلاح ساختار و بازنگری سیاست های اقتصادی دولت باید مورد بررسی قرار گیرد.
رئیس کمیته سرمایه گذاری اتاق بازرگانی،صنایع، معادن و کشاورزی تهران با بیان اینکه دستیابی به نرخ رشد 8 درصد در برنامه ششم توسعه مورد توجه قرار گیرد، گفت: دستیابی به این نرخ رشد در گرو افزایش شاخص بهره وری است به طوری که امروز بیش از 1200 میلیارد برای دستیابی به نرخ رشد 8 درصد نیاز داریم که در کنار آن یک شکاف 100 هزار میلیارد دلاری پدید خواهد آمد که برای پر کردن آن نیاز مبرم به جذب سرمایه بین المللی و حمایت از بخش خصوصی است.
علیشیری با اشاره به فرصت های موجود در فضای پس از برجام یادآور شد: رفع موانع قوانین کسب و کار مشارکت در سیاست های سرمایه گذاری و تنوع بخش منابع به منظور حضور پررنگ در این فرصت پدید آمده بیش از بیش محسوس است.