بازدید سایت : ۶۱۳۵۳

راه های ترانزیتی بزرگ ترین نقطه تعامل کشورهای منطقه با ایران است

سرپرست ریاست جمهوری گفت: بزرگ ترین نقطه تعامل و پیگیری کشورهای منطقه با ایران بحث های راه های ترانزیتی است

راه های ترانزیتی بزرگ ترین نقطه تعامل کشورهای منطقه با ایران است
تین نیوز |

سرپرست ریاست جمهوری گفت: بزرگ ترین نقطه تعامل و پیگیری کشورهای منطقه با ایران بحث های راه های ترانزیتی است.

به گزارش تین نیوز به نقل از بازار، آیین افتتاح همزمان طرح های حوزه راه و شهرسازی با حضور محمد مخبر سرپرست ریاست جمهوری و مهرداد بذرپاش وزیر راه و شهرسازی برگزار شد.

محمد مخبر در مراسم طی سخنانی گفت: رییس جمهور شهید به درستی بحث توسعه حمل نقل در کشور را بستر اصلی توسعه کشور تشخیص دادند و حقیقتاً تشخیص درستی بود.

وی افزود: ما یک کشور پهناوری هستیم که حداقل با ۱۵ کشور همسایه هستیم و این بستر امکان بزرگی برای رشد و توسعه و اشتغال کشور است.

مخبر ادامه داد: وزارت راه و شهرسازی ابعاد مختلفی دارد که بستر زیادی از توسعه کشور به این وزارت وابسته است و رییس جمهور شهید بیشترین جلسات و پیگیری ها را در این وزارت خانه برگزار می کرد.

وی افزود: بزرگ ترین نقطه تعامل و پیگیری کشورهای منطقه با ایران بحث های راه های ترانزیتی است بنا براین بیشترین فشارها در وزارت راه و شهرسازی بود.

سرپرست ریاست جمهوری گفت: ده سال بخش های توسعه ای کشور دچار نقص جدی شد و نمی شد عقب افتادگی ده ساله را در دو سال به نقطه مطلوبش رساند مسیری که توسط رییس جمهور شهید انتخاب شد مسیر درستی بود اتفاقات خوبی در حال انجام است.

مخبر اظهار داشت: اتفاقات مناسبی که امروز رخ داد افتتاح فرودگاه ایلام و افتتاح فرودگاه شمال کشور و دو خطه شدن راه آهن اهواز اندیمشک بود که مردم بتوانند برای زیارت اربعین به راحتی تردد کنند.

 
آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.

  • سيدمرتضي ناصريان

    نكاتي كه جناب دكتر مخبر در توصيف بخش حمل و نقل در اين روزهاي آخر گفتند بسيار مهم است كه به نظرم نتيجه تجارب سه ساله ايشان است ليكن در برنامه تحول دولت كه در زمستان 1401 منتشر شد اصلا اهميت حمل و نقل مطرح نشده است. البته در برنامه هفتم نكات ارزشمندي براي تحول در حمل ونقل منظور شده و بنابراين به نظرم مي رسد اهميت بخش حمل و نقل را در سالهاي اول تشخيص ندادند. ضمنا انتصاب افراد بي ارتباط با امور حمل و نقل در وزارت راه و شركت راه آهن منجر به از دست رفتن فرصت دولت سيزدهم براي تحول در اين بخش بوده كه اميدوارم دولت چهاردهم انتصابات شايسته تري داشته باشد و اهميت حمل و نقل را زودتر درك كند و به اهداف برنامه هفتم توجه گردد.