بازدید سایت : ۱۰۰۴۴۷
| کد خبر ۲۹۵۵۷۱
کپی شد

ایرلاین‌ های اروپایی به فرودگاه امام بر می گردند؟

مدیرعامل فرودگاه امام خمینی با بیان اینکه در طول سال های گذشته برای توسعه فرودگاه امام وابسته به تحریم ها نبودیم، گفت: در صورت توافق ایرلاین های خارجی و شرکت های خارجی ترانزیتی به فرودگاه امام بر می گردند.

 ایرلاین‌ های اروپایی به فرودگاه امام بر می گردند؟
تین نیوز |

مدیرعامل فرودگاه امام خمینی با بیان اینکه در طول سال های گذشته برای توسعه فرودگاه امام وابسته به تحریم ها نبودیم، گفت: در صورت توافق ایرلاین های خارجی و شرکت های خارجی ترانزیتی به فرودگاه امام بر می گردند.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایلنا، سعید چلندری، مدیرعامل شرکت شهر فرودگاهی حضرت امام درباره احتمال ورود سرمایه گذاران خارجی جدید به فرودگاه امام خمینی و توسعه شبکه پروازی در صورت توافق با آمریکا اظهار داشت: در حال حاضر و در شرایط تحریمی در فروگاه حضرت امام خمینی 250 هزار میلیارد تومان سرمایه گذاری انجام شده که 50 هزار میلیارد تومان آن به اتمام رسیده که البته بخشی از این سرمایه گذاری ها از سوی شرکت های خارجی انجام شده است.

وی با بیان اینکه سرمایه گذاری در فرودگاه امام را وابسته به شرایط بین المللی نکردیم و در طول این سالها از هر ظرفیت و فرصتی برای توسعه فرودگاه استفاده شده است که نتیجه آن سرمایه گذاری 250 همت سرمایه گذاری بوده، ادامه داد: باید باید توجه داشت که توان داخلی در سرمایه گذاری در بخش فرودگاهی به ویژه  بخش های فنی کمتر از خارجی ها نیست و در سالهای سخت تحریمی از توان داخل استفاده کردیم.

مدیرعامل شرکت شهر فرودگاهی حضرت امام با تاکید بر اینکه وابسته به تحریم نبودیم، گفت: در همین شرایط سخت تحریمی پروژه توسعه فرودگاه امام را کلید زدیم و در صورت توافق و رفع تحریم ها هم اولویت با توان داخل کشور است.

چلندری ادامه داد: اما در صورت توافق اتفاق مثبتی که رخ می دهد این است که  تعداد پروازهای فرودگاه امام افزایش پیدا می کند و شاهد برگشت شرکت های هواپیمایی اروپایی به شبکه پروازی کشورمان خواهیم بود که نتیجه این افزایش ورود ایرلاین های خارجی به فرودگاه های ایران افزایش درآمدها خواهد بود.

وی با بیان اینکه از آثار توافق می توان به رونق فعالیت های شرکت های هواپیمایی کشورمان اشاره کرد و مشکل پرواز اروپایی ایرلاین های ایرانی برطرف می شود، تاکید کرد: توافقات پروازی بین کشورها دو طرفه است یعنی اگر ایرفرانس به ایران پرواز داشته باشد، ایرلاین های ایرانی هم می توانند به اروپا پرواز داشته باشند و مجوزهای فرکانس پروازی بین کشورها دو طرفه است.

مدیرعامل شرکت شهر فرودگاهی حضرت امام با اشاره به احیا و تقویت برنامه ترانزیت هوایی از فرودگاه امام در صورت توافق اظهار داشت: در برجام یکی از مذاکرات خوب با شرکت های خارجی با شرکت DHL بود که در صورت توافق و رفع تحریم ها یکی از برنامه های صنعت هوانوردی کشور اجرای برنامه ترانزیت هوایی است، که با همکاری با این شرکت های خارجی به دنبال تحقق این هدف خواهیم بود.

چلندری همچنین با درباره تعیین تکلیف حضور شرکت هلندی ناکو که در مدت زمان برجام به عنوان مشاور طرح توسعه فرودگاه امام در کشورمان حضور داشت، گفت: ناکو را حذف نکردیم و ناکو هم فرودگاه امام را کنار نگذاشت بلکه در این مدت ناکو را در وضعیت «استندبای» قرار دادیم چراکه دیگر پرداخت دلاری به شرکت خارجی توجیه نداشت. اما اگر توافق صورت بگیرد ناکو را برای نظارت بر روند توسعه فرودگاه امام فعال می کنیم.      

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.