بازدید سایت : ۸۱۲۹۸

◄ آخوندی: تمام تلاش من در وزارتخانه، ایجاد مفهوم انسان محوری بود

عباس آخوندی: در خصوص پایان کار بنده ابهاماتی وجود داشت که با تبلیغ گسترده ضد رسانه منتشر شد. حضرات طوری تبلیغ کردند که انگار 62 ماه کار بنده در وزارتخانه هیچ گونه دستاوردی نداشت و مدیران به خوشگذرانی رفته بودند.

آخوندی: تمام تلاش من در وزارتخانه، ایجاد مفهوم انسان محوری بود
تین نیوز |

عباس آخوندی وزیر سابق راه وشهرسازی در مراسم تودیع و تکریم خود که اکنون در ساختمان دادمان وزارت راه وشهرسازی در حال برگزاری است، گفت: در این جلسه می خواهم به دو موضوع کوتاه اشاره کنم نخست نگاهم به دغدغه های حکمرانی در ایران و دیگری توضیح درباره چند ابهام که در رسانه و ضدرسانه بعد از ترک بنده از وزارتخانه مطرح شد.

به گزارش خبرنگار تین نیوز آخوندی گفت: در مورد نکته اول باید بگویم کانون توجه بنده به رابطه حکمرانی و مسئله ایران است. درک من این است مشخصا پس از وقایع مرداد 32 هم چنان مفهوم ایران در ایران غریب است و هنوز مسئله ایران به عنوان یک موضوع در کانون سیاست و عمل و نهاد حکمرانی قرار نگرفته است. منظور من از ایران یک تمدن و نظام معرفتی در تجربه تاریخی یک ملت متکثر شده است.

وی با بیان این که صورت مارکسیستی که به نام دین تبلیغ می شود همواره مطرح بوده است و تمام تلاش بنده در وزارتخانه ای که پروژه محور بود ایجاد مفهوم انسان محوری و پذیرش حقوق اساسی شهروندی و حاکمیت قانون بود گفت: از همین رو توسعه از این دیدگاه به مفهوم اجرای پروژه های بزرگ متعدد و بی حاصل که دریاچه ها را بخشکاند و در نتیجه آلودگی هوا، نفس مردم را به تنگ آورد و به انسان ها به مانند یک کالا نگاه کنیم که باید در جعبه هایی نگهداری شوند؛ نیست.

آخوندی ادامه داد: بلکه توسعه به مفهوم عدالت، حفظ وجود سلامت و نبود فساد، رقابت منصافانه و  تعادل ثروت عمومی  بود که بتوانیم در آینده شاهد اتفاقات بهتری باشیم.

او در ادامه عنوان کرد: در خصوص پایان کار بنده ابهاماتی وجود داشت که با تبلیغ گسترده ضدرسانه منتشر شد. حضرات طوری تبلیغ کردند که انگار 62 ماه کار بنده در وزارتخانه هیچ گونه دستاوردی نداشت و مدیران به خوشگذرانی رفته بودند.

او در ادامه به فعالیت خود در بخش مسکن پرداخت و گفت: این حوزه جزو بزرگ ترین عدم تعادل ها در دوره پیش از تصدی بنده بود. نشانه این موضوع در 2.5 میلیون واحد مسکونی خالی در آمارگیری سال 95 ، 2 میلیون بدمسکنی، 2.2 میلیون خانه دوم تفریحی، قطبی شدن شدید شهرها در بالاشهری و پایین شهری بودن و اختلاف طبقاتی است.

وی ادامه داد: شوربختانه که این مداخله تبدیل به فضیلت شده بود و هنوز ضد رسانه آن را با تامین مالی از سوی دولت تبلیغ می کند. هزینه این مداخله برابر با افزایش یک چهارم به کل پایه پولی کشور و رشد بسیار بالای تورم بود.

آخوندی افزود: سایه سنگین سوداگری ساختمانی در کنار شهرفروشی در شهرها و همچنین ضعف تجهیز منابع مالی برای ساخت و خرید، دسترسی مردم به مسکن مصرفی شخصی به ویژه برای خانه اولی ها را با مشکل جدی مواجه ساخته بود.

ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.