بازدید سایت : ۳۸۰۸۸

هیچ منع قانونی برای کار بانوان دریانورد نداریم

معاون امور دریایی سازمان بنادر و دریانوردی اظهار داشت: تاکید می کنم هیچ محدودیتی برای پذیرش بانوان دریانورد چه مجرد و چه متأهل وجود ندارد اما با یک نگاه واقعی پذیرش کار چند ماهه بانوان بر روی کشتی و دور از خانه و خانواده هم برای این نیروی انسانی و دریانورد و هم برای خانواده وی سخت است.

تین نیوز |

معاون امور دریایی سازمان بنادر و دریانوردی اظهار داشت: تاکید می کنم هیچ محدودیتی برای پذیرش بانوان دریانورد چه مجرد و چه متأهل وجود ندارد اما با یک نگاه واقعی پذیرش کار چند ماهه بانوان بر روی کشتی و دور از خانه و خانواده هم برای این نیروی انسانی و دریانورد و هم برای خانواده وی سخت است.

 

به گزارش تین نیوز به نقل از ایلنا، مجید علی نازی با بیان اینکه هر گونه ممنوعیت برای ورود بانوان به این رشته را تکذیب می کنم، اظهار داشت: باید توجه داشت که شغل دریانوردی، سخت و دشوار است و با توجه به روحیات بانوان نه تنها در ایران بلکه در دنیا، بانوان از ورود به این مشاغل استقبال نمی کنند یا اینکه استقبال بسیار کم است.

وی با تاکید بر اینکه کمتر از دو درصد از دریانوردان کل دنیا خانم هستند، گفت: واقعیت این است که به دلیل شرایط سخت کاری، عاطفی و خانوادگی بانوان از این شغل استقبال نمی کنند و شرایط سخت این شغل را نمی پذیرند و به طریق اولا بانوان ایرانی این شرایط را قبول نمی کنند اما هیچ منع قانونی برای ورود بانوان به این رشته و شغل را نداریم و هیچ قانونی جلوی کار و آموزش دریانورد خانم را نمی گیرد.

معاون امور دریایی سازمان بنادر و دریانوردی ادامه داد: در حال حاضر جمعیت بانوانی که دوره های آموزشی را دیده اند و در آزمون های مورد نظر قبول و پذیرفته شده اند، مدرک مرتبط را دریافت کردند و در بندر شهید حقانی هم تعدادی از بانوان دریانورد در کشتی های مسافری مشغول به کار هستند.

علی نازی افزود: البته لزوما اینگونه نیست که هر دریانورد دارای مدرک بر روی کشتی و دریا کار کند و برخی از بانوان دریانورد با تحصیلات دریانوردی در حال حاضر در خشکی و در بنادر و شرکت های دریایی در حال فعالیت هستند. براساس شرایط فرهنگی و عرفی که وجود دارد، کار زن دریانورد بر روی کشتی و آب سخت تر است، باید توجه داشت برای کار یک دریانورد زن بر روی کشتی که قرار است ۶ ماه بر روی آب و در دریا باشد، اگر خطوط کشتیرانی هم نیروی زن را بپذیرند، خانواده ها این موضوع را سخت می پذیرند.

وی گفت: تاکید می کنم هیچ محدودیتی برای پذیرش بانوان دریانورد چه مجرد و چه متأهل وجود ندارد اما با یک نگاه واقعی پذیرش کار چند ماهه بانوان بر روی کشتی و دور از خانه و خانواده هم برای این نیروی انسانی و دریانورد و هم برای خانواده وی سخت است و واقعا همسران کمی در جامعه می پذیرند که زن چندین ماه دور از محیط خانه بر روی کشتی کار کند.

معاون سازمان بنادر و دریانوردی ادامه داد: درباره جذب بانوان دریانوردان در شرکت های کشتیرانی و ورود آنها به بازار کار هر شرکتی، مقررات و دستورالعمل خاص به خود را دارد و به اجرا می رساند اما در این مورد هم منع قانونی برای ورود زنان در حوزه های تخصصی دریانوردی و تفکیک جنسیتی نداریم اما تاکنون نشنیدم بر روی کشتی های ایرانی با پرچم ایرانی دریانورد زن کار کند به جز شناورهای مسافری که در بندر حقانی فعال هستند البته تا کنون هم هیچ درخواستی از سوی دریانورد خانم برای کار بر روی کشتی های تجاری نداشتیم.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.