سرویس مدارس در تبریز هوشمند شد
معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تبریز با اشاره به ابتکار جدید آموزش و پرورش در هوشمند کردن سرویس مدارس گفت: از طریق سیستم GPS، موقعیت دانشآموزان زمان سوار شدن، پیاده شدن و تردد در طول مسیر به اولیا اعلام خواهد شد.
معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تبریز با اشاره به ابتکار جدید آموزش و پرورش در هوشمند کردن سرویس مدارس گفت: از طریق سیستم GPS، موقعیت دانش آموزان زمان سوار شدن، پیاده شدن و تردد در طول مسیر به اولیا اعلام خواهد شد.
به گزارش ایسنا، مهدی یوسفی، به تشریح طرح های ترافیکی به مناسبت بازگشایی مدارس پرداخت و اظهار کرد: با توجه به بازگشایی مدارس در بخش حمل و نقل چهار مسیر عملیاتی تعیین کرده ایم.
وی با بیان اینکه مهم ترین راهبرد برای حمل و نقل عمومی، ایمن سازی آنهاست، ادامه داد: هدف اصلی از ایمن سازی وسایل حمل و نقل عمومی، ایجاد آرامش خاطر برای اولیاء،سهولت دسترسی ها و امنیت بالا در تردد دانش آموزان و دانشجویان در طول سال تحصیلی است.
معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تبریز اضافه کرد: در راستای ایمن سازی، اقدام به ایمن سازی حواشی مدارس کردیم که خط کشی عابر پیاده، استفاده از تجهیزات ترافیکی مناسب، استفاده از تابلوهای خاص، نصب چراغ های چشمک زن و رسم علایم روی زمین از جمله اقدامات برای ایجاد مأمن حواشی در مدارس برای رفت و آمد دانش آموزان بود.
وی اقداماتی از قبیل هرس برخی درختان جهت دیده شدن برخی تابلوهای ترافیکی و راهنمایی رانندگی را نیز مورد اشاره قرار داد.
یوسفی، یکی از دغدغه های اصلی اولیاء را سرویس مدارس عنوان کرد و ادامه داد: هدف اصلی ایجاد آرامش خاطر اولیاء در طول حضور فرزندان خود در مدارس ،عدم استفاده از خودروهای شخصی جهت کاهش تردد خودروهای شخصی در شهر است که از این رو باید سرویس مدارس به صورت ایمن از اول مهرماه ایجاد شود.
وی با اشاره به هماهنگی با اداره کل آموزش و پرورش استان، پلیس راهور و شهرداری در زمینه ایمن سازی سرویس مدارس و برپایی جلسات متعدد در ماده 18 و معاونان حمل و نقل مناطق بیان داشت: تمام سرویس های تعیین شده برای سال تحصیلی جدید آموزش هایی از قبیل بازآموزی قوانین، مقررات راهنمایی و رانندگی و آموزش هایی در زمینه نحوه تردد، رفتار و پیاده کردن دانش آموزان را گذرانده اند.
استفاده از برچسب روی سرویس مدارس
معاون حمل و نقل ترافیک شهرداری تبریز افزود: روی همه سرویس مدارس برچسب مخصوصی خواهد بود و پروانه اتوبوس و مینی بوس به کارگیری در برخی مدارس نیز به مدت یک سال صادر شده و تحویل رانندگان شده است.
وی خطاب به تمام مدیران مدارس در خصوص اینکه حتماً از سرویس های ایمن شده استفاده کنند، گفت: در صورت عدم استفاده از این سرویس ها بنابه هر دلیلی باید رانندگان را به معاونت حمل و نقل شهرداری تبریز معرفی کنند تا رانندگان با گذراندن دوره های آموزشی و دریافت برچسب شروع به کار کنند.
یوسفی اظهار کرد: در طول سال نظارت با هماهنگی چندین مجموعه روی سرویس مدارس خواهیم داشت و در صورت مشاهده هرگونه تخلفی، برخورد جدی صورت خواهد گرفت.
وی ابتکار جدید آموزش و پرورش در هوشمند کردن سرویس مدارس را مورد اشاره قرار داد و گفت: از طریق سیستم GPS، موقعیت دانش آموزان زمان سوار شدن، پیاده شدن و تردد در طول مسیر به اولیاء اعلام خواهد شد.
نظارت و کنترل مستمر روی سرویس مدارس
معاون حمل و نقل ترافیک شهرداری تبریز، اقدامات جدی در بخش کنترل و نظارت را خاطرنشان کرد و افزود: کنترل و نظارت سرویس مدارس از طریق کانال مدیریت باری شهرداری تبریز، اتوبوس رانی، تاکسیرانی و سازمان ترافیک به کمک پلیس راهور تبریز به صورت مستمر در طول سال تحصیلی انجام خواهد گرفت.
افزایش فعالیت پارک های آموزشی برای کودکان
وی با اشاره به قبل از تعطیلات تابستانی گفت: از آن زمان پارک های آموزشی با کمک کانون پرورش فکری کودک و نوجوانان در شهر فعال تر شد که در آن پارک ها دانش آموزان آموزش های ترافیکی به صورت جذاب در سطح مبتدی برای سن کودک گذراندند که نتایج مثبتی نیز به دنبال داشت.
یوسفی افزود: برنامه آتی افزایش پارک های آموزشی برای پوشش بیشتر دانش آموزان خواهد بود؛ زیرا معتقدیم در این فعالیت ها، تاثیر کودکان در اجرای قوانین راهنمایی و رانندگی، مسائل ترافیکی و فرهنگ سازی روی والدین خود نیز بسیار زیاد است.
افزایش 33 دستگاه اتوبوس جدید و نوسازی 120 دستگاه اتوبوس برای آغاز سال تحصیلی
وی با اشاره به افزایش 33 دستگاه اتوبوس جدید شامل 13 دستگاه اتوبوس دوکابین و 20 دستگاه تک کابین به مناسبت آغاز سال تحصیلی در ناوگان حمل و نقل عمومی، بیان داشت: همچنین 120 دستگاه ناوگان اتوبوس برای شروع مهرماه نوسازی شده اند.
معاون حمل و نقل ترافیک شهرداری تبریز با تاکید به افزایش تعداد اتوبوس های فعال برای آغاز مدارس در راستای ایجاد ترافیک روان، افزود: با افزایش اتوبوس حمل و نقل باید والدین از استفاده خودروهای شخصی جهت کاهش ازدحام پرهیز کنند و بیشتر از حمل و نقل عمومی استفاده کنند.
وی یادآور شد: برای سال تحصیلی جدید برخی بسته های آموزشی در راستای ارتقای سطح دانش آموزان از مسائل ترافیکی در مدارس پخش خواهد شد.
یوسفی برنامه نظارت بر سرویس مدارس در سال تحصیلی جدید را کار تلفیقی با برخی سازمان ها و مجموعه ها مطرح کرد و گفت: پلیس راهور، معاونت حمل و نقل و ترافیک، شهرداری تبریز و آموزش و پرورش با همکاری یکدیگر به صورت تلفیقی امر نظارت بر روی سرویس مدارس را انجام خواهند داد به طوریکه یکی از بندهای گشت نظارت دستگاه ها نظارت، روی سرویس مدارس خواهد بود.
وی ادامه داد: در سنوات گذشته موضوع نظارت روی سرویس مدارس یکپارچه نبود که این موضوع برای سال تحصیلی جدید حالت تلفیقی پیدا کرده است که قطعاً اثرات مثبتی خواهد داشت.
سالانه 3 هزار کودک و نوجوان در کشور جان خود را در اثر تصادفات از دست می دهند
معاون حمل و نقل و ترافیک شهری متذکر شد: طبق اظهارات پلیس راهور استان، سالانه سه هزار کودک و نوجوان در اثر سوانح رانندگی جان خود را از دست می دهند و همین آمار عزمی جدی برای مشارکت در موضوع مدیریت ترافیکی را از سوی تمام نهادهای دخیل و شهروندان می طلبد که تنها راه نجات توجه به حمل و نقل عمومی و اتخاذ سیاست های راهبردی در خصوص مدیریت ترافیکی است.