نقاط حادثه خیز اردستان شناسایی شود
معاون برنامه ریزی و هماهنگی امور عمرانی فرماندار اردستان گفت: شهرداران، پلیس راه و راهور و اداره راهداری و حمل ونقل جاده ای شهرستان در مدت یک هفته نقاط حادثه خیز اردستان را را شناسایی و به شورای ترافیک گزارش کنند.
![نقاط حادثه خیز اردستان شناسایی شود](https://cdn.tinn.ir/thumbnail/jJaMUz9ws6Yr/U7Ccvlt33jn-OqlMlImgutVLjEcw-jhlF2WJsSK4fMDDVSZN8IEX4Zd7jkGxwBqLJ5jM-fGYwhs1w24HZ1koLBSFP_duiV5O/%D8%AE%D8%B7+%DA%A9%D8%B4%DB%8C+%D8%A2%D8%AF%D8%B1%D8%A8%D8%A7%DB%8C%D8%AC%D8%A7%D9%86+%D8%BA%D8%B1%D8%A8%DB%8C.jpg)
معاون برنامه ریزی و هماهنگی امور عمرانی فرماندار اردستان گفت: شهرداران، پلیس راه و راهور و اداره راهداری و حمل ونقل جاده ای شهرستان در مدت یک هفته نقاط حادثه خیز اردستان را را شناسایی و به شورای ترافیک گزارش کنند.
به گزارش تین نیوز به نقل از ایرنا، ابوالفضل مختارزاده روز دوشنبه در نشست شورای ترافیک شهرستان اردستان افزود:شهرداری اردستان باهمکاری راهداری و حمل و نقل جاده ای، همه ورودی های غیر قانونی به جاده ترانزیت را مسدود و خروجی پل زیر گذر زواره به اردستان در محدوده جاده ترانزیت را با نصب گاردریل ایمن سازی کند.
وی اظهار کرد: آمار تصادفات جاده ای طبق اعلام پلیس راه اردستان در سال 1401 در مقایسه با سال 1400، 400 درصد افزایش داشته،این آمار زیبنده شهرستان نیست و باید با اقدام های اصلاحی، بهبود کیفیت آسفالت ، نصب علایم هشدار دهند، افزایش نظارت پلیس راه و استقرار ایستگاه های سلامت این آمار را کاهش داد.
وی خطاب به اداره راهداری و حمل ونقل جاده ای اردستان اظهار کرد: با همکاری مجتمع های بین راهی شهرستان در کوتاهترین زمان ممکن اقدام به استقرار ۲ ایستگاه سلامت دائمی در مسیرجاده ترانزیت کرده و در این ایستگاه ها نمایندگان اداره های مرتبط حضور داشته باشند و به مسافران و رانندگان خدمات ارایه کنند.
شهرستان اردستان با بیش از ۴۳هزار نفر جمعیت، با برخورداری از ۲ هزار کیلومتر راه همسنگ، ۱۴۱ کیلومتر آزادراه و ۱۰۰ کیلومتر جاده ترانزیت در فاصله نزدیک به ۱۱۸ کیلومتری شمال اصفهان واقع شده است.
عجب بعد از 40 سال و کشته شدن انسانهای بی گناه