بازدید سایت : ۸۱۲۹۸
از سوی معاون اول رییس جمهور صورت گرفت:

تصویب 7 پروژه ریلی، جاده‌ای و دریایی در اولویت‌های اجرایی وزارت راه و شهرسازی

 تصویب 7 پروژه ریلی، جاده‌ای و دریایی در اولویت‌های اجرایی وزارت راه و شهرسازی
تین نیوز |

معاون اول رییس جمهور و رییس ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی تکالیف و پروژه‌های اولویت دار 10 دستگاه اجرایی (مصوب ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی) برای اجرا در سال 96 را ابلاغ کرد.

 

به گزارش تین نیوز پایگاه اطلاع‌رسانی دولت معاون اول رییس جمهور و رییس ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی تکالیف و پروژه‌های اولویت دار 10 دستگاه اجرایی (مصوب ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی) برای اجرا در سال 96 را ابلاغ کرد.

با توجه به گزارش منتشر شده تکالیف مربوط به حوزه وزارت راه و شهرسازی به شرح زیر اعلام شده است:

ردیف

عنوان پروژه

1

تکمیل و بهره‌برداری از 516 کیلومتر خط راه آهن در کریدورهای شمالی-جنوبی و شرقی-غربی

2

تکمیل و بهره‌برداری از 800 کیلومتر خط راه آهن دوم و سوم در کریدورهای شمالی-جنوبی و شرقی-غربی

3

تکمیل و بهره‌برداری از 237 کیلومتر آزادراه در کریدورهای شمالی-جنوبی و شرقی-غربی

4

تکمیل و بهره‌برداری از 1100 کیلومتر بزرگراه و راه اصلی در کریدورهای شمالی-جنوبی و شرقی-غربی

5

تکمیل و بهره‌برداری از 1000 کیلومتر راه روستایی

6

توسعه و نوسازی ریلی با محوریت و مشارکت بخش خصوصی شامل 50 دستگاه لکوموتیو، 200 دستگاه سالن مسافری و 1500 دستگاه واگن باری

7

تکمیل و توسعه بنادر مهم در سواحل دریای عمان، خلیج فارس و دریای خزر در جهت ترانزیت (با اولویت بنادر شهید بهشتی، چابهار و شهید رجایی)

گفتنی است در ابلاغیه های فوق بر موارد ذیل تاکید شده است:

* اجرای موارد زیر توسط «دستگاه مجری» برای عملیاتی نمودن این پروژه‌ها ضروری است:

۱) پروژه‌های مصوب برای اجرا در سال 1396 می‌بایست توسط «دستگاه مجری» با اولویت و در چارچوب «نظام یکپارچه پیشبرد و پایش اقتصاد مقاومتی» اجرا و تکمیل شوند. بدیهی است کلیه مسئولیت‌ها از زمان ابلاغ تا اتمام پروژه بر عهده «دستگاه مجری» خواهد بود.

۲) «دستگاه مجری»، با قید فوریت حداکثر ظرف مدت یک هفته برای تسریع در اجرای هر یک از آنها نسبت به صدور حکم برای معاون و یا معاونین ذیربط خود و یا مقام هم‌تراز به عنوان مجری اقدام و به دبیرخانه ستاد معرفی نماید.

۳) مجری منصوب از سوی وزیر یا بالاترین مقام «دستگاه مجری»، موظف است تا انتهای اردیبهشت ماه سال جاری برای هر یک از پروژه‌ها در چارچوب منشور پروژه مندرج در «نظام یکپارچه پیشبرد و پایش اقتصاد مقاومتی»، «برنامه عملیاتی» تهیه و پس از تایید رئیس دستگاه اجرایی به دبیرخانه ستاد ارائه نماید.

۴) تامین منابع مالی لازم برای اجرای هر یک از پروژه‌های مصوب بر عهده «دستگاه مجری» می‌باشد و مجری می‌بایست در چارچوب اعتبارات، وظایف و اختیارات دستگاه مجری، کلیه اقدامات لازم را برای تامین مالی پروژه به نحوی به عمل آورد که پروژه طبق زمانبندی مصوب اجرا شود.

۵) «دستگاه مجری» موظف است به صورت ماهانه گزارش اقدامات به‌عمل‌آمده برای اجرای هر یک از پروژه‌ها و عملکرد را در چارچوب «نظام یکپارچه پیشبرد و پایش اقتصاد مقاومتی» و شاخص‌های مصوب ستاد به طور مستمر به دبیرخانه ستاد ارسال نماید.

* کلیه دستگاه‌های اجرایی بالاخص نظام بانکی کشور موظف به انجام همکاری‌های لازم با «دستگاه مجری» برای اجرای پروژه‌های اولویت‌دار «مصوب ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی» برای اجرا در سال 1396 می باشند. طراحی سازوکار لازم برای تحقق همکاری‌های مشترک با سایر دستگاه‌ها بر عهده «دستگاه مجری» است.

* اجرای هر یک از پروژه‌ها بر اساس «نظام یکپارچه پیشبرد و پایش اقتصاد مقاومتی» و مصوبات ستاد، توسط دبیرخانه ستاد مورد پایش قرار می‌گیرد. برای نظارت بر اجرا و حصول اطمینان از پیشرفت پروژه‌های مصوب، بازدید‌های میدانی به‌صورت اتفاقی حسب مورد توسط دبیرخانه انجام خواهد شد و پس از ارزیابی عملکرد، تشویق و یا تنبیه مجری در دستور کار ستاد قرار می‌گیرد.

* دبیرخانه ستاد پس از بررسی گزارش‌های واصله از «دستگاه مجری» و مستندات مربوط، موضوع را جهت پیگیری اجرای پروژه‌، رسیدگی به نحوه اجرا و بررسی مشکلات و اتخاذ تصمیمات مقتضی برای پیشبرد پروژه در دستور کار «نشست سه جانبه رئیس ستاد، دستگاه مجری و دبیرخانه ستاد» قرار می‌دهد.

* لازم است نتیجه اقدامات انجام یافته در ارتباط با مصوبات ابلاغی به اینجانب گزارش شود.

لازم به ذکر است این تصویب نامه ها و تصویب نامه های سایر دستگاه های اجرایی که خبر آنها در روزهای گذشته منتشر شد، در تاریخ ۱۳۹۶.۲.۱۳ به طور رسمی از سوی معاون اول رییس جمهور به دستگاههای اجرایی ابلاغ شده است./

ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.

  • سيدمرتضي ناصريان پاسخ

    لطفا نگاهي داشته باشيد به برنامه مشابه سال قبل
    http://www.ireconomy.ir/fa/page/24339/%D8%AC%D8%B2%D8%A6%DB%8C%D8%A7%D8%AA+%D8%A7%D9%82%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D8%AF%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%88%D9%85%D8%AA%DB%8C+%D8%AF%D8%B1+%D8%A8%D8%AE%D8%B4+%D8%AD%D9%85%D9%84+%D9%88+%D9%86%D9%82%D9%84.html

    و بپرسيد سال قبل چقدر از برنامه انجام شد؟