◄ صنایع حمل و نقل و خودرو بیشترین ارز را دریافت کردند
براساس جدیدترین آمار بانک مرکزی صنایع حمل و نقل و خودرو از ابتدای امسال تا ۲۱ آبان ماه با دریافت ۵ میلیارد و ۹۴۲ میلیون دلار، بیشترین ارز را در بین همه صنایع، دریافت کرده اند.
براساس جدیدترین آمار بانک مرکزی صنایع حمل و نقل و خودرو از ابتدای امسال تا ۲۱ آبان ماه با دریافت ۵ میلیارد و ۹۴۲ میلیون دلار، بیشترین ارز را در بین همه صنایع، دریافت کرده اند.
به گزارش تین نیوز، بانک مرکزی آخرین گزارش تخصیص ارز برای واردات را منتشر کرد که براساس آن صنایع حمل و نقل و خودرو بیشترین سهم از دریافت ارز را دارا هستند و در مجموع ( با تامین ارز نیما+ واردات در برابر صادرات) میزان ۵ میلیارد و ۹۴۲ میلیون دلار ارز دریافت کرده اند.
صنعت ماشین آلات و تجهیزات تولید نیز با دریافت ۴ میلیارد و ۳۵ میلیون دلار ارز در رده دوم قرار دارد.
خبر پربازدید اقتصادی را اینجا بخوانید:
خبر جدید درباره طرح متناسب سازی حقوق بازنشستگان/تاریخ واریز مستمری آبان 1403 اعلام شد+ جدول صدور فیش حقوقی
جایگاه سوم ارز دریافتی، متعلق به صنایع معدنی است که به صورت مجموع به میزان ۳ میلیارد و ۷۱۴ میلیون دلار ارز دریافت کرده و رده چهارم نیز مختص صنعت شیمیایی و پلیمری است که ۳ میلیارد و ۴۳۰ میلیون دلار ارز دریافت کرده است.
صنعت تجهیزات برق و الکترونیک هم با دریافت ۳ میلیارد و ۳۷۲ میلیون دلار در رده پنجم قرار گرفته و صنعت منسوجات و پوشاک با دریافت یک میلیارد و ۲۶۵ میلیون دلار ارز در جایگاه ششم قرار گرفته است.
سایر صنایع نیز به صورت مجموع ۱۱ میلیارد و ۴۸۴ میلیون دلار ارز دریافت کردند تا جمع دریافت ارز برای صنایع به ۳۳ میلیارد و ۲۴۲ میلیون دلار برسد.
در این گزارش آمده است: «بانک مرکزی از اول فروردین ماه تا ۲۱ آبان ماه امسال، ۴۳ میلیارد و ۴۸۸ میلیون دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی، دارو، کالاهای تجاری و بازرگانی، واردات در مقابل صادرات و خدمات تأمین کرده است.»
این گزارش حاکی از آن است که؛ در این بازه زمانی برای کالاهای تجاری و بازرگانی مبلغ ۲۳ میلیارد و ۷۱۵ میلیون دلار و برای واردات در مقابل صادرات مبلغ ۹ میلیارد و ۵۲۷ میلیون دلار و در مجموع ۳۳میلیارد دلار و ۲۴۲ میلیون دلار تأمین ارز صنایع صورت گرفته است.
آمار ارز مصرفی در حوزه حمل و نقل و خودرو باید تفکیک شود و دقیق مشخص شود چه بخشی از این ارز اختصاص داده شده به حمل و نقل عمومی اختصاص یافته است! همچنین تفیک ارز اختصاص یافته به بخش های هوایی، ریلی، جاده ای، و خودرو سواری و ... ضروری است!