بازدید سایت : ۸۱۲۹۸

انتقاد رئیس بنیاد شهید از دهک‌ بندی ایثارگران/مسئله دهک بندی برای ارائه خدمات به ایثارگران از بودجه حذف می شود

رئیس بنیاد شهید از دهک‌ بندی ایثارگران و گرفتن آزمون وسع انتقاد کرد.

انتقاد رئیس بنیاد شهید از دهک‌ بندی ایثارگران/مسئله دهک بندی برای ارائه خدمات به ایثارگران از بودجه حذف می شود
تین نیوز |

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: در قانون بودجه سال ۱۴۰۳ اعلام کردند باید از جامعه ایثارگری آزمون وسع گرفته شود، این موضوع قطعاً در بودجه سال جدید حذف می شود.

به گزارش تین نیوز به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، سعید اوحدی رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در جمع خبرنگاران با اشاره به کمیسیون پزشکی بنیاد شهید اظهار کرد: مسئله کمیسیون پزشکی بنیاد شهید که مدت ها دچار وقفه شده و همین وقفه موجب شد که حدود پنجاه و شش هزار نفر در صف انتظار باشند حل شده است. با اعزام چند هیئت به استان ها، کمیسیون پزشکی، هر هفته در سه استان و در هر استان دو نوبت تشکیل می شود.

اوحدی افزود: در کمیسیون پزشکی در تهران هم پرونده ها باید تا پانزدهم آذر به روز شود و در استان های کشور هم برنامه ما تا پایان سال بود که، چون جلو هستیم تا پایان دی ماه و اواسط بهمن انجام خواهد شد.

وی همچنین در خصوص تعیین درصد های جانبازی و اعتراض هایی که ایثارگران در این خصوص دارند بیان کرد: ایثارگران در استان ها به مرکز بنیاد شهید و در تهران هم به دفاتر بنیاد شهید می توانند مراجعه کنند و کسانی که احتمالاً اعتراضی به درصدشان دارند مجدد بررسی می شود و پیگیری خواهد شد.

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران همچنین گفت: امروز حدود پنجاه مرکز درمانی و توانبخشی متعلق به بنیاد شهید در سراسر کشور وجود دارد. عملیات اجرایی مراکز توانبخشی در دوره های قبل شروع شد ولی به دلایل مختلف متوقف شده بود. برنامه جدی ما این است که در بعضی از استان ها بتوانیم مراکز توانبخشی راه بیندازیم.

وی همچنین اظهار کرد: برخی از افراد از گلستان باید به آسایشگاهی در مازندران بیایند. باید تمهیداتی فراهم شود که هم از ظرفیت های استانی، خیرین و ظرفیت اعتباری خود بنیاد شهید، برای به ثمر رساندن این طرح ها استفاده کنیم. در بعضی از استان ها که تعداد جانبازان قطع نخاع و هفتاد درصد بالا است باید برای آسایشگاه های جانبازان برنامه ریزی داشته باشیم.

اوحدی در ادامه به برگزاری اختتامیه کنگره ملی شهدای غریب اسیر در خوزستان اهواز اشاره کرد و گفت: این اختتامیه چند نکته و ویژگی مهم داشت. یکی اینکه از شهید تندگویان وزیر نفت ما در دوران دفاع مقدس که در مسیر اهواز آبادان در سرزمین خوزستان اسیر شدند و در زیر شکنجه به شهادت رسیدند تجلیل شد و دوم استقبالی بود که مردم شهیدپرور خوزستان از این اختتامیه داشتند. این استقبال نشان داد که جامعه ایثارگری، شهدا، اسرا و جانبازان ما بستر بسیار قوی و مطمئنی برای تحقق شعار وفاق ملی هستند.

وی افزود: مردم با هر زبان و سلیقه ای از این کنگره استقبال کردند و تعداد زیادی به دلیل ظرفیت سالن مجبور شدند خارج از سالن بمانند. بیش از هزار نفر در این مراسم شرکت کردند.

ساماندهی گلزار شهدا باید رضایت خانواده شهدا را در پی داشته باشد

اوحدی در خصوص ساماندهی گلزار شهدا و تغییر و تحولات در قبور شهدا بیان کرد: دوره های قبل یک موضوعی در بنیاد شهید مطرح شد به عنوان ساماندهی گلزار های شهدا. برداشت از این موضوع در طراحی ساماندهی برداشت صحیحی نبود. گاهی ما فکر می کنیم که ساماندهی یعنی اینکه همه برویم همه قبور شهدا را به صورت سطح صافی درست کنیم و سقفی بزنیم.

وی در ادامه گفت: خانواده شهید آنجا را خانه شهیدشان می دانند. یک مادر شهید قاب یا صندوقچه ای بالای سر شهیدش می گذاشت و با داشته هایش که از شهید باقی مانده مانند تسبیح، مهر، انگشتر و پلاک یک موزه کوچک خانوادگی بالای سر مزار شهیدشان داشتند؛ لذا حتماً باید این نکته به صورت جدی در نظر گرفته شود و فضای معنوی و سنتی که زائرین گلزار های شهدا با آن ارتباط برقرار می کردند حفظ شود.

اوحدی تاکید کرد: مقام معظم رهبری هم بر این موضوع تاکید داشتند که آن فضای معنوی و ارتباطی که خانواده شهید با فرزندش برقرار می کند باید در اختیار خودش باشد و هر جور که دلش می خواهد و آرامش پیدا می کند بتواند مزار فرزندش را ساماندهی کند. ساماندهی به طور کلی کار خوبی است. اینکه جایی را مسقف بکنیم که در فضای برف و باران خانواده شهدا بتواند در آنجا زمانی را سپری بکند کار درستی است، اما ساماندهی به معنای آنچه که در بعضی شهرستان ها اتفاق افتاده به هیچ وجه مورد قبول بنیاد شهید نیست. ساماندهی یعنی رضایت و آرامش خانواده شهید در کنار فرزند عزیزشان که در آنجا به خاک سپرده شده است.

دهک بندی و آزمون وسع برای ایثارگران از بودجه ۱۴۰۴ حذف می شود

وی در خصوص دهک بندی وام مسکن ایثارگران گفت: یکی از موضوعاتی که موجب رنجش و گلایه مندی جامعه ایثارگری شد موضوع دهک بندی در قانون بودجه سال ۱۴۰۳ بود که اعلام کردند جامعه ایثارگری باید دهک بندی شود و آزمون وسع گرفته شود. واقعاً حق جامعه ایثارگری و خانواده معظم شهدا و جانبازان و آزادگان که پاره های تنشان را برای این نظام داده اند یا اسرا که سال های نوجوانی خود را در دوران اسارت بودند این نیست.

اوحدی در ادامه افزود: اینکه ما بیاییم آزمون وسع بگذاریم که به اینها خدمات بدهیم یا ندهیم درست نیست. قطعاً در بودجه سال ۱۴۰۴ موضوع دهک بندی حذف می شود و موضوع آزمون وسع برای جامعه ایثارگران کنار گذاشته خواهد شد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.

  • REZA پاسخ

    چرا حقوق جانبازان هنوز نیومده؟