بازدید سایت : ۵۲۷۶۷

تشکیل کنسرسیوم بخش‌خصوصی برای بهره‌برداری از جایگاه‌های سی‌ان‌جی

تشکیل کنسرسیوم بخش‌خصوصی برای بهره‌برداری از جایگاه‌های سی‌ان‌جی
|

تین نیوز | رییس انجمن صنفی جایگاه‌داران سی ان جی با انتقاد از روند واگذاری بهره‌برداری از جایگاه‌های سی ان جی، گفت: روش واگذاری مدیریت جایگاه ها باید تغییر کند که در این راستا بکارگیری کنسرسیوم مشارکت بخش خصوصی روش مناسب و مطلوب روز دنیا است.
 
اردشیر دادرس با بیان اینکه در حال حاضر بهره برداری از جایگاه های CNG در کشور، به عنوان یکی از خدمات عمومی، از طریق واگذاری مدیریت بهره برداری هر یک از جایگاه ها توسط سازمان مالک زمین جایگاه به شرکت های مجاز بهره بردار انجام می شود،اظهار کرد: بیش از 220 شرکت مجاز و بیش از 850 مالک با مشکلاتی در حوزه تأمین هزینه های نگهداری و بهره برداری مواجه هستند و این روند واگذاری نتیجه مطلوب را برای هیچ کدام از ذینفعان این حوزه در بر نداشته است.
 
به گفته او روش واگذاری مدیریت جایگاه ها باید به گونه ای تغییر کند که با وحدت رویه و انسجام یکپارچه، شرکت های مادر تخصصی بهره برداری ایجاد شود.
 
وی با بیان این‌که در حوزه بهره برداری از جایگاه های CNG بکارگیری کنسرسیوم مشارکت بخش خصوصی روش مناسب و مطلوب روز دنیا است، خاطرنشان کرد: منظور از کنسرسیوم مشارکت بخش خصوصی که واگذاری امتیاز نیز نامیده می شود، قسمتی از این طیف است که در آن بخش عمومی امتیاز ارائه خدمات عمومی و ساخت مستحدثات مربوط (یا بدون بهره برداری) را همراه با تأمین مالی به بخش خصوصی واگذار می کند.
 
رییس انجمن صنفی جایگاه‌داران سی ان جی، ارتقاء کیفیت و ایمنی و ایجاد ساز و کار اجرایی، فنی و مدیریتی جهت اجرای بهینه خدمات توزیع سوخت در مجاری عرضه CNG در سطح کشور،استاندارد سازی در حوزه های مختلف کار جایگاه های عرضه سوخت CNG شامل (تجهیزات، تاسیسات، ابنیه، مبلمان، نمای خارجی، مدیریت انسانی، مدیریت مالی، خدمات رفاهی، و غیره)، ایجاد امکان و توسعه ی مدیریت پذیری و مسئولیت پذیری جایگاه های عرضه سوخت بدون توسعه منابع مالی و انسانی در بخش دولتی را از جمله چشم اندازهای کنسرسیوم یاد شده عنوان کرد.
 
دادرس همچنین به تدوین رویه های نظارت مدیریت طرح CNG و انجمن صنفی اشاره و اظهار کرد: بررسی و مطالعه تجارب سایر سازمان ها و نظارت و ارزیابی زیر مجموعه های کنسرسیوم، دریافت دیدگاه ها ، نظرات و نیازهای ذینفعان شامل متولیان و ساستگذاران مرتبط در وزات و انجمن، صاحبنظران و خبرگان امر از جمله رویه های این مدیریت است.
 
وی در ادامه به طراحی جایگاه های جدید با برندهای جدید اشاره کرد و گفت:‌ مکان یابی جایگاه ها،انجام طراحی های مربوط به ساخت جایگاه و نظارت بر اجرا از دیگر طراحی های این جایگاه ها است.

ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.