قرارداد احداث بزرگترین نیروگاه خورشیدی متمرکز کشور با همکاری مپنا و فولاد مبارکه امضا شد
قرارداد احداث بزرگترین نیروگاه خورشیدی متمرکز کشور به ظرفیت 600 مگاوات میان شرکت مپنا و شرکت فولاد مبارکه اصفهان به امضا رسید.
قرارداد احداث بزرگترین نیروگاه خورشیدی متمرکز کشور به ظرفیت 600 مگاوات میان شرکت مپنا و شرکت فولاد مبارکه اصفهان به امضا رسید.
به گزارش تین نیوز به نقل از گروه مپنا ؛ بر اساس مفاد قرارداد که روز هشتم خرداد 1402 با حضور “عباس علی آبادی”، مدیرعامل گروه مپنا و “محمدیاسر طیب نیا”، مدیرعامل فولاد مبارکه نهایی و مبادله شد، نیروگاه خورشیدی 600 مگاواتی فتوولتائیک آفتاب شرق در شهرستان کوهپایه اصفهان توسط مپنا به صورتEPC احداث می شود.
مدیرعامل گروه مپنا در این مراسم با تأکید بر توسعه کشور به عنوان یک تکلیف قانونی و یک ضرورت اجتناب ناپذیر به ویژه در حوزه صنعت، اظهار داشت: این سرزمین وسیع برای توسعه، بیش از هرچیز نیازمند زیرساخت های انرژی مانند برق است. یکی از روش های بهبود بهره وری، تاکید بر توسعه صنعتی است و خوشبختانه کشور در این زمینه از ظرفیت های بسیار خوبی برخوردار است و نقش انرژی در این توسعه انکارناپذیر است.
او در ادامه گفت: باید به انرژی پاک هم در سمت تولید و هم در سمت مصرف توجه داشت. چرا که تولید انرژی پاک مثل انرژی خورشیدی در سمت تولید و صرفه جویی در سمت مصرف کننده بهترین راه کمک به توسعه کشور در حوزه انرژی محسوب می شود.
علی آبادی سپس تولید انرژی تجدیدپذیر را بهترین و منطقی ترین روش تولید انرژی خواند و با ستایش از اقدام فولاد مبارکه در ساخت نیروگاه سیکل ترکیبی 914 مگاواتی با همکاری مپنا و آغاز ساخت نیروگاه خورشیدی به ظرفیت 600 مگاوات، تصریح کرد: این پروژه بسیار بااهمیت و ارزشمند است. اینکه در کشوری که به داشتن نفت و گاز و منابع زیرزمینی مشهور است، صنایع به محیط زیست و انرژی تجدیدپذیر روی آورند جای تحسین بسیار دارد.
مدیرعامل گروه مپنا در پایان بر توسعه زیرساخت های داخلی سازی شده حوزه انرژی خورشیدی تاکید کرد و از نهادهای صنعتی مانند فولاد مبارکه خواست پیشتازِ سرمایه گذاری در این حوزه ها باشند که موجب رشد و توسعه و کارآفرینی خواهد شد.
در ادامه این نشست، مدیرعامل مجتمع فولاد مبارکه، جهت گیری کلی فولاد مبارکه طی دو سال اخیر را علاوه بر استفاده حداکثری از ظرفیت های موجود، ورود به موضوع تکمیل زنجیره ارزش فولاد و رفع چالش ها و موانع در گلوگاه های حیاتی صنعت فولاد عنوان کرد و تاکید کرد: لازم است بتوانیم موانعی که در حوزه انرژی یا حمل و نقل داشتیم را مرتفع کنیم.
او سپس با اشاره به مسئولیت های اجتماعی فولاد مبارکه در زمینه محیط زیست افزود: تکمیل این زنجیره باید با در نظر گرفتن ضرورت های زیست محیطی صورت گیرد؛ چراکه راه توسعه پایدار از توجه به این مسائل می گذرد و فولاد مبارکه قصد دارد در حوزه های زیست محیطی به الگوی صنعت سبز تبدیل شود. اصفهان شهری است که در معرض آلاینده های مختلف قرار دارد و جهت گیری مسئولانه در این حوزه اتفاق خوب و بزرگی در کشور محسوب می شود.
طیب نیا با تقدیر از گروه مپنا به عنوان یک شریک و مجموعه صنعتی نمونه، پروژه نیروگاه سیکل ترکیبی 914 مگاواتی و راه اندازی نیروگاه خورشیدی 600 مگاواتی را دو پروژه بزرگ در همکاری دو مجموعه در حوزه انرژی خواند و اظهار امیدواری کرد اولین فاز نیروگاه خورشیدی تا اوایل سال آینده به بهره برداری برسد.